Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu 1.10. Na utz jako 2. část screeningu
možná bude i pohlaví ![]()
Jinak jsem byla ted ve čtvrtek a miminko mělo 4 cm ![]()
Ja Vam vsem zavidim ja byla naposledy 28.08 coz jsem byla v 9 tt dnes jsem zacala 12tt a k doktorovi jdu az 23.9 na screening tak se modlim aby vse bylo v pohode. Take mate obcas silnejsi bolesti v podbrisku? Uklidnuji se ze je to tim ze se zvetsuje deloha
@klara1711 ja dnes když jsem zvedala nákup tak me poradne bodlo v podbřišku, tak radši davam pozor
jinak ja začínám 12 tt zítra ![]()
@štěpánka11 no me vcera take zvedala jsem kos s pradlem
a dnes od rana me obcas boli podbrisku jako pred MS
@štěpánka11 píše:
Já jdu 1.10. Na utz jako 2. část screeningumožná bude i pohlaví
Jinak jsem byla ted ve čtvrtek a miminko mělo 4 cm
A v kolikátem jsi tt..? ![]()
@Miranda1 píše:
Holky co dnešní kontroly, kdopak byl pochlupte se..
Jinak ja jdu na kontrolu až 24.9..:) a pravě přemyšlím kdy se mam objednat na screening.. ted jsem 10+2..
kdy jste se holky objednavali..?
@Sofieee zítra začínam 12 tt ![]()
@klara1711 asi to se to chce trošku šetřit no, ale myslim, že to nic neni, to by asi tekla krev a křeče by byly větší ![]()
@klara1711 píše:
Ja Vam vsem zavidim ja byla naposledy 28.08 coz jsem byla v 9 tt dnes jsem zacala 12tt a k doktorovi jdu az 23.9 na screening tak se modlim aby vse bylo v pohode. Take mate obcas silnejsi bolesti v podbrisku? Uklidnuji se ze je to tim ze se zvetsuje deloha
Kdybych neměla problém se zánětem močových cest, tak jsem měla mezi kontrolami 5 týdnů (18.8. a 21.9.)
Na jednu stranu jsem ráda, že jsem měla kvůli hospitalizaci v nemocnici o 2 kontroly navíc mezitím ![]()
@Sofieee ja se hned objednavala po posledni kontrole v 9tt ale asi taky zalezi z jakeho mesta jsi jelikoz tady v Praze se vsude musis objednavat dost predcasne aby meli misto.
@Sofieee píše:
Jinak ja jdu na kontrolu až 24.9..:) a pravě přemyšlím kdy se mam objednat na screening.. ted jsem 10+2..kdy jste se holky objednavali..?
Tak to už se objednej. Já volala, když jsem byla 10+0 a už jsem měla docela dost problém se někam nacpat (Praha).
@Sofieee Mě dr. řekla, ať se na screening objednám tak, abych byla 10+5… to je v mém případě příští pondělí… Ale nejsem z Prahy, u nás prý stačí, když se tam v ten den dostavím (jedná se o porodnici, kde budu chtít rodit)..
@klara1711 @Sandra 1988 Holky, já jsem byla poprvé u dr. někdy v 8. týdnu a o screeningu mi nic neříkal, ani o objednání na něj
Jdu k němu zase 22.9., ta teď trochu chytám nerva, že vy už jste objednané. Dr. mi dal nějaký papír, kde mám napsaná vyšetření. Mám tam v „rozpisu“ 11.-14.týden - měření NT (šíjové projasnění) + následný odběr krve na genetice. Nevíte někdo prosím, jestli toto je ten screening? ![]()
Ahojky kočky…nějak nestíhám
dnes jsem byla na KO+krev+krev ke screeningu, na který jdu 7.10. Mimčo se má čile k světu, dnes jsem dostala průkazku, tak už jsem ofiko těhu
s dcerou jsme se včera koukaly na nějaký dokument o těhu+porod…holky to byly otázky? Proč to miminko nevyndají bříškem a proč se v bříšku tak vrtí… ![]()