Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
21.9.15 14:34

@Sofieee @štěpánka11 @Agittka Já nad tím ještě moc nepřemýšlela :lol: :think: doteď jsem se jen vzpamatovávala ze šoku, že jsem těhotná :D ale vytouženou princeznu mám, tak mi to je už docela jedno, přítel by asi chtěl kluka, já když nad tím zauvažuju, spíš druhou holčičku :srdce: Mám skoro 15.měsíční Ninu a nedokážu si představit, že bych měla chlapečka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.9.15 14:38

@Agittka ja ještě před měsícem byla skalopevne přesvědčena, že si uděláme překvápko :lol: ale je to samozrejme jedno, hlavně že bude miminko zdrave :) ja bych chtěla holčičku abych měla tu kámošku jednou, chlapecci se často nechají ovlivnit zenskyma :mrgreen: no každopádně si tam už začíná budovat honosný hrad :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
21.9.15 15:21

@Paktena @štěpánka11 Tak co si budeme povídat, culíčky a sukýnky jsou pro nás holky vždycky lepší, protože to známe.. Já jsem si culíčků užila dosytosti v práci (v mateřské školce), ale i kluci mají své velké výhody :-) Jak říkám - ať to má dvě ruce, dvě nohy, a jednu pusu míň prořízlou než já a jestli to bude mít bimbase, nebo ne, to už je to druhořadé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
21.9.15 15:22

Holky váš vždycky dočííst to je něco, vy toho naštěbetáte a já nestíhám :lol:

Vítám nově příchozí :mavam: a taky se zařadím mezi mladé maminky. Tento rok jsem udělala maturitu a o miminko jsme se snažili už cca od ledna :). V dubnu, kdy bych měla rodit mi bude čerstvých 22 a přítelovi 23. Máme spolu byt, přítel dobrou práci takže myslím že to zvládneme.

CO se týče pohlaví tak říkám že je mi to jedno ale asi spíš tíhnu ke klukovi :oops: ale budeme samozřejmě rádi za cokoli našeho a hlavně zdravého :).

@Paktena hodně mých vrstevnic chodí každý pátek pařit a myslí si přesně to, že by si dětmi zkazily život.. no každý má asi jiné priority a pro mě je to rodina :) Když jsem před pár dny kamarádce řekla že se příští rok chceme s přítelem vzít tak na mě koukala jako kdybych spadla z višně a to ještě neví o miminku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.9.15 18:12

Byla jsem dnes na kontrole. Dopadla dobře. Miminko je v pořádku, velikostně odpovídá 11+6. Šíjové projasnění v normě, nosní kůstka ok, páteř taky v pořádku. Posílám fotečku ;) Prcek si cucal prstík a druhou ručkou zamával s roztaženýma prstama :-) Další kontrola za 4 týdny (tripple test :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.9.15 18:19

@Anet94 hele na me koukají divne i moje vrstevnice a to je mi 26 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.9.15 18:27

@Sandra 1988 to je krásna fotečka, moc gratuluju :)! A pohlaví jste si říct nenechali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
21.9.15 18:32

@Sandra 1988 krasná fotečka..!! Gratuluji.. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.9.15 18:55
@štěpánka11 píše:
@Sandra 1988 to je krásna fotečka, moc gratuluju :)! A pohlaví jste si říct nenechali?

Ne, ne, to byla jen obyč kontrola. Na screening jdu příští středu, tak snad tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
21.9.15 21:23

Tak mě bylo teď 29 a spíš jsem divná že ještě děti nemám.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 09:19

Jé koukám, kolik „divných“ nás tady je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: lidi by měli spíš řešit sebe a ne ostatní..hned by bylo vše víc v klidu :P :P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 09:19

@Sandra 1988 gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 09:20

Holky co napsat adminovi ať nám tuto diskuzi zamkne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
22.9.15 10:06

Ahoj holky…dnes jsem 9+0 :) šlo někomu už vidět nebo šlo nahmatat tvrdý bříško…někdy si ho jakoby nahmatám večer, ale jinak furt nic. Já už chci bříško :D ale chápu že mimi je ted velké cca jak hrozno :)..To mám starosti co? :D ale říká se že u druhého těhu je bříško šup šup :)

Na kontrolu jdu až příští středu a to po měsíci!!!hrozná doba…musí být vše ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
22.9.15 10:09

A jak se mate, devcata? :kytka: ja jsem v praci :? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie