Poradna duly
Jana Čurdová
@kiwa nechápu, jak někdo může nevědět že je těhu. Ikdybych neměla IVF tak od samého začátku o tom vím sakra dobře… tahání, píchání, tlak, ms bolesti, neustále plný močák, po wc mám pocit, že jsem nedočuraná, můj kámoš hematom a přestávkové špinění… a kde je to krásné.. zatím jen neustálý strach ![]()
Ty jo, zítra ultrazvuk vid… úžasný.. já bych měla jít 21. za týden…
Kolik tedy dnes jsi, my jsme za 14 dní vyrostli nějak moc, takže dnes 12+2 ![]()
@Vena123 to taky nechápu
prostě tam ty změny nějaký jsou a nejde si jich nevšimnout… Neboj se…vše bude ok…
Jojo zítra screening… bojím se i těším
tak se už nemůžeš dočkat, že?
já jsem dnes 12+1
TP mám 26.4.
@kiwa no já bych od samého začátku so práce sand ani nevstala, natož tam vydržela. Myslím, že by mě klienti u sezení museli budit ![]()
Týýý jo, tak to jsem Tě měřítkově snad dohnala
to je vtipný
Já mám termín zatím dle ms na 29.4.
Kočko a co záda? Ne že by to bylo hodně bolestivý, ale už ted mě pobolívají záda…což možná je z toho odpočívání asi… kvůli kámoši hematomu mám pořád klidnější režim..
@Vena123 to jo
to jsi mě dohnala
No mě záda braly úplně od začátku díky nakloněné děloze… ale ted je to už lepší…hlavně nesedět jakoby do luku… to je nejhorší ![]()
@kiwa jo to je fakt, na začátku jsem taky trpěla, pak klid a ted zase…
ono kdo ví, jak to bude vycházet zase na dalším ultrazvuku… a to jsem na tom prvním byla o den pozadu a ted týden kupředu
to je tou dováženou stravou od maminky
![]()
Už nakupuješ mimi věci? Jen když jsem se dívalo co takový tvoreček potřebuje jsem nevěděla ani kde začít, tak jen počuhuju ![]()
@štěpánka11 tak to je super :
Já jsem si koupila na bazárku bundu taky moc hezká, akorát jí dávám tak měsíc, nějak se moc rychle zakulacuji.
![]()
@Vena123 Věci zatím nenakupuju, ale asi už něco málo začnu
spíš když se mi to bude fakt líbit ![]()
@Vena123 @kiwa Myslím, že mě zachrání jen internet a donášková služba, protože když si představím, že mám podle seznamu a nálady něco nakupovat normálně, tak se jímá děs a hrůza
a stejně bych měla 2/3 zbytečností a chyběla by mi půlka toho co je potřeba ![]()
@Trixia
To chápu
Ale já se na to nakupování těším
jen se to nesmí přehánět no
Krásný oblečky mají v Tescu a CA ![]()
@monikazoubek A kdy jdeš na prohlídku Nera? Já apolináře vzdala a když to bude dříve nebo pod., tak Mělník… Četla jsem na Apolináře recenze a žádná sláva…
A vzhledem k tomu, že se porodu bojím jako čert kříže, tak potřebuji rodinnou atmosféru…
![]()
@Anysek1 Ahoj Anysku, prosímte máš odemne soukromou zprávu, tady na eMiminu
jinak prohlídku? no ještě jsem to nezjištovala, šla bych třeba nějak bud ještě do konce roku nebo pak třeba leden nebo únor ![]()
@kiwa nazdááár, tak holčička to bude jo? Nekecej? Už je to tutovka, nebo velká pravděpodobnost???
@Trixia píše:
@Vena123 @kiwa Myslím, že mě zachrání jen internet a donášková služba, protože když si představím, že mám podle seznamu a nálady něco nakupovat normálně, tak se jímá děs a hrůzaa stejně bych měla 2/3 zbytečností a chyběla by mi půlka toho co je potřeba
Tak nějak si myslím, že bych na tom byla stejně… no ještě je fůra času.. ![]()
@kiwa tak to já jsem při nákupu nalítla na kochandu do lindexu a tam mě jímala hrůza… ceny jak na dospělího…tak jsem si řekla, že takhle ne