Poradna duly
Jana Čurdová
@JituleF píše:
Ahoj holky. Tak jsem zpátky z kontroly a připadám si jako Alenka v říši divů. Doufala jsem v zázrak ale to, co se ve mně děje předčilo všechna má očekávání. Takže. Miminko, kterému minulý týden slabě doťukávalo srdíčko, umřelo. Ale, je tam druhé, tomu tluče srdce jako zvon a odpovídá 7. týdnu. Tedy, otěhotněla jsem dvakrát, 3 týdny po sobě! Prý se to může stát, že jsou dvě ovulace v cyklu, ale takto se s tím prý doktorka ještě nesetkala. Pak u počítače kroutila hlavou a říkala: No, ale co já tam mám napsat?Naději zvýšila z 10% na 50%, žádné nové hematomy tam nejsou, takže ty, které tam jsou, by se prý mohly také vstřebat, stejně jako ten mrtvý plod. Ne, nic jsem si nešlehla, i když si teď připadám poněkud sjetá
Vyhráno není, ale naděje je větší!
Manžel, když to slyšel, tak prohlásil, že prý až do konce těhotenství nebude žádný sex, aby jich tam nakonec nebylo 10. Za týden jdu na další kontrolu, tak jsem zvědavá, co se zase vyvrbí za překvápko. Doufám, že už budou jen pozitivní!!
Teeeda
O něčem podobném jsem už slyšela, byl to případ, kdy miminka byla od sebe měsíc a maminka je donosila obě a porodila v termínu toho staršího.
@JituleF Tak to je mazec!! Zázrak prostě… A manželova reakce hahaha ![]()
@JituleF Naprosto neskutečný.
Člověka by fakt nenapadlo, co všechno ten život přinese, ale tohle slyšim opravdu poprvé. Každopádně, užívej si ten zázrak!! ![]()
@JituleF Pleckáám a mam ohromonou radost..! moc gratuluji, je to zazrak..:)
![]()
HOLKY docela by mě zajímalo.. na jake jídlo mate chutě..?
SLADKÉ či SLANÉ a KYSELÉ..?
Já tedy v prvním těhu pořad jedla slané a kysele..a je to kluk jak buk..:) a ted u druheho, kysele a sladké.. tak uvidíme, uvidíme..
![]()
@JituleF to je primo neuvěřitelný, tak teď už bude snad jen dobře ![]()
@Sofieee taky dlabu jen slané a kyselé. Sladké a mastné nemůžu ani vidět ![]()
@Sofieee Jeden den to, druhý ono, třetí nesnesu ani jedno…Takže vůči pohlaví těžko říct. ![]()
@Sofieee tak já vím co čekám a rozhodně bych to podle jídla nepoznala
@JituleF
parada! Drzím pesti.
Jinak taky se mi dneska oddychlo. Minule srdícko nebylo a ted uz vesele tluceme
![]()
to jsem taky ještě neslyšela..no ale hlavně že se držíte