Poradna duly
Jana Čurdová
Moncicin - taky mi nic neni až si řikám jestli vůbec jsem. Ale v po jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jaký budou změny.
@verulicek ono asi nejde o pověry, ale spíš že ne každé tehu dobře dopadne a přijít o mimi a pak ještě doma koukat na hromadu kramu na mimco, to bych zažít nechtěla
takže my zatím setrime každý měsíc penizky do kasicky, aby bylo odkud brát. Jen stále nemůžu uvěřit že to vše budu potrebovat a že mě to vyjde na 50tic…
ani nevim co některé věci znamenají
ale do těch plenek bych chtěla taky za investovat. ![]()
@Miranda1 Ne vše je potřeba kupovat nové či nutně mít
Jinak ten kojící polštář taky doporučuji, já ho na kojení tedy nepoužívala, ale byl k nezaplacení při spaní, i teď ho používám ![]()
Holky, když jste zmiňovaly těhu příznaky, tak já teda spím 10 hodin každý den a pak když můžu i přes den. Je mně blbě, nejvíc je to po ránu, pak od oběda a čím víc se blíží večer, tím je mi hůř. Nemám na nic moc chuť a do jídla se nutím. Určitě pracovní výkon hodně poklesl. Komu je dobře, buďte rády ![]()
V pondělí jdu na druhou kontrolu, už teď se bojím…
Už jste to některá řekla doma?
@Renca5500 teď jsem zase četla že čím je vyšší hladina HCG tím jsou nevolností intenzivnější… Nevíte někdo kolik jste meli na poslední kontrole HCG a jaké máte ty nevolností? Takový maly průzkum… ![]()
@Miranda1 píše:
@Renca5500 teď jsem zase četla že čím je vyšší hladina HCG tím jsou nevolností intenzivnější… Nevíte někdo kolik jste meli na poslední kontrole HCG a jaké máte ty nevolností? Takový maly průzkum…
To mi teda HCG klesa jo, když mi není spatně..?
myslím že každy ma těhu jine.. a někomu bejt špatně nemusí…;) ilkdyž mam trochu teda strach jestli je všechno v poradku když všichni píšete jak je vam hrozně.. a ja jsem v pohodě..:( navíc mi ani nepovyrostlo břiško(myslím uplně dole jak se to jakoby nafoukne) vubec.. mam to uplně propadly, a to jsem dneska 9+6..:(
@klara1711 @moncicin holky jsem na tom úplně stejně,,netěhotně"…
Holky taky pořád chodíte čůrat? Nejhorší večer, když usínám tak to jdu snad co 5 minut 3× a pak několikrát v noci, je to faakt úmorný a neumim si představit že to bude ještě horší ![]()
@verulicek díky za seznam, uložím si ho, bude se hodit
Já mám teda v plánu nakupovat hodně průběžně takže když teď po kontrole bude vše ok a vždycky někde něco uvidím tak to prostě koupím, ať to pak není taková pálka najednou ![]()
@Sofieee Hlavně v klidu
Já teda nafouklé břicho mám a i několikrát za den dělohu cítím, asi jak se roztahuje ale nevolnosti jsou fakt individuální… mé mamce u prvního těhotenství taky naprosto nic nebylo… Taky myslím že my jste zatím ty „šťastnější“ které se z těhu mohou radovat bez nevolností ale určitě se z toho nestresuj ![]()
@Miranda1 já šla na první prohlídku v 6+6 a nikdo mi krev nebral takže nevím kolik jsem měla HCG ![]()
@Anet94 to bude horší, ke konci jsem chodila i 15× za noc
ale ted taky furt couram, je to dost otravný ![]()
@Sofieee Nene tak jsem to urcite nemyslela. Jde spíš o to že v 8-11tt je norma HCG od 26tic až po 266 tic a obě hodnoty jsou v pořádku. A ty můžeš mít tu nižší hladinu a nevolností nemaš a já zase tu vyšší a nevolností mám. Rozumíme? ![]()
Holky já čekám na kontrolu abych mohla na sushi
mám strašnou chuť…
Ahoj holky, zacinam dnes 9tt a cca pred 4 dny mi prestalo byt spatne, necitim vubec nic, tak se bojim, zda je vse v poradku. Boli me dost casto v podbrisku jako bych to mela dostat, ale nespinim ani nic podobneho. Je to moje prvni tehu, tak mi reknete prosim, jestli je to normalni. K doktorce jdu az 22.9.
@verulicek tak si dej okurkový, repovy nebo avokádo, ne?
i když podle me můžeš i normální, když to nebudeš jist denne a na kila ![]()
Já se v noci taky budím a musím na záchod. To jsem dřív neznala. Občas taky cítím, že mě malinko bolí v podbřišku, ale nic hrozného. Asi nejvíc mě to bolí, když se vyčůrám. Mám pocit, jakoby mě něco tlačilo na močák nebo na dělohu, zkrátka někde v těch místech
Ale během pár vteřin je to pryč. Teď bych měla být asi tak na začátku 10. týdne.