Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
8.10.15 10:11

@Anet94 můžu ti jen závidět, mimi se tam nějah hmiždí (nebo co se to tam děje), od sedmi jsem v práci, tlak na hodnotách mrtvoly a ještě vím, že dostanu vynadáno, den volna bych brala :D aspoň si můžete společně odpočinout, nakonec, hýbat se přece nemusíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.10.15 11:44

Hlásím se po včerejším screeningu…vše OK…riziko minimální, ale víte jak to je…TP posunut na 12.4…podle doktora by to měla být holčička :srdce: chlap byl se mnou a myslím, že se mu to líbilo…slyšeli jsme srdíčko i to jak se tam hýbala, přetáčela…paráda…u první jsem tohle zažila až ve 20 tt a vidět něco takhle malého… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.10.15 12:03

@Junkyska Moc gratuluju k holčičce, přítel z toho byl taky na větvi, minule se mnou byl až ve 20tt a teď vůbec nečekal, že tam už bude takový miminko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.10.15 12:17

@Junkyska Gratuluji k dobrym vysledkum a k holčičce.. :) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.10.15 12:34

@štěpánka11 @Sofieee Děkuji :kytka: No právě…teď tak brzy a přitom mimčo 7 cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
8.10.15 17:14

Koukam, ze tady jsou same holcicky:-) U nas gynekolozka porad rika kluk, ale pani u screeningu, ktera me mimochodem pripadala trosku podezrela rikala 100% holka a pak prisel jiny doktor a ten zase rikal, ze spis kluk. Tak snad pani od screeningu vedela, co dela i v jinych oblastech, nez je pohlavi ditete…

Planujete nekdo rodit v podoli? V pondeli se budu registrovat prez net, tak se trosku desim…

• Citovat
  • Upravit
Republic
8.10.15 17:18
@PerlaMarina píše:
Ahoj holky, mám dotaz: 15.10. jdu na první genetický screening a chci se zeptat, jestli se to opravdu všude platí (bude mě to stát 1 500) nebo je to někde zadarmo.

Zadarmo je to u Apolinare, ale kdyz jsem se objednavala ja, tak meli plno. Maji tam totiz grant na ten screening.

• Citovat
  • Upravit
Republic
8.10.15 17:20

Jeste jsem se chtela zeptat, jestli mate nekdo v brisku taky hyperaktivni miminko, ktery sebou pri kazdym ultazvuku mlati ze strany na stranu, skyta, polika, mava rucickama a kdeco moznyho:-)

• Citovat
  • Upravit
3155
8.10.15 17:20

Mě bolel podbřišek víceméně bez přestání celý 5tt, pak už ani jednou nic. Ale byla jsem KO pod tlakem nevolností, tak mě asi neměl bolet z čeho, žádný aktivity jsem neměla jen jsem spala a přežívala a chodila do práce do kanclu teda… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
8.10.15 18:04
@KayaRepublic píše:
Zadarmo je to u Apolinare, ale kdyz jsem se objednavala ja, tak meli plno. Maji tam totiz grant na ten screening.

Aha, díky. No já jsem z Olomouce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
8.10.15 18:05
@PerlaMarina píše:
Aha, díky. No já jsem z Olomouce :)

njn, tak to netusim no:-)

• Citovat
  • Upravit
1836
8.10.15 19:46

@Junkyska Gratulace ke screeningu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.10.15 21:59

Holky, co jsem těhotná tak se na me lepí všecka smula:-D před 14 dny me kousla kocka, ruka opuchla takze na pohotovost.. Ted se to zahoji a slapnu dneska na hřebík:-D ma někdo taky takovou smulu? Tohle se mi nestalo za cely roky a ted po takový chvilce:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.10.15 08:00

@jakalm To se ti zdá…já měla smůlu s dcerou…nebo spíš dcera :think: během měsíce dvakrát šití a během cca půl roku asi pět úrazů…od roka a půl stále něco…punkce kolene, noha v sádře, popáleniny, několikero zašívání :jazyk: a kočka mě pokousala taky v červenci dva dny před narozeninama…ATB, hnisalo to, bolest jak čert a do toho jsem už asi byla těhu :think: držím palce ať se ti to brzy zahojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
9.10.15 08:05
@KayaRepublic píše:
Jeste jsem se chtela zeptat, jestli mate nekdo v brisku taky hyperaktivni miminko, ktery sebou pri kazdym ultazvuku mlati ze strany na stranu, skyta, polika, mava rucickama a kdeco moznyho:-)

Při každém ultrazvuku ne, ale při screeningu tam miminko dělalo psí kusy. Doktorka vůbec nemohla změřit vše potřebné. Nakonec tedy změřila, ale byli jsme tam 2× delší dobu než prý bývá běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí