Poradna duly
Jana Čurdová
Já u malé mazala ElastiQ krémem, protože mi ho koupila přítelova mamka
ale když jsem to vypatlala, začala jsem používat těhotenský pěsticí olej od Saloosu a je pravda, že nemám ani jednu prasklinku
stojí 130,– a voní krásně, takže po screeningu si ho koupím zase ![]()
Zatím se mažu jako vždy běžně kokosovým olejem, tak mě tak napadá..možná i ten by stačil ![]()
@Paktena Souhlasím..!! taky mam olejíček od Saloosu a užasnej..:)
Holky koukaly jste na čtyři v tom? Přítel na to koukal s otevřenou pusou
ale přišlo mi že někdy ukázaly aaž dost, co vy na to říkáte? ![]()
@Anet94
Já to neviděla od začátku, ale porody ano. Musím říct, že já jsem u toho bulela. Nějak mě to dojalo
Asi to jak v té nemocnici tatínek říkal rodičce: „Kačenko, už je venku, máš to za sebou…“ (nebo tak nějak) Asi jsem si přestavila sebe, až to budu mít za sebou a malé před sebou ![]()
Ahoj holky,
Tak jsme vcera byli na screening a vse je v poradku, testy dopadli vyborne takze konecne mam tehotenskou prukazku a zacinam jsi to uzivat. Bohuzel fotku nemam jelikoz prcek byl neskutecne zivy ze zacatku pomalu ho ani zmerit nemohli a nakonec se k nam otocil zadkem a nechtel se uz ukazovat. Doktor se ho snazil rozpohybovat ale marne… je videt ze je to Beran tvrdohlavy ![]()
@klara1711 píše:
Ahoj holky,Tak jsme vcera byli na screening a vse je v poradku, testy dopadli vyborne takze konecne mam tehotenskou prukazku a zacinam jsi to uzivat. Bohuzel fotku nemam jelikoz prcek byl neskutecne zivy ze zacatku pomalu ho ani zmerit nemohli a nakonec se k nam otocil zadkem a nechtel se uz ukazovat. Doktor se ho snazil rozpohybovat ale marne… je videt ze je to Beran tvrdohlavy
Gratulace
Asi neměl náladu na ukazování
Takže předpokládám, že asi ani pohlaví nevíte…
@Sandra 1988 Bohuzel nevime nic
jen nam potvrdil termin porodu 03.04 a ze meri 6.5cm a odpovida presne dni v kterem jsem vcera to bylo 12+3. Ale pristi stredu jdu ke svemu doktorovi tak snad prcek bude v lepsi nalade ![]()
Holky je tu někdo komu začaly nevolnosti az ted? Ja celých 11 týdnu v pohode, v utery jsem byla na krvi na screening a od te doby to ze me vsecko lítá:-D všude ctu, ze ted uz to ma mizet a ne začínat:(
@Sandra 1988 me to trochu vyděsilo, uplne jsem si vzpomněla na sebe
A normalne me z toho rozbolelo břicho ![]()
@Sandra 1988 Jojo, já teda nebrečela ale nedokázala jsme si představit že mě to taky čeká
ale ten porod doma vypadal v porovnání s porodem v nemocnici jako naprostá brnkačka ![]()
@klara1711 jé, super
já se tak hrozně těším na náš screening, že pak budu zase o něco klidnější. Jdu až za 3 týdny ![]()
Ještě mám trochu blbý dotaz.. na screeningu se dělá utz vaginálně nebo už přes břicho? ![]()
@Anet94 pres bricho a doporucovali mi 1 hodinu pred tim nejit na zachod a mit plny mocak pry je to pak lepe videt
@štěpánka11 @klara1711 děkuju holky
a ještě se zeptám na odběry jste šly na lačno? ![]()