Poradna duly
Jana Čurdová
@Papulka85 neboj se ale těš se. Já brala léky od 6tt a mimi je v pořádku, ty jsi začala až teď, tak to mimi taky zvládne
screening byl opravdu skvělí zážitek, celou dobu jsem měla slzičku na krajíčku, jak jsem byla dojatá ![]()
@Sabaa Ahoj, to jsme skoro stejně, možná jen o týden. Jak to zvládáš?
@Papulka85 Jasne byli jsme tam oba, asi si to tím pořádně uvědomil a furt na to vzpomina, jak tam kopala nozickama apod… ![]()
Ahoj holky, moc děkuju za gratulace
mám teď nemocné první mládě, tak jsem nestihla moc reagovat ![]()
Jinak jsem naprosto bez energie, spala bych klidně celý den
ale víc mě trápí, že mam neustále bojovnou náladu ![]()
Holky za jak dlouho vás objednali po screeningu na KO? Já šla na screening ke svému lékaři a ten mi řekl že na základě vyšetření doporučuje další KO až za šest týdnů na velký utz, mě to teda přijde dost dlouho, máte to některá taky takhle za dlouho?
@Anet94 já jsem ke konci 12tt a mám to jak na houpačce. Některý den je mi špatně pořád, jindy zase vůbec. Snad to ale bude jak u první, koncem 13tt mě nevolnost úplně přešla a bylo už jen dobře
Jinak když jsem unavená, jdu si přes den lehnout sní (spinká ještě dvakrát denně), ale kolikrát jsem večer taky ko, leze jak drak a staví se u nábytku, až začne chodit, bude to úplně hardcore
![]()
@štěpánka11 píše:
Ahoj holky, moc děkuju za gratulacemám teď nemocné první mládě, tak jsem nestihla moc reagovat
Jinak jsem naprosto bez energie, spala bych klidně celý denale víc mě trápí, že mam neustále bojovnou náladu
Holky za jak dlouho vás objednali po screeningu na KO? Já šla na screening ke svému lékaři a ten mi řekl že na základě vyšetření doporučuje další KO až za šest týdnů na velký utz, mě to teda přijde dost dlouho, máte to některá taky takhle za dlouho?
Já byla na screeningu jako samoplátce z vlastní iniciativy. Takže můj Dr. mě chce v 16tt na triple test (19.10). I když nechápu proč, když jsem byla na screeningu… ![]()
Jo a včera mi mailem přišel celkový výsledek screeningu, doplněný o výsledky z odběru krve. Výsledky jsou negativní, riziko maličko povyrostlo z 1:17000 na 1:16750, ale i to je hodně nízké. Tak mám radost ![]()
@Sandra 1988 ja byla taky z vlastni iniciativy - říkám si, že je to možná tim, ze jsem byla u svého gynekologa a viděl, že je vse ok… Já mam všechny výsledky 1:20000, ale i tak je to prostě za dlouho ![]()
@štěpánka11 píše:
@Sandra 1988 ja byla taky z vlastni iniciativy - říkám si, že je to možná tim, ze jsem byla u svého gynekologa a viděl, že je vse ok… Já mam všechny výsledky 1:20000, ale i tak je to prostě za dlouho
To by asi mohlo být tím, když jsi byla na screeningu u něj. Já byla na klinice v Praze, můj Dr. to nedělá. Tak proto asi trvá na triple testech.
Holky moje zlaty, tak zítra mě to taky čeká screenink..a ja už dneska nemohla skoro spat..
Tak doufám že budu mimi v pořadku.. a plus že mi řeknou holčičku..
Takže na mě prosím myslete.. hned jak přijedu napíšu jak jsem dopadla ![]()
@Sofieee píše:
Holky moje zlaty, tak zítra mě to taky čeká screenink..a ja už dneska nemohla skoro spat..![]()
Tak doufám že budu mimi v pořadku.. a plus že mi řeknou holčičku..
Takže na mě prosím myslete.. hned jak přijedu napíšu jak jsem dopadla
Je to opravdu moc pěkný zážitek. Přítel si teď po tom začal mnohem víc uvědomovat, že čekáme miminko. Pořád teď o něm mluví a hladí mi břicho ![]()
@štěpánka11 Mě objednala moje gynekoložka na další KO když jsem tam byla naposledy…tzn. po měsíci a mezitím screenening.
@Sandra 1988 já byla min. týden na screeningu, dnes u vlastní Dr s vysledky a příště až 20.10. Ale to je už za dva týdny ![]()
Ahoj holky. Zítra začínám 12tt. TP mám 19.4
Jakou porodnici v Praze či okolí doporučujete? Rozhoduji se mezi Apolinářem a nebo Neratovicema
Díky za názory ![]()