Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Republic
13.10.15 11:21

Ale nedelala bych z toho tragedii, stejne nakonec muze byt vsude plno a clovek i kdyby byl zaregistrovany dvacet let dopredu, tak ho sanitka odveze do Melnika:-)

• Citovat
  • Upravit
1740
13.10.15 11:25

A když se nestihnete zaregistrovat tak musíte mimo Prahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 11:34

Jo:-) Ale myslim, ze na Vinohradech a Bulovce a v te Krci misto je…Ale musi se to fakt v tom 14tem tydnu…Me tedy sestricka na gynde rikala, ze se me asi zaregistrovat nikde v Praze nepodari…ale podarilo se mi… a kamaradka, ktera mela rodit letos v srpnu, tak se v pohode zaregistrovala prez formular v podoli…ono zalezi taky na tom, kolik je zrovna rodicek asi.. a konkretne s tema formularema podnikaji ruzne firmy, kdyz jim zaplatis, tak te nejak zaregistruji…netusim jak, prijde me to teda dost nechutny…taky hodne lidi je zaregistrovanych prez protekci..neni to dobry system no… nadruhou stranu nevim, jak jinak to ty porodnice maji resit…V Praze zije hodne lidi a mam dojem, ze i z okoli Prahy jezdi lide sem rodit a porodnice holt na to nemaji kapacitu…

• Citovat
  • Upravit
39
13.10.15 11:36

Spis jde o to ze pokud rodicka neni nikde registrovana nemuze nikam chodit na nejake to predporodni vysetreni.Ale pokud to na ni prijde sanitka ji zaveze do nejblizsi nemocnice ktera je od bydliste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 11:40

@moncicin
Přitom tedy nevím, co na té Bulovce kdo vidí :O
Včera jsem se o tom bavila se známým. Jakmile si Bulovku nepodplatíš, seš tam ztracená :/ Ze známý tam násilím rvaly placentu, jen proto, aby doktůrkovi nevychladlo kafíčko a aby si mohl zapálit cigaretu, no síla. Já jsem asi pro Apolináře.
Příští týden hned v úterý v 8h na netu a budu se registrovat :/ doufám, že to bude v pohodě… Apolináře mám jen kdyby porod byl s nějákýma koplikacema, jinak to vidím na ty Neratovice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.15 12:18

@monikazoubek mam to stejne jsem jiz registrovana u Apolinare ale pokud nebudou zadne komplikace chci do Neratovic. Co se tyce prihlaseni do Apolinare doporucuji jsi nekolik dni pred dnem D vyplnit jejich registracni formular a v den D byt jiz prihlaseni a treba 5 minut pred 8 se prihlasit a nasledne jen cekat presne v 8:00 kliknout na objednani a zamluvit jsi termin ;-) jinak na strankach maji vse dobre vysvetlene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 12:23
@klara1711 píše:
@monikazoubek mam to stejne jsem jiz registrovana u Apolinare ale pokud nebudou zadne komplikace chci do Neratovic. Co se tyce prihlaseni do Apolinare doporucuji jsi nekolik dni pred dnem D vyplnit jejich registracni formular a v den D byt jiz prihlaseni a treba 5 minut pred 8 se prihlasit a nasledne jen cekat presne v 8:00 kliknout na objednani a zamluvit jsi termin ;-) jinak na strankach maji vse dobre vysvetlene.

Kláro, moc s tím Apolinářem neumim. Chtěj po mě TP? Což je u me 19.4 nebo co tam mám dávat, jsem uplně vedle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.15 12:32

@monikazoubek TP je ten to mas napsany ve sve tehotenske prukazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 12:56
@klara1711 píše:
Spis jde o to ze pokud rodicka neni nikde registrovana nemuze nikam chodit na nejake to predporodni vysetreni.Ale pokud to na ni prijde sanitka ji zaveze do nejblizsi nemocnice ktera je od bydliste.

Jenomze ta porodnice, te muze pri plnem stavu odmitnout. Pry ( to mam od holky, co to zazila) to vypada tak, ze zachranka pak obvolava, kde maji misto a tam te pak vezmou a nekdy to muze byt i za Prahou…Samozrejme to jsou asi extremni pripady…

• Citovat
  • Upravit
Republic
13.10.15 12:58

Error - chtela jsem se na neco zeptat, ale uz to bylo vysvetlene…

• Citovat
  • Upravit
663
13.10.15 13:03

Holky vůbec vám ty problémy s pražskýma porodnicema nezávidím… s tímto v naší menší porodnici pravděpodobně mír problém nebudu…

Mám jeden dotaz, myslíte že je možné aby mě už takhle brzo bolely od těhu kyčle? Po včerejším namáhavějším dni v práci jsme dneska v noci skoro nemohla dojít na záchod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
13.10.15 13:52

Teď jsem fakt ráda, že jsem z MB a porodnice má mist habakuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.10.15 14:32

Já se jen modlím, aby se mimčo nerozhodlo vykouknout na svět dřív než v 35. týdnu. Porodnice v Nymburce je pro nás jasná volba, jenže tam berou rodičky až od 35. týdne výš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.10.15 15:32
@Anet94 píše:
Holky vůbec vám ty problémy s pražskýma porodnicema nezávidím… s tímto v naší menší porodnici pravděpodobně mír problém nebudu…Mám jeden dotaz, myslíte že je možné aby mě už takhle brzo bolely od těhu kyčle? Po včerejším namáhavějším dni v práci jsme dneska v noci skoro nemohla dojít na záchod :roll:

je..!! i ja zrovna dneska se kolibu jak pred porodem, jak to boli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.10.15 16:04

Neratovice

Je tu mamka, co plánuje porod v Nera? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek