Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
14.10.15 20:30

@kiwa nechápu, jak někdo může nevědět že je těhu. Ikdybych neměla IVF tak od samého začátku o tom vím sakra dobře… tahání, píchání, tlak, ms bolesti, neustále plný močák, po wc mám pocit, že jsem nedočuraná, můj kámoš hematom a přestávkové špinění… a kde je to krásné.. zatím jen neustálý strach :zed:
Ty jo, zítra ultrazvuk vid… úžasný.. já bych měla jít 21. za týden…
Kolik tedy dnes jsi, my jsme za 14 dní vyrostli nějak moc, takže dnes 12+2 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
14.10.15 20:37

@Vena123 to taky nechápu :D prostě tam ty změny nějaký jsou a nejde si jich nevšimnout… Neboj se…vše bude ok…
Jojo zítra screening… bojím se i těším :dance: tak se už nemůžeš dočkat, že? :) já jsem dnes 12+1 :mrgreen: TP mám 26.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
14.10.15 20:43

@kiwa no já bych od samého začátku so práce sand ani nevstala, natož tam vydržela. Myslím, že by mě klienti u sezení museli budit :mrgreen:
Týýý jo, tak to jsem Tě měřítkově snad dohnala :mrgreen: to je vtipný
Já mám termín zatím dle ms na 29.4.
Kočko a co záda? Ne že by to bylo hodně bolestivý, ale už ted mě pobolívají záda…což možná je z toho odpočívání asi… kvůli kámoši hematomu mám pořád klidnější režim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
14.10.15 20:46

@Vena123 to jo :) to jsi mě dohnala :))) No mě záda braly úplně od začátku díky nakloněné děloze… ale ted je to už lepší…hlavně nesedět jakoby do luku… to je nejhorší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
14.10.15 20:50

@kiwa jo to je fakt, na začátku jsem taky trpěla, pak klid a ted zase…
ono kdo ví, jak to bude vycházet zase na dalším ultrazvuku… a to jsem na tom prvním byla o den pozadu a ted týden kupředu 8o 8o to je tou dováženou stravou od maminky :mrgreen: :mrgreen:
Už nakupuješ mimi věci? Jen když jsem se dívalo co takový tvoreček potřebuje jsem nevěděla ani kde začít, tak jen počuhuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
14.10.15 22:16

@štěpánka11 tak to je super : :palec: Já jsem si koupila na bazárku bundu taky moc hezká, akorát jí dávám tak měsíc, nějak se moc rychle zakulacuji. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.10.15 10:08

@Vena123 Věci zatím nenakupuju, ale asi už něco málo začnu :) spíš když se mi to bude fakt líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
15.10.15 10:27

@Vena123 @kiwa Myslím, že mě zachrání jen internet a donášková služba, protože když si představím, že mám podle seznamu a nálady něco nakupovat normálně, tak se jímá děs a hrůza :D a stejně bych měla 2/3 zbytečností a chyběla by mi půlka toho co je potřeba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.10.15 10:31

@Trixia :lol: :lol: To chápu :D Ale já se na to nakupování těším :pankac: jen se to nesmí přehánět no :) Krásný oblečky mají v Tescu a CA :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.10.15 10:43

A kdy máš termín? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.10.15 10:48

@monikazoubek A kdy jdeš na prohlídku Nera? Já apolináře vzdala a když to bude dříve nebo pod., tak Mělník… Četla jsem na Apolináře recenze a žádná sláva… :,( A vzhledem k tomu, že se porodu bojím jako čert kříže, tak potřebuji rodinnou atmosféru… :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 11:49

@Anysek1 Ahoj Anysku, prosímte máš odemne soukromou zprávu, tady na eMiminu :-) jinak prohlídku? no ještě jsem to nezjištovala, šla bych třeba nějak bud ještě do konce roku nebo pak třeba leden nebo únor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
15.10.15 14:16

@kiwa nazdááár, tak holčička to bude jo? Nekecej? Už je to tutovka, nebo velká pravděpodobnost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
15.10.15 14:18
@Trixia píše:
@Vena123 @kiwa Myslím, že mě zachrání jen internet a donášková služba, protože když si představím, že mám podle seznamu a nálady něco nakupovat normálně, tak se jímá děs a hrůza :D a stejně bych měla 2/3 zbytečností a chyběla by mi půlka toho co je potřeba :roll:

Tak nějak si myslím, že bych na tom byla stejně… no ještě je fůra času.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
15.10.15 14:20

@kiwa tak to já jsem při nákupu nalítla na kochandu do lindexu a tam mě jímala hrůza… ceny jak na dospělího…tak jsem si řekla, že takhle ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí