Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
7.10.15 05:18

@jakalm Jj, no mělo by to tak fungovat. Že půjdeš na vzp s paragonem a oni ti 500 proplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.10.15 05:18

Holky a co fotky? Necháváte si na screeeningách tisknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
7.10.15 05:43

@Anet94 aha:-D tak to zkusim a uvidím..zatim dik:)) jinak ze screeningu fotku urcite, je tam uz miminko krasne vidět:)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.10.15 07:57

Holky díky za odpovědi. Mě to můj dr nabídl, jestli to budu chtít, jelikož je to nepovinné a platí se to. Už mi bylo 35, takže to chtít budu a v pojišťovně se zeptám. Díky.

@Sofieee Gratuluji k úspěšnému screeningu. :palec: Jé holčička :) Taky jsem zvědavá, jestli mi toho 15.10. řeknou pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
7.10.15 08:07

Dobré ráno holky…tak dnes mě čeká screening, tak snad bude vše OK…na krvi jsem byla cca dva týdny zpátky. Stát mě to bude 1.200,–, ale moje pojišťovna mi to celé proplatí, takže OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.10.15 11:28
@monikazoubek píše:
@moncicin Sestřenice, která rodila v Neratovicích mi řekla, že se musím stejně přihlásit do Pražské porodnice,
kdyby náhodou byl porod nějak komplikovaný nebo nebylo něco v pořádku, protože na to Neratovice nemají přistroje apod.. Takže teď uvažuju o Apolináři a Bulovce. Na Bulovce jsem teď týden ležela a musím říct, že přístup sester v pořádku, jenže sestry nejsou všechno. Je teda fakt, že Bulovku mam blíž než Apoliníře, ale nevím. Neratovice budou jako záloha, když bude vše v pořádku a budu tam moc odrodit miminko…
Což samozdřejmě doufám, že vše v pořádku bude! :-)

Aha, tak v tom případě je to jasný.. Já mam Bulovku taky nejblíž, ale nějak se tam nehrnu :/ ještě mám týden na rozmyšlenou, ale už se budu muset rozhodnout.. A kdy máš termín? Třeba se potkáme nakonec v Neratovicích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.10.15 11:46

Taky se opožděně přidávám se zážitky ze screeningu - byli jsme už v pondělí. Prcek měl v 8hod. ještě půlnoc, moc se s pohybama nepředřel - podrbal se na hlavě, pocumlal palec, poškrabal se mezi nožkama, semtam rozhodil ruce, vykopl nožky, jednou ukázal záda a měl nás na háku :mrgreen: pohlaví nám dr. neřekla - neukázal se zepředu, ale my jsme si domysleli, co by to asi tak mohlo být, když se to drbe mezi nožkama (holčičky to nedělají, protože tam nemají tu třetí nohu, že :jazyk: ).. Jinak je to zdravé mimčo, riziko na vývojové vady je nízké.. Takže za nás spokojenost :)

Všem velká gratulace ke kladným výsledkům a i k těm holčičkám i chlapečkům! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.10.15 12:27
@moncicin píše:
Aha, tak v tom případě je to jasný.. Já mam Bulovku taky nejblíž, ale nějak se tam nehrnu :/ ještě mám týden na rozmyšlenou, ale už se budu muset rozhodnout.. A kdy máš termín? Třeba se potkáme nakonec v Neratovicích :palec:

Ahoj tak ja se k Vam take pridavam ja mela v nedeli 14+0 snazila jsem se nahlasit do Podoli a k Apolinarovi a vysel Apolinar ale take planuji pokud vse bude v poradku rodit v Neratovicich :-)

Holky kdy mate termin treba se tam opravdu nakonec potkame :D

Ja mam termin 03.04.2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.10.15 13:10

Já mam termín nakonec 14.4..:) Ale holky, stejně upřímně, znate někoho kdo rodit přesně n termín..? ja teda ne.. :D :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.10.15 07:47

Holky taky vás občas tak hrozně bolí břicho? Jak při menstruaci? Asi jak se tam vše roztahuje a ták, že. :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.10.15 07:57

@Anet94 Zrovna dneska, to mam.. :( je to dost nepřijemny.. :( ale je to normalní.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.10.15 09:11

@Anet94 porad:( ale pak me zas chvili nebolí a mam strach jestli se neco nedeje:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.10.15 09:16

Me taky boli podbrisek, hlavně když se prudce zvednu :) v utery jsem celý den někde běhala a večer jsem se nemohla ani zvednout z gauče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
8.10.15 09:44

@Anet94 Mě občas tak něco zatáhne, zabolí. Minule jsem nesla tašku, ani ne moc těžkou a rozbolela mě z toho spodní část zad. Takové pnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
8.10.15 09:49

Jsem ráda že nejsem sama, dneska mám volný den a od půl 7 nemůžu spát protože každý pohyb bolí… a to je teprv začátek všeho… musíme vydržet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí