Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet1990 píše:
Jeee, to je hezké. Taky už se těším a zároveň trochu bojím, ale věřím, že bude vše v pořádku. A kdy Ti vychází TP? Mi 10.4. Podle UZ i PM.
Termín mam nějak kolem 14.4.. ale řekl mi to odhadem, příští čtvrtek mi da už konečně prukazku a tak to budu mít konečně všechno hezky pohromadě..
![]()
@Anet94 snad jo, taky si rikam, ze by si nas jinak asi pozvali driv. I kdyz je fakt, ze co se tyce jinych oboru a doktoru, tak tam jim moc neverim
mam par blbych zkusenosti, ale tak snad v tomto pripade to bude ok
@Miranda1 já bych řekla, že jsem to měla stejné jako u prvního těhotenství, které bylo úplně v pořádku. Žaludek na vodě, trochu šoufl k ránu a k večeru a nechutenství. Ale řekla bych taková silná nejistota, že je vše v pořádku. Pořád jsem tomu moc nevěřila a neuměla z toho úplně radovat. Což ale mohlo způsobit, že na prvním ultrazvuku sice bylo srdíčko a dle doktorky v pořádku, ale bylo o dost menší, což přičítala pozdější ovulaci. Asi proto, to ve mě začalo hlodat ![]()
A nejvíc mě štvalo, že mě objednala až za 5 týdnů od první kontroly, takže nebýt pohotovosti, tak pořád čekám a čekám a čekám a netuším, jestli je to v pořádku nebo ne až do 29.9. ![]()
@Miranda1 Mně bylo úplně dobře, jen v sedmém týdnu jsem špinila, od té doby nic. Žádné těhotenské nevolnosti, jen se mi rychle nafoukl pupek a nalila prsa. Ale stejně jsem to měla i u prosperujícího těhotenství. (tedy až na to špinění, to mě vyděsilo a zřejmě se v té chvíli něco stalo…)
Ahojky, můžu se k vám přidat? Dneska jsem 8+2 dle PM, podle velikosti mimča 9+1, já mám brzkou ovulaci, tak mám zase mimčo větší. Mám už jednu dceru, 4 a 1/4 roku. Je tu někdo z Plzně? Já diskuzi samozřejmě nedočítala… ![]()
@Atomovka3 a jak si se dostala na tu pohotovost? A muzu se zeptat, v kterem se to stalo tydnu? Ja mam dalsi kontrolu az za mesic, tak mam taky strach, co se za tu dobu muze stat ![]()
@Sofieee píše:
Termín mam nějak kolem 14.4.. ale řekl mi to odhadem, příští čtvrtek mi da už konečně prukazku a tak to budu mít
konečně všechno hezky pohromadě..![]()
Já průkazku dostala už minulý týden. K Dr. jdu až toho 29. takže teď netrpělivě čekám ![]()
Jinak u nás nic nového…mně se zdá se je líp, tak snad to vydrží…na screening jdu 7.10. což budu cca 13+3(5) tt, na krvi jsem byla včera.
@bodlinka01 Ahojky, vítám Tě
…mám taky doma 4letou, akorát nejsem z Plzně…ale doma fandíme Viktorce ![]()
@Junkyska píše:
Jinak u nás nic nového…mně se zdá se je líp, tak snad to vydrží…na screening jdu 7.10. což budu cca 13+3(5) tt, na krvi jsem byla včera.
@bodlinka01 Ahojky, vítám Tě…mám taky doma 4letou, akorát nejsem z Plzně…ale doma fandíme Viktorce
Já jdu na screening taky 7.10., ale budu cca ve 12. týdnu.
To je super, že fandíte Viktorce
![]()
Holky, jak to máte s nevolnosti? Mi je hrozně celý den, nejsem schopná fungovat. Lízatka mi nezabírají, občas cola, ale tu nechci moc pít. Pokud máte někdo něco odzkoušeno a pomáhá to, sem s tím, budu Vám vděčná. ![]()
Pokud už jste to probíraly, nezlobte se, snažím se pročítat diskuzi pozpátku, ale je toho moc ![]()
@Papulka85 píše:
@Atomovka3 a jak si se dostala na tu pohotovost? A muzu se zeptat, v kterem se to stalo tydnu? Ja mam dalsi kontrolu az za mesic, tak mam taky strach, co se za tu dobu muze stat
Kvůli drobnému špinění asi tři dny. Jenže to nebyla hnědá krev, ale takové červené nitky. Tušila jsem, že to stejně nic neznamená. Ale nemohla jsem se dovolat své doktorce (ta by mi určitě poradila jen ascorutin) a protože byl pátek večer, nedalo mi to a pro jistotu jsem jela na pohotovost (něco mě tam táhlo už kvůli tomu ultrazvuku, abych věděla jak na tom jsem a ne až za tři týdny). Špinění opravdu nic neznamenalo dle doktorky. Ale ultrazvuk odhalil tohle. Měla jsem být 10+1, ale dle ultrazvuku jsem byla teprve 6+1 přičemž to bylo asi 2 týdny od poslední kontroly, kde jsem byla 5+6 (už tam byl o 10 dní menší, ale přičítala to pozdější ovulaci, protože srdíčko bylo pravidelně hezky)
@JituleF píše:
@Ailen Přeji hodně sil. Já jdu na revizi zítra. Zázrak se bohužel nekoná, ani druhé „dvojčátko“ to bohužel nezvládlo.
Holky to mě moc mrzí, držte se a buďte silné, má to tak být, a určitě brzy se zadaří zdravé miminko ![]()