Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet94 muj doktor byl prave dlouho na dovolene a predtim byla krev brzo a pak uz by byl pozde utz, takze mi to delal v jeden den s tim, ze na tu krev musim pockat no. Jinak se to dela, tak jak pises ![]()
@Miranda1 moc gratuluju! Holčičku ti závidím, ja už bych hned běžela koupit něco nechutne holciciho ![]()
@Sofieee ja jsem pohlavi miminka veset nechtela, ale maly byl natoceny tak pekne, ze jsem mu pindika uvidela sama a pan doktor taky
takze asi mam kluka jak buka ![]()
@Junkyska hele ja měla u prvního dokonce maminku, přítel byl služebně mimo město a taky jsem nebyla za exota ![]()
Já jen jestli právě takhle brzy…při prvním těhu screening nebyl a byl jen velký UTZ ve 20 tt víš
tak jestli se utrhne z práce tak pofrčíme spolu ![]()
@Junkyska jestli budeš moct, tak ho Vem určitě, je to sice brzo ale už je vidět jak se hýbe, otevírá pusinku, zkrátka už miminko a ne roplizle cosi ![]()
@Junkyska píše:
Holky byl s někým na screeningu i chlap?
Jásně, vůbec nevahej ![]()
@Junkyska Na krvi jsem se ptala sestřičky, zda ho můžu vzít, protože ten můj je jak zimnice nedočkavý… A sestřička říkala, že všem maminkám doporučuje 100% chlapa s sebou, ať si to taky pořádně chlapci užijou ![]()
Díky holky…já právě při minulým těhu nezažila screening (byl jen velký UTZ 20 tt) tak jsem si nebyla jistá, ale teď si ten dřívější odchod z práce zařídí ![]()
@Junkyska Já jdu za 14 dní a dr. mi sám řekl, když mě objednával, ať vezmu chlapa s sebou. Že prý to pro něj bude zajímavé. Takže určitě ber ![]()