Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee @štěpánka11 @Agittka Já nad tím ještě moc nepřemýšlela
doteď jsem se jen vzpamatovávala ze šoku, že jsem těhotná
ale vytouženou princeznu mám, tak mi to je už docela jedno, přítel by asi chtěl kluka, já když nad tím zauvažuju, spíš druhou holčičku
Mám skoro 15.měsíční Ninu a nedokážu si představit, že bych měla chlapečka ![]()
@Agittka ja ještě před měsícem byla skalopevne přesvědčena, že si uděláme překvápko
ale je to samozrejme jedno, hlavně že bude miminko zdrave
ja bych chtěla holčičku abych měla tu kámošku jednou, chlapecci se často nechají ovlivnit zenskyma
no každopádně si tam už začíná budovat honosný hrad ![]()
@Paktena @štěpánka11 Tak co si budeme povídat, culíčky a sukýnky jsou pro nás holky vždycky lepší, protože to známe.. Já jsem si culíčků užila dosytosti v práci (v mateřské školce), ale i kluci mají své velké výhody
Jak říkám - ať to má dvě ruce, dvě nohy, a jednu pusu míň prořízlou než já a jestli to bude mít bimbase, nebo ne, to už je to druhořadé ![]()
Holky váš vždycky dočííst to je něco, vy toho naštěbetáte a já nestíhám ![]()
Vítám nově příchozí
a taky se zařadím mezi mladé maminky. Tento rok jsem udělala maturitu a o miminko jsme se snažili už cca od ledna
. V dubnu, kdy bych měla rodit mi bude čerstvých 22 a přítelovi 23. Máme spolu byt, přítel dobrou práci takže myslím že to zvládneme.
CO se týče pohlaví tak říkám že je mi to jedno ale asi spíš tíhnu ke klukovi
ale budeme samozřejmě rádi za cokoli našeho a hlavně zdravého
.
@Paktena hodně mých vrstevnic chodí každý pátek pařit a myslí si přesně to, že by si dětmi zkazily život.. no každý má asi jiné priority a pro mě je to rodina
Když jsem před pár dny kamarádce řekla že se příští rok chceme s přítelem vzít tak na mě koukala jako kdybych spadla z višně a to ještě neví o miminku ![]()
Byla jsem dnes na kontrole. Dopadla dobře. Miminko je v pořádku, velikostně odpovídá 11+6. Šíjové projasnění v normě, nosní kůstka ok, páteř taky v pořádku. Posílám fotečku
Prcek si cucal prstík a druhou ručkou zamával s roztaženýma prstama
Další kontrola za 4 týdny (tripple test
)
@Anet94 hele na me koukají divne i moje vrstevnice a to je mi 26 ![]()
@Sandra 1988 to je krásna fotečka, moc gratuluju
! A pohlaví jste si říct nenechali?
@štěpánka11 píše:
@Sandra 1988 to je krásna fotečka, moc gratuluju! A pohlaví jste si říct nenechali?
Ne, ne, to byla jen obyč kontrola. Na screening jdu příští středu, tak snad tam ![]()
Jé koukám, kolik „divných“ nás tady je
lidi by měli spíš řešit sebe a ne ostatní..hned by bylo vše víc v klidu
![]()
Ahoj holky…dnes jsem 9+0
šlo někomu už vidět nebo šlo nahmatat tvrdý bříško…někdy si ho jakoby nahmatám večer, ale jinak furt nic. Já už chci bříško
ale chápu že mimi je ted velké cca jak hrozno
..To mám starosti co?
ale říká se že u druhého těhu je bříško šup šup
…
Na kontrolu jdu až příští středu a to po měsíci!!!hrozná doba…musí být vše ok!!!