Poradna duly
Jana Čurdová
@Sofieee píše:
No holky, ja jsem na mrtvici.. už par dní.. mam pokaždy na něco hroznou chut.. napr: měla jsem obrovskou chut na domací pizzu tak jsem jela do města aby nakoupila co bylo potřeba.. a tak jsem se už nemohla dočkat až si pochutname.. no a jen co jsem jí dopekla.. vynadala z trouby, uplně se mi obratil žaludek a nemohla jsem jí ani cejtit..a takhle je to ted skoro pořad.. taky to tak někdo má..?
![]()
U mě to je klasikaaa
Takže buď v klidu ![]()
A ještě k těm chutím - větší množství zeleniny a ovoce by mi vždycky před těhu udělalo díru do břicha, stejně jako ryby
Teď? ryby jedou ve velkým, o ovoci (hlavně banány a broskve - ty ale měkké) a o zelenině - to je u nás doma na tuny
A sladké, bez kterého jsem NIKDY nedokázala být, prostě každý den jsem musela mít aspoň něco sladkého - teď nemůžu ani cítit… semtam teda zobnu mrazem sušené ovoce od Mixit, a nebo jahodové bonbony z Lidlu.. Jinak nic, ani moje milované kremrole, po kterých bych se umlátila…
Spousta lidí tvrdí, že to teda bude kluk jako buk… No, uvidíme ![]()
@LenaK89 píše:
Ahojky holkyráda bych se přidala k vám do skupinky
Jmenuji se Lenka, je mi 25 let a čekáme druhé miminko, které má mít termín 21.4.2016. Jinak už doma jednoho rošťáka máme, který je narozen 6.4.2014 a jmenuje se Dominik
Tak doufám, že vše bude OK a zvládneme to
Ahojda
mě vychátí termín na 20.4.2016 tak to jsme hodně podobně ![]()
Jinak já to u mě typuju na holčičku… ale kdoví
![]()
@Anet94 No ja nas holčičkou, byla by to Amálka a nebo Lili.. ale kluka vubec netušim.. mam doma Adamka, a už to rozhodnout bylo něco..
ale DOUFÁM že na kluka ani vymyšlet nebudu muset.. ![]()
@novomamina
jo jo. Na screening jdu 13.10., už jsem objednaná od začátku září, jelikož je prý nával. A naštěstí mám dobrou gyndařku, takže mi poradila, ať se objednám buď u Apolináře nebo v Motole, jelikož se žádankou o screening nebudu nic platit. Jinak jsem u prvního platila 1 500,–.
@Anet94 já se typuji zase na kluka
jelikož vše zatím probíhá z 90% stejně, jako u prvního těhu
jinak se jmény to bude zase boj
tak jako u prvního těhu…
HOlky, kdo je už po screeninku a už ví co to bude..??
ja jdu příští utery a doufám že mi to už řekne..
u prvního mi to řekli už v 12tt.. ![]()
@Sofieee to mě taky zajímá, někdo tu psal že jde zítra
ja jdu ve čtvrtek, už se nemůžu dočkat ![]()
@štěpánka11 NO to se ti vuuubec nedivim,..!
HLAVNĚ dej OKAMŽITĚ vedět..!! budu netrpělivě čekat ![]()
Ahojky holky…zdravím nově příchozí
no já byla v pohodě, pak jsem zase málem nestíhala doběhnout ke kámošce míse…tak je to stále střídavě a to jsem dnes 12+4 tt
jinak mi dnes volala gyndařka tak jsem se zhrozila a sestřička mi řekla, že musím ještě na dvě zkumavky krve…před dvěma týdny mi vzala 6 plus 1 na screening a teď další, tak mě vyděsila, ale prý se nic neděje a laborka to chce jen kvůli mé anomálii v Rh faktoru ![]()
@Junkyska Myslím že o nic opravdu nejde..
kdyby ano tak by to určitě řekli..
Hlavně se tím nestresuj.. ![]()
Ahoj holky,
Tak mam dnes po screeningu, dle UTZ by melo byt vse OK, tak jsem si oddychla a krev jeste nevim no. Dnes teda doktor i rikal, ze to vypada na kluka, nejaky vystupek jsem videla, dokonce mam i foto, ale nevim, pripada mi to zvlastni. Vam uz nektere pohlavi rekli? Jsem 12+5, tak myslim, ze je to jeste brzo?
@Sofieee Zatím se nestresuju
to spíš příští středu před screeningem ![]()
@Anet1990 No paráda
…no už by to mohlo být znatelné…známé to taky řekl doktor ve 13 tt…já jdu za týden tak uvidím jestli už bude taky něco poznat ![]()
@Anet1990 Mě řekli kluka ve 12tt..
a kluk to byl..
Jinak jsem moc rada že vše ti dopadlo dobře.. ![]()