Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
5.10.15 15:43

Ahoj holky, já jdu na screening za týden, to bych měla být ve 14. týdnu. Ale krev mi ještě nebrali, tak výsledky asi jen tak vědět stejně nebudu. Je to na mě už nějaké dlouhé čekání. 8o No, tak asi tiše závidím, že už máte výsledky a gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.10.15 15:47

@Ladeka No to mi teda prijde dlouho.. 8o a kdy ti maji brat krev..?? mě ji brali před 14 dněmi a zítra jdu na screenink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.10.15 15:56

@Ladeka já byla u první v Brně na screeningu - na spec. pracovišti, a tam se bere krev v ten samý den co dělají UZ - screening. Odpoledne pak volají výsledky a za pár dnů jsou na internetových stránkách ke stažení. já jdu tento týden ještě ke své Dr. a za 14 dní (cca 13+3) na screenig - zase do Brna :-) takže jestli jdeš taky na nějaké spec. pracoviště, tak se nebuj, na krev dojde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.10.15 15:57

@Sofieee Objednával mě sál dr. na ten 14 týden. A pak mám v rozpisu po NT screeningu následný odběr krve na genetice v nemocnici - tak jsem se ptala sestry, jestli tam tedy pojedu potom a ona mi řekla, že to se uvidí, jestli na krev ten samý den. Že prý se ještě uvidí 8o Tak já nevim, jak může UTZ ukázat kdy na krev? 8o Už tehdy mi to bylo divné, ale pár lidí mi řeklo, že jdou taky tak pozdě a potom na krev. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.10.15 15:59

@bikulala Na UTZ k svému dr. a na krev na genetiku do nemocnice. Tak nevím. :nevim: Teď jsem to psala o příspěvek dřív podrobněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.10.15 16:48
@monikazoubek píše:
Ahoj holky. Zítra začínám 12tt. TP mám 19.4 :-) Jakou porodnici v Praze či okolí doporučujete? Rozhoduji se mezi Apolinářem a nebo Neratovicema :-)
Díky za názory :mavam:

Ahojky, ja se rozhoduji mezi Motolem a Bulovkou, Neratovice mam taky v záloze, ale tam se stačí přihlásit az nejak po 30tt. Takze ted se spis přihlásim do nejaky pražský velky a pak se uvidi.. Slyšela jsem na Neratovice samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
5.10.15 16:53

@moncicin Já bych taky asi volila menší porodnici. Ty pražské jsou prý jak líheň, spoustu porodů a málo soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.10.15 19:20

@Ladeka jj, mě to úplně děsí, taková velkovýrobna… Dnes jsem byla jen na screeningu u apolináře a je to tam jak na běžícím páse a ještě za asistence dalších 3 mediků :D já bych si porod představovala nejradši někde v „soukromí“ což v těhlech porodnicích fakt nelze… : :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
6.10.15 10:46

Ahoj holky, mám dotaz: 15.10. jdu na první genetický screening a chci se zeptat, jestli se to opravdu všude platí (bude mě to stát 1 500) nebo je to někde zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
6.10.15 10:56
@PerlaMarina píše:
Ahoj holky, mám dotaz: 15.10. jdu na první genetický screening a chci se zeptat, jestli se to opravdu všude platí (bude mě to stát 1 500) nebo je to někde zadarmo.

Já jsem platila 2200 Kč (1600 Kč UTZ a 600 Kč krev). Zorganizovala jsem si to sama, jako samoplátce. Můj Dr. na prvotrimestrální screening posílá jen rizikové skupiny (nad 35let nebo vady v rodině), takže mně-nerizikové se o screeningu ani slovem nezmínil. A když jsem mu o svém záměru řekla a poprosila alespoň o žádanku na tu krev (poradili mi to z kliniky), tak mi odmítl cokoliv vypsat. Takže jsem si to pěkně zaplatila celé sama. Aspoň, že mi má pojišťovna (průmyslová) zpětně proplatí 1000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.10.15 11:00

@PerlaMarina co vím, tak se platí, ale některé pojišťovny to proplácí (dávají příspěvky pro těhulky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.10.15 11:23

@PerlaMarina Ahoj, já jdu na screening 14.10. a jdu na něj ke svému doktorovi. Objednal mě na to naprosto automaticky a takřka bez ptaní jestli chci a to ani nepatřím do žádné rizikové skupiny. Platit budu 1000kč (500kč proplácí VZP).

Ale zmínil se že v gennetu bych to měla zadarmo ale zase bych musela jet asi 30km, tak je tohle pro mě pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.10.15 12:16

Holky.. tak mam za sebou screenik.. a dopadl perfektně.. ještě nemam teda vysletky z krve tak ty budu vědět dyl.. :) ale mam z toho uhromnou radost.. a děvčata.. s nejvetší pravděpodobností to prej bude holčička..!! :dance: :dance: :dance: moje vysněna holčička, no ja jsem štěstím bez sebe.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
6.10.15 12:28

@Sofieee moc gratuluju k holčičce a Dobrým výsledkům :) trochu závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.10.15 12:40

@PerlaMarina Ahoj, ja mela zadanku od doktorky a nic jsem neplatila, ani nespadam do rizikové skupiny… Zadanku na screening mi vypsala hned na prvni kontrole abych se objednala… Fakt záleží na doktorovi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí