Poradna duly
Jana Čurdová
@Agittka diky za rady. Ja taky prvnich par tydnu mela jen nevolnosti a az pak jsem zacala zvracet, ale tak snad nebudes ten pripa
Holky kurna at uz nam je dobre a muzem si to uzivat!!!
Koukám, že jsem na tom byla ještě dobře, když to tu tak čtu
u prvního těhu nevolnosti a do toho chřipka…přešlo mě to v cca 11 tt a teď??? Děs…začalo to migrénou, pak mi bylo blivno, pak zvracení…klid…zvracení…blivno a to jsem na konci 13 tt. Začala jsem zobat vit. B tak snad je to tím i lepší, ale ještě to není teda vůbec ono
Tak ať je holky brzy lépe ![]()
Tak me holky ty sileny nevolnosti presly, ale od vcerejska mi vsechno strasne smrdi, takze me co 5 minut z neceho natahne a lidi na me koukaj jak na blazna. Dnes bych mela byt 13 + 0 tt a na uzivani si toho stavu to stale nevypada.
Vsem dalsim maminkam gratuluji k pozitivnim screeningǔ ![]()
@Papulka85 nenabídli ti teda ten Torecan? Akorát jsem si jeden zobla, ať vydržím do 15:30… ![]()
Taky jsem si myslela, že úderem 12tt to přejde.. jsem 13+3 a stále nic, i když to už jednu chvíli vypadalo, že je na všech frontách klid.. Prd ![]()
@Agittka Nevolnosti přechazejí až kolem 16-17tt..
nebo alespon ja jsem to tak četla a měla v prvním těhu.. ![]()
@Miranda1 dali mi Degan, to je podobny. Ten kdyz si vezmu, tak par hodin nezvracim, ale pak uz zas jo a blbe mi je porad no…dochazej mi sily, tak uz se jen modlim, at to skonci
@Papulka85 a taky ovlivňuje CNS? Ja kolikrát zvracela i s Torecanem. Kolik denně jich můžeš vzít? To je stejně vopruz… Musíme vydržať
![]()
Holky tak jsem na začátku 12tého týdne a mám pocit že se mi vrací energie
juhuu
dneska jsem byla schopná 2 hodiny žehlit, uklidit a ještě mám energii na procházku se psama… no nepoznávám se ![]()
Jak jste na tom s energií vy?
@Miranda1 jj,funguje to stejne a brat se muzou max 3 denne, ja beru 2 a i tak se mi to zda hodne. No musime, ale kdybysme aspon vedely, jak dlouho. Mamka a babicka pry mely nevolnosti vzdycky do pulky 4. mesice, tak snad to budu mit po nich, to uz jsou „jen“ dva tydny ![]()
@Anet94 no normalne ti zavidim
u me energie na nule, jestli ne pod nulo
jinak v utery jdu na ko a v patek na screening, tak se zacinam trosku bat