Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandra 1988 ja teda tesne před otěhotněním taky změnila gynekologa, ta moje původní byla na nic, 4 měsíce jsem brala clostilbegyt bez jediného utz…
jinak tady v mb je to fakt standart, jestli se ti tvůj doktor nezdá, běž pryč. Vem si, že se o tebe bude starat cele těhotenství ![]()
@Sandra 1988 Tak super, pokud se zadaří, dej pak vědět, jaké to bylo a kolik to stálo
Taky o ní uvažuji. Uvidím ještě, s čím přijde moje doktorka, pokud tedy u nás ke screeningu dojde.
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 odkud jsi? To mě mrzí a gynekologa fakt změňZkus obvolat toho co nejvíc můžeš, třeba se to někde chytí
Jsem z Berouna, takže Praha není problém. Ale všude kam jsem volala je plno.
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 @karafiát jenže v nemocnicích chtějí žádanku.. Napíše ti ji dr?
Můj Dr. mi bohužel nenapíše nic, má teď tři týdny! dovolenou, takže i teď ve čtvrtek jdu na kontrolu k zastupující lékařce úplně do jinýho města
Takže tam pojedu vlakem, protože autem musí přítel do práce…
@Sandra 1988 a co zkusit zavolat do Kladna, tam ten screening dělají
@JituleF píše:
@Sandra 1988 Tak super, pokud se zadaří, dej pak vědět, jaké to bylo a kolik to stáloTaky o ní uvažuji. Uvidím ještě, s čím přijde moje doktorka, pokud tedy u nás ke screeningu dojde.
Kolik to stojí mi říkala. Ptala jsem se. Je to 1600 Kč za běžný 2D ultrazvuk, pokud bych chtěla 3D s DVD tak 2100 Kč.
@Sandra 1988 Hmm, to je dost, ale co jsem četla, je prý hodně pečlivá a vše vysvětluje, tak snad to za to stojí. Osobní zkušenost nemám.
@karafiát píše:Tam je pro mě složitější se dostat. Mám porouchané auto a přítel svým jezdí do práce. A autobusy tam jezdí podivně, nehledě na to, že to bych nedala… V buse
@Sandra 1988 a co zkusit zavolat do Kladna, tam ten screening dělají
@JituleF píše:
@Sandra 1988 Hmm, to je dost, ale co jsem četla, je prý hodně pečlivá a vše vysvětluje, tak snad to za to stojí. Osobní zkušenost nemám.
Ale zase tisícovku mi vrátí pojišťovna, tak je to ok ![]()
Tak hurááá, jsem objednaná do Prahy, do centra Profema na 30.9. Holky moc vám děkuju ![]()
@Sandra 1988 Super
, tak už aby bylo vše v pořádku, já se také chystám, ale dělá to můj lékař, tak nemám problém s objednáním.
Já se bojím, že se můj doktor taky bude cukat.. je mi 21, v rodině žádné problémy… ale ráda bych to absolvovala… ![]()
@karafiát Tak to je dobře, mě třeba bez žádanky nechtěli vzít. Držím palce ![]()
@Sandra 1988 držím palce a dej vědět ![]()
@Anet94 Hale vyprdni se na něj, tady vůbec nejde o věk, ale v mém okolí to všichni říkají, aby to pacientka absolvovala automaticky ![]()