Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
1.10.15 14:02

@štěpánka11 To je krásný :D Gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
1.10.15 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.15 14:16

@Papulka85 já teda vypiju dost, 3 litry i vic. Ale pokud zvracis, je pochopitelne, ze to neudrzis. Kdyz mi bylo tak blbe, tak jsem pila jen studenou coca-colu jinak neudrzela nic. Ted piju hlavne caj, ovocny ale nesladim nebo vodu se stavou, po te se muzu utlouct. Nejake ty tehotenske caje jsi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.15 14:22

@Sandra 1988 @štěpánka11 holky, gratuluju k dobrym vysledku :kytka:
Ja si potrebuju asi postezovat, vcera jsem mela nejaky splin, planujeme svatbu s pritelem jeste pred mimcem, mame i ja i pritel s jeho mamkou obcas problemy, ale svatbu teda vicemene asi nechce a ted jsme konecne oznamili, ze budeme tri a ona ani gratuluju nic…spis je asi nastvana, nez rada. Vsichni ostatni nam preji a jsou radi, ma mamka porad place jak je stastna a na druhe strane tohle…tak jsem si aspon postezovala a ulehcilo se mi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
1.10.15 14:25

@Anet1990 nebud smutna, u nás je zase hrozny problém, že čekáme druhé a svatba v nedohlednu :lol: ono se to srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
1.10.15 14:29

@Anet1990 My máme svatbu za dva týdny a všichni se na ní i mimčo těší…neumím si představit, že by ne, ale i tak bych si to užila. Budete rodina a jestli se jí to nelíbí je její věc…nenech se tím otrávit a buď nad věcí…ona třeba brzy procitne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.10.15 14:37

@štěpánka11 @Junkyska uzit si to uziju i kdyby skakala po hlave. Proste to na me prislo, ty hormony jsou vec :roll:
Ona ma proste rada jen jedno vnouce, partnerovo prvni dite a ostatni neexistujou, ma jeste dalsi dve a ani na to nase nazor nezmeni. Ale zase verim, ze moje mamca vyda za babicky ctyri, takze se uklidnuju tim. Je to ale smutne, ze se tohle v rodinacha deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.10.15 15:16

@štěpánka11 :potlesk: :potlesk: krásné, gratuluji ke chlapečkovi :) A myslím že k nám patříš, ten den nehraje roli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
2.10.15 07:29

Holky, včera jsem měla prvně jít na těhotenské cvičení (kombinace jógy a pilates). Ale nakonec jsem tam nebyla, protože jsem trdlo :roll: :zed: Na stránkách měli uvedeno, že se cvičí v Klubu pohoda. Říkám si, jo tak to vím kde je, tam jsem chodila cvičit jógu. Tak jsem si to tam za deset půl naštrádovala a všude zamčený dveře. Přišlo mi to divný, začala jsem budovu obcházet, jestli není otevřený jiný vchod. No nebyl. Zkusila jsem zavolat cvičitelce – nezvedala. No nic, jdu se zeptat k obsluze závory ke vjezdu do areálu. „Jóó, Klub pohoda už tu skoro rok není, přesunul se někam na sídliště…“ 8o Sakra. Hledám na mobilu stránky Klubu pohoda. Adresa je v Sokolovně na druhém konci města a já jsem pěšky, bez auta. Zkusím znovu volat cvičitelce, abych se omluvila, že to nestíhám a proč a nedorazím. Ale nezvedá, tak píšu dlouhou omluvnou SMS a pomalu se sunu domů… Asi za hoďku a půl mi přišla zpráva a paní se div neomlouvala, že mi nezvedla telefon a že jí to moc mrzí a těší se na příští čtvrtek až to klapne a uvidíme se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.10.15 08:07

@štěpánka11 Je, gratuluju.. :) nadherna fotečka.. :) vím jak jste chtěli holčičku vid..? jako mi.. ale tak kluk je taky super.. alespon si spolu víc vyhrajou.. :hug: A určitě sem patříš..!! nevíš jestli třeba nebudeš přenašet, takže by to stjeně byl duben.. ale i tak jsi naše..! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.10.15 09:30

@Sandra 1988 gratuluji, že screening dobře dopadl :)
@štěpánka11 též gratuluji ke skvělým výsledkům a určení pohlaví :)

já jsem koukala, že mě vychází, když jdu na screening 13.10., že budu 12+5 tt a pochybuji, že by mi řekli pohlaví. Jdu do Motola. V prvním těhu jsem byla v Podolí, a to mi tenkrát řekli, že na nějaké určení pohlaví je velmi brzy… takže si nedělám iluze, že by mi to řekli teď. Ale já se cítím jako v prvním těhu, takže bych řekla, že to bude zase klučík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.10.15 09:35

@Papulka85 S potížemi s pitím se přidávám :roll: vypiju za den cca 1 litr, a to pouze neochucenou jemně perlivou vodu (vím, že by se bubliny neměly, ale mě je po normální vodě těžko), anebo čaje - ale ty zase jenom teplé - studené vůbec nepozřu. Jinak jsem dostala čaj pro těhule (růžový, zn. Leros?), je celkem fajn, a nebo ovocné… Navíc jak jsem se celou dobu držela a nezvracela, tak dneska byla šťavnatá noc :zed: jestli mi jen něco nesedlo, nebo nějaká jednodenní viroza? :think:

Jinak holkám, které už mají screeningy úspěšně za sebou moooc gratuluju! :hug: Já už se nemůžu dočkat pondělka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
2.10.15 10:29

@Papulka85 JoJo ty cucaci a buď v klidu taky vypiju 0,5litru možná max 1litr, ale já pila vždycky málo i před tehu. Jak se mi udělá rybníček tak taky zvracim.. Mužů jen neperlivy ledový čaje nebo včera jsem cucala aloe vera, který jen drahy jak sv…no ale chutná mi. A hlavně mám stále v píše hnusnou pachuť. Snad bude brzy lépe a lépe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
2.10.15 10:30

@Papulka85 co ti vůbec řekli v té nemocnici když jsi tam dorazila na ty infuze, byli chápavý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
2.10.15 10:53

@Miranda1 no my jsme tam volali, ze uz v sobe druhy den nic neudrzim a ze zvracim porad i kdyz mam prazdny zaludek. Sestra ze at prijedem. No a ja tam nechtela zustat, ale doktor me premlouval, ze je to jediny reseni. Ale stejne jim trvalo 3 dny nez se mi udelalo lip. Ted uz jsem tyden doma a zas se to nejak zhorsuje, asi me z toho klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí