Poradna duly
Jana Čurdová
@Ladeka píše:
@klara1711 @Sandra 1988 Holky, já jsem byla poprvé u dr. někdy v 8. týdnu a o screeningu mi nic neříkal, ani o objednání na nějJdu k němu zase 22.9., ta teď trochu chytám nerva, že vy už jste objednané. Dr. mi dal nějaký papír, kde mám napsaná vyšetření. Mám tam v „rozpisu“ 11.-14.týden - měření NT (šíjové projasnění) + následný odběr krve na genetice. Nevíte někdo prosím, jestli toto je ten screening?
Já byla u Dr. v 7.týdnu. O screeningu neřekl absolutně nic. A pak měl (vlastně ještě má) dlouhou dovolenou - stěhuje ordinaci a nefunguje. Takže nebýt toho, že jsem v 10. týdnu byla hospitalizovaná v nemocnici, kde mi místní gynekolog o screeningu řekl, tak ho propásnu. Hned jak jsem se vrátila z nemocnice, tak jsem se na screening na vlastní pěst a jako samoplátce objednala.
@Sofieee to uz hned nekam volej, pac mne uz v 8+5 rekli ze volam pozde. Nakonec me vzali do Gennetu a v 10+ uz mam jit na krev
@Miranda1 jo rada bych, pac mam dobrou praci a bavi me to a nemaji za me zatim zastup ![]()
@Papulka85 Dobře.. ještě dneska si zkusím zavolat a domluvit se..:) ja jsem z vysočiny tak snad to nebude takovy problem jako v praze no..:D jdu na to..:D ![]()
@Ladeka Podle me toto co tam mas napsane je ten screening jedna se o odber krve + vysetreni na UTZ kde budou merit velikost a sledovat zda tam neni rozstep, sijove projasneni atd.
@Ladeka určitě to je vyšetření screening
hlavně to sijove projasneni plus krev.
@Miranda1 píše:
Já jdu zítra na ko a už se taaakkk tesiiiimmm
Těšíš? To já se vždycky kontrol úplně hrozím… Tak ať Ti to dobře dopadne! ![]()
Tak se loučim. Měla jsem být dneska 10+1
srdíčko netluče. Vyvoj se zastavil. Celou dobu mi nic nebylo. Jen maly spinění.
Přeju vám hodně štěstí a žádnej stres.
@Ailen to me moc mrzi!!!
tak hlavne bud v pohode a brzo se zadari-neboj ![]()
Ahoj holky
Tak já jdu na kontrolu zítra, to bych měla začínat 10tt. Těším ale na druhou stranu se bojím aby bylo vše jak má
… Hned se ho zítra na ten screening zeptám, kam se mám objednat, kdy a podobně…
@Ailen to mě mrzí, drž se
![]()
@Ailen Ne..
to mě strašně moc mrzí..
Tak snad to příště dopadne dobře ![]()
@Anet94 Tak to jsme dvě, taky se hrozně těším ale na druhou stranu se bojím aby bylo všechno jak ma.. snažím se na to nemyslet ikdyž to moc nejde..:) tak držím zítra palečky a dej vědět..:) ![]()
@Ailen To je mi moc líto
Přeju hodně sil, ať je vše co nejdřív zase dobré a držím ti moc palečky do budoucna.