Poradna duly
Jana Čurdová
@Miranda1 píše:
@Agittka To ses dobrá, že jsi vše docetla
Rozuměj slovem „všechno“ - asi 4 předešlé stránky, které mi díky absenci zde unikly, tak abych byla v obraze, co se zde (ne)probíralo ![]()
Tak holky, kdopak byl dneska na kontorole..?? pochlub te se..:) ja jdu až příští čtvrtek ale asi se nedočkam..:D vubec do neutíka..:(
@Agittka Ahojky. Já teda dnes taky začala krvácet, ale ležím v nemocnici na kapačkách… Prý to bude na několik týdnů. Důvod krvácení ti neřekli?
@Renca5500 kapacky ti zabraňují krvácení? Snad bude vše brzy v pořádku u obou.. A byla to červená krev? Nějaké křeče? ![]()
@Sofieee já jdu až v pátek, tentokrát po 2 týdnech. Ale nějak mě včera i dnes pichlo občas v břiše, tak už se na kontrolu taky těším… ![]()
Ahojky, já jdu až 7.10. na screening, jinak už mi je mnooohem líp…nezvracím…spíš jsem taková bez chuti k jídlu…teda spíš nevím na co mám chuť
pupek mi snad opět vyrostl, nebo fakt nevím…a to zítra končím 11 tt…s dcerou jsem měla pupek snad až před porodem…za to teď ![]()
@Miranda1 No to ja jdu pravě po 5 tydnech no.. strašny čekaní.. konečně dostanu prukazku..
muhehe
jinak mě taky sem tak píchne, a v prvním těhu jsem to taky tak měla.. a vše bylo v pořadku.. ![]()
@Junkyska .. já jdu na screenink už 29.9..
s chutí to mam uplně stejně.. ale za to jsem se dneska zvažila a normálně jsem zhubla.. no ja koukala jako blazen.. přitom jsem vubec nezvracela.. tak snad je vše jak ma..:) a břicho ti zavidím..!! ja nemam absolutně žadny..
a to jsem dnes 10+6..
@moncicin píše:
Jááá dnes byla na kontrole, 10+2Vše v pořádku, jsem happy
![]()
Gratuluju.. to je hezky..!! FOTEČKU-FOTEČKU-FOTEČKU..!!
![]()
@Sofieee No to já právě ještě nechci břicho…v práci to ještě neví…chci jim to říct společně se svatbou…a už vidím jak budu před porodem…velryba hadr ![]()
Já jsem dnes 10+3 břicho mám trošku větší než obvykle a teď js byla 2 dny v pohodě a dnes zase 2× zvracela, je to hnus a už mě to fakt nebaví
Na kontrolu jdu 25 a screening mám taky 29.9 ![]()
@Junkyska tak ono se říká, že u druhého mimča to jde rychleji ![]()
@Ginuš píše:
@Junkyska tak ono se říká, že u druhého mimča to jde rychleji
No u mě to pravě takhle není vubec, spíše naopak..
ach jo..