Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
11.9.15 10:05

Moncicin - taky mi nic neni až si řikám jestli vůbec jsem. Ale v po jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jaký budou změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.9.15 10:15

@Ailen Tak držím palce ;) Já jdu až ve čtvrtek, už aby to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.9.15 10:21

@verulicek ono asi nejde o pověry, ale spíš že ne každé tehu dobře dopadne a přijít o mimi a pak ještě doma koukat na hromadu kramu na mimco, to bych zažít nechtěla :think: takže my zatím setrime každý měsíc penizky do kasicky, aby bylo odkud brát. Jen stále nemůžu uvěřit že to vše budu potrebovat a že mě to vyjde na 50tic… 8o ani nevim co některé věci znamenají :mrgreen: ale do těch plenek bych chtěla taky za investovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
11.9.15 10:33

@Miranda1 Ne vše je potřeba kupovat nové či nutně mít ;-) Jinak ten kojící polštář taky doporučuji, já ho na kojení tedy nepoužívala, ale byl k nezaplacení při spaní, i teď ho používám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.9.15 10:51

Holky, když jste zmiňovaly těhu příznaky, tak já teda spím 10 hodin každý den a pak když můžu i přes den. Je mně blbě, nejvíc je to po ránu, pak od oběda a čím víc se blíží večer, tím je mi hůř. Nemám na nic moc chuť a do jídla se nutím. Určitě pracovní výkon hodně poklesl. Komu je dobře, buďte rády :-)
V pondělí jdu na druhou kontrolu, už teď se bojím…
Už jste to některá řekla doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.9.15 11:35

@Renca5500 teď jsem zase četla že čím je vyšší hladina HCG tím jsou nevolností intenzivnější… Nevíte někdo kolik jste meli na poslední kontrole HCG a jaké máte ty nevolností? Takový maly průzkum… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.15 11:44
No ja teda nevim.. ale mě teda špatně moc není.. jako už už tak jenom malinko rano ale hned jak se najim tak to přejde.. a přez den jen třeba na 3 minuty a pak to přestane..
@Miranda1 píše:
@Renca5500 teď jsem zase četla že čím je vyšší hladina HCG tím jsou nevolností intenzivnější… Nevíte někdo kolik jste meli na poslední kontrole HCG a jaké máte ty nevolností? Takový maly průzkum… :D

To mi teda HCG klesa jo, když mi není spatně..? :think: myslím že každy ma těhu jine.. a někomu bejt špatně nemusí…;) ilkdyž mam trochu teda strach jestli je všechno v poradku když všichni píšete jak je vam hrozně.. a ja jsem v pohodě..:( navíc mi ani nepovyrostlo břiško(myslím uplně dole jak se to jakoby nafoukne) vubec.. mam to uplně propadly, a to jsem dneska 9+6..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.9.15 12:19

@klara1711 @moncicin holky jsem na tom úplně stejně,,netěhotně"…

Holky taky pořád chodíte čůrat? Nejhorší večer, když usínám tak to jdu snad co 5 minut 3× a pak několikrát v noci, je to faakt úmorný a neumim si představit že to bude ještě horší :D

@verulicek díky za seznam, uložím si ho, bude se hodit :D Já mám teda v plánu nakupovat hodně průběžně takže když teď po kontrole bude vše ok a vždycky někde něco uvidím tak to prostě koupím, ať to pak není taková pálka najednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.9.15 12:28

@Sofieee Hlavně v klidu :) Já teda nafouklé břicho mám a i několikrát za den dělohu cítím, asi jak se roztahuje ale nevolnosti jsou fakt individuální… mé mamce u prvního těhotenství taky naprosto nic nebylo… Taky myslím že my jste zatím ty „šťastnější“ které se z těhu mohou radovat bez nevolností ale určitě se z toho nestresuj :)

@Miranda1 já šla na první prohlídku v 6+6 a nikdo mi krev nebral takže nevím kolik jsem měla HCG :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
11.9.15 12:31

@Anet94 to bude horší, ke konci jsem chodila i 15× za noc :-D ale ted taky furt couram, je to dost otravný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.9.15 12:36

@Sofieee Nene tak jsem to urcite nemyslela. Jde spíš o to že v 8-11tt je norma HCG od 26tic až po 266 tic a obě hodnoty jsou v pořádku. A ty můžeš mít tu nižší hladinu a nevolností nemaš a já zase tu vyšší a nevolností mám. Rozumíme? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
11.9.15 13:59

Holky já čekám na kontrolu abych mohla na sushi :oops: mám strašnou chuť…

• Citovat
  • Upravit
7
11.9.15 18:16

Ahoj holky, zacinam dnes 9tt a cca pred 4 dny mi prestalo byt spatne, necitim vubec nic, tak se bojim, zda je vse v poradku. Boli me dost casto v podbrisku jako bych to mela dostat, ale nespinim ani nic podobneho. Je to moje prvni tehu, tak mi reknete prosim, jestli je to normalni. K doktorce jdu az 22.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
11.9.15 19:59

@verulicek tak si dej okurkový, repovy nebo avokádo, ne? :) i když podle me můžeš i normální, když to nebudeš jist denne a na kila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
11.9.15 20:20

Já se v noci taky budím a musím na záchod. To jsem dřív neznala. Občas taky cítím, že mě malinko bolí v podbřišku, ale nic hrozného. Asi nejvíc mě to bolí, když se vyčůrám. Mám pocit, jakoby mě něco tlačilo na močák nebo na dělohu, zkrátka někde v těch místech :oops: Ale během pár vteřin je to pryč. Teď bych měla být asi tak na začátku 10. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí