Poradna duly
Jana Čurdová
Tak s těma registračkama nic moc :/ jsem ani netušila, že se musí registrovat. Co jsem koukala, tak Brno to naštěstí nechce
.
Holky, nesněží u vás?
tady je taková kosa
regulérně uvažuju o punčocháčích
ale škrtí mi buben a pak mi je blbě
chtělo by to nějaký bez gumy
. A zítra jdu na lov zimní bundy k větnamcům ![]()
@kiwa
tady je taky pekna kosa, mela jsem dneska nejaky schuzky, ale valim se radsi cely den v posteli…A puncochace, ty uz nosim regulerne 14 dnu, vobcas je to teda prehmat, kdyz se otepli…ale tak sundat se daj vzdycky:-)
Vysvětlete mi, jak mohly dřív ženské dělat 16hodin na poli v pokročilém těhotenství. Jsem po osmi hodinách v kanclu odrovnaná, jako kdybych složila vagon uhlí. Nemam silu se ani najíst
chci se vidět, jak zítra ráno vůbec vstanu.
@KayaRepublic Moje řeč! Taky jsem furt v posteli
a neškrtí tě ta guma u punčoch?
@Trixia To taky nechápu… patrně jim nic jinýho nezbývalo
Ta únava je na prd, do toho to počasí… jídlo si dej, dej si nohy hore a odpočívej.
zítra to bude zase lepší ![]()
Ahoj holky, tak mám po screaningu a skvělíí…Mimís i otíral pusinku, vše je v pořádku a dokonce se doktorce jeví že to vypadá na kluka
TP 18.4.2016
@kiwa chce to volnější gumu u punčoch. Jsou i pro těhule. Ale s těmi si davam na čas, když nevím jak dlouho budu chodit do prace.
Děkuji za podporu, ale už se takhle trápím 14 dnů a tlak spíš klesá. Uvidím v patek po kontrole, co řekne doktorka.
Omlouvam se ze vam vsupuji do vasi konverzace, ale jsem nestastna a potrebuji poradit devcata prosim…jsem po treti stimulaci klostikem a ted mi byl jiz po druhe pichnut pregnyl pred tim 5000j a nepodarilo se a ted 10 000j ale mam ted strach…mam opet jeden folik aten byl 16.5mm a sliznice 6mm a cetla jsem ze kdyz je vajicko male tak ani nedojde k ovu…nevite nekdo??jsem z toho celkem zdrcena…je mi do breku uprimne… prosim vyjadrete se nekdo zda muzete. dekuji
@kiwa holka me skrti uplne vsechno
a presne, je me z toho jeste vic spatne od zaludku… a to me je standardne spatne od zaludku po kazdem jidle…vzdycky si pochvaluju, jak uz to ustupuje, ale to je proste jenom proto, ze se zapomenu najist…zrejme nosim maleho anorektika, no to je samozrejme humor
![]()
Jinak planuju koupit nejake ty tehotenske kalhoty a leginy…a v posteli bych nejradsi zustala az do porodu ![]()
@KayaRepublic Já si myslím, že tě to musí škrtit
já mám snad od 7tt těhotenský kalhoty
jiný snad ani nosit nebudu
větší gaťky a o velikost větší trička/mikiny… je to hned lepší. A v kolikátým tt jsi? Mě je ted už naštěstí dobře. Je mám občas slabé křeče
@kiwa ja včera málem umrzla!
ráno jsem vedla Matyska do klubu a pak jsem měla zarizovani a hrůza! Ještě že už mám těhu kabát, odpoledne jsem ho vytáhla a k němu ještě kožený kozačky s beránkem
a synovi už jsem taky koupila zimní bundu ![]()
@hodynka taky jsem to takhle měla, pak jsem vysadila clostil a otěhotněla ![]()
@štěpánka11 a jako dalsi cyklus|???muzesmi prosim napsat jak to probihalo u tebe???jsem z toho fakt nestastna…stale ovulka nikde zadny plodny hlen…
@štěpánka11 Vůbec se ti nedivím! Je strašná zima
. Dnes u nás teda prší, ale už fakt musím jít koupit nějakou větší bundu
zatím nosím tenisky, protože mám pak jen sněhule
a nebo kotníkovky na podpatku a to se mi moc nechce ![]()
@kiwa ja mam všechnu zimní obuv na podpatku, jsem zvědavá jak to uchodim
tady teda taky prsi a jsou tu tři stupně, dneska me ven nikdo nedostane ![]()