Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám asi blbý doktory, na můj dotaz ohledně pohlaví reagovali tím že je brzy a ani se nepodívali
na screeningu i gynekoložka
@Anet1990 @Miranda1 ahoj holky, jak jste na tom s tema nevolnostma? Ja lezela minuly tyden ve spitale na infuzich, pac jsem uz jen blila a nic v sobe neudrzela. Infuze pomohly, ale i tak mi je blbe. Jsem ve 12tt, vy jste obe napred, tak jak to s vami vypada? A berete jeste ten torecan?
@Papulka85
Ja jsem 14+4 a porad se nevolnostma trapim
dva tri dny je mi perfektne a pak kludne ctyri dny lezim, zaludek na vode, migreny, bolest pidbrisku a jen spim a chodim na zachod
k tomu jeste spatny cukr, takze uz se jen modlim kdy bude vse ok…
Ale tak kazdy to ma jinak, znama ani nevedela, ze je tehotna ![]()
Hold kazdy je jiny a ma jine priznaky a prozivani tehotenstvi ![]()
@Papulka85 ahoj, to me mrzi, ze jsi musela az na infuze, snad Ti bude brzo lepe
u me nevolnosti v takove mire jak byly uz nejsou, ale taky zadna slava, jednou je lip, jednou hur. Nekdy me za den natahne na zvraceni i 50×, ale zvracet, nezvracim.
Torecan neberu, vzala jsem ho dva dny po sobe a pak proste lezela a cekala az to prejde. Misto toho mam ale bricho nafoukle jak patraci balon, picha me porad v podbrisku a prs se nemuzu ani dotknout…
@Junkyska Já jdu za 14 dní a jelikož přítel musí být v práci tak beru mamku ![]()
@Papulka85 ja uz si rikala co s tebou je
zrovna se vracim od mísy z WC. Jak píše @Anet1990 pár dni je dobrejch a pak je vše ve starých kolejí. Jen nezvracim už celé dny, ale spíš ráno po probuzení na prázdno a večer večeři. Torecan jsem brala denně teď už přes týden jen výjimečně, snažím se přežít na tom Reniie, ale sezeru i 8 drážé denne a mám i ten Coculine, to bych řekla že nepomáhá vubec
celkově to o kapku lepší je, ale čekám že bude ještě lépe. ![]()
Hlásím info ze včerejšího screeningu. Zatím tedy jen výsledky z UTZ, z krve budou do tří dnů a zašlou mailem. Výsledky této části jsou tedy negativní (94 %), riziko 1:17000. Prcek má 6,5 cm, odpovídá 12+6 (podle MS jsem včera byla 13+0), takže v pořádku. Ale byl to tedy boj, miminko bylo jak na pérku, pořád se vrtělo, odráželo nožičkama a dělalo salta až jsme se všichni i paní doktorka smáli. Prý tam takového bojkotistu vyšetření dlouho neměla
Takže změřit potřebné trvalo dlouho, byli jsme tam 1,5h
A Dr, byla opravdu ráda, když změřila vše potřebné. Pohlaví nevíme, to se fakt nedalo
Posílám fotku, na té které jsou zrovna napnuté nožky při výkopu ![]()
Příspěvek upraven 01.10.15 v 09:56
Bylo to krásný
A když jsem uslyšela srdíčko, tak se mi spustily slzy ![]()
@Sandra 1988 To tě naprosto chápu, já budu dojatá určo taky. Už fakt toho mého UTZ nemůžu dočkat
![]()
Ahojky kočky…
@Sandra 1988 gratuluji k negativnímu screeningu a akčňákovi ![]()
Já byla dnes na té zbylé krvi o kterou mi volali a laborka z toho má zamotanou hlavu…mám vadný Rh faktor kdy se tváří jako pozitivní, ale přitom je poloviční a oni teď neví kvůli protilátkám, přitom u prvního porodu mi injekci nedali…joooo zase mám něco extra ![]()
Na screening se těším a doufám, že pohlaví tak nějak bude vidět…jsme zvědavci ![]()
@Miranda1 A rennie pomaha i na nevolnosti? A jaky druh mas? Ty cucaci?
@Miranda1 @Anet1990 a jak to mate s pitim? Mne ve spitale rikali, jestli vypiju aspon 2 litry denne. No ja vypiju tak pul litru a jeste kus vyzvracim. To piti mi fakt nejde
Tak jsem zpátky ze screeningu, miminko je naprosto pořádku, odpovida 14+0, takže k vam prý nepatřím, protože TP mám 31.3.
má 8 cm a je to kluk ![]()