Poradna duly
Jana Čurdová
@Vena123 Ahoj
jojo měla by to být holka
tak máme radost, ale rádi bychom byli i za kluka. Hlavně, že je to zdravé ![]()
V Lindexu jsem nebyla tak nevím jaký jsou ceny. Ale v CA 5 bodýček za 250,– a podobně je na tom i Tesco.
což se mi zdá jako krásný ceny ![]()
@kiwa to jo to je fajn cena, v lindexu stojí blbej overálek bílý podotýkám 300 jeden…
![]()
Kočko já jsem dnes hotová, nevím jak sedět, ležet, abych necítila záda…cvičení se kvůli hemtomu bojím, já snad chci ten půlrok zaspat bo co
Jinak
k holčičce, přesně, hlavně že mimi bude a zdravé, ale manža by rád na UZV fífála neviděl
![]()
Tak to je mazec, jsem zvědavá, zda příští týden budou schopni rozpoznat něco u nás
@Vena123 Heh, tak to bych nekoupila
miminko z toho stejně rychle vyroste…
Raději necvič, to by sis mohla ublížit… no záda jsou hrozný. Mě ještě pomáhalo se masírovat v kříži…A trochu to pomohlo, zkus to. V případě, že bys to nemohla vydržet tak paralen
ještě zkus ležet na boku a mezi kolena si den polštář…
Doktor se nás ptal jestli chceme vědět pohlaví. A my že jo. Zeptal se, co si myslíme že to je a ukázal na utz. A manža no jasnej kluk já to vím… no a prd
myslím si, že to už poznat bude
a ono je to ve výsledku fakt jedno, hlavně když je to ok ![]()
@Vena123 Ahoj, me taky boli bricho, zezacatku porad a tak od 9tyho tydne obcas a i jinak, predtim to bylo v brichu a ted to zacina jakoby v pateri, podobny jako to citim pri menses. To bude OK:-) To ma leckdo:-) Ted me tak uz tejden jeste obcas chytne jakoby krec zrejme nekde ve strevech:-D Zatim se me to nestalo na verejnosti, takze nikoho nedesim tim, jak sebou pokazdy trhnu:-) Je to zabava. Aspon, ze uz me pomalu prestavaji ty nevolnosti a unava uz je skoro v normalu:-) Presne, nechapu, ze to nekdo nepozna, ja bych v prvnim trimestru ani do prace dojit nezvladla, natoz tam 8 hodin drepet u pocitace. Jo a zada me taky zacinaji bolet, v krizi, ale nic extremniho, coz takhle zkusit gravijogu?
A ohledne obleckuuu, ja jsem taky zacala premyslet o nakupovani a ledva jsem se zminila ve spolecnosti, tak vsichni chteji venovat…On toho ma kazdy hromady a nevi, co s tim…
@kiwa Gratuluju ke screeningu
Nás se doktor ani nezeptal, jestli chceme vědět, co to je. Asi to ani sám neviděl. Chudák hledal ten překrytý nosánek. A mě by zrovna atak zajímalo, copak se nám to tam skrývá ![]()
Ahoj těhulky, ráda bych se k vám přidala
Dnes jsem 12+3 a TP mám 22.4. - o 3 dny dřív podle úterního screeningu, který dopadl dobře a teď už jen čekám na výsledky krve
Chtěla bych se zeptat, zda se někomu objevila bolest beder vystřelující přes zadek do nohy? Já teď dost trpím a v nemocnici mi bylo řečeno, že když nepomůžou rehabky, tak se mnou nemůžou nic ![]()
Přeji pohodové těhulkování
![]()
@misixka Ahoj
Mě zrovna teď docela bolí v kříži. Tak nějak se mi to střídá. Jednou mě bolí podbřišek, jedou v kříži, pak zas nebolí nic… Někdy to bolí dost, někdy celkem málo.
Prostě něco se tam děje.
@Ladeka Ahoj
Já podle všeho mám skřípnutý sedací nerv
Je to dost nepříjemný a omezující. Snad rehabilitace pomůžou, jinak nevím
Bolest podbřišku hlídám, jen občas mě tam dloubne nebo píchne. Přesně tak, člověk aspoň ví, že se tam něco děje ![]()
@misixka Sedací nerv je potvora, to hrozně bolí. Tak snad se ti to brzo srovná ![]()
@misixka to me napadlo, ze jde o skripnuty nerv. A zkousela jsi relaxovat, uvolnovat? To je teda ciste laicka rada, ja mam obcas potize s krcni pateri a kdyz se dobre uvolnim, at uz ve vane, nebo jakkoliv, tak to ma tendence si vsechno sednout jak ma a je dobre. Drzim palecky a gratuluju k dobrymu screeningu! ![]()
@Ladeka píše:
@kiwa Gratuluju ke screeninguNás se doktor ani nezeptal, jestli chceme vědět, co to je. Asi to ani sám neviděl. Chudák hledal ten překrytý nosánek. A mě by zrovna atak zajímalo, copak se nám to tam skrývá
Přesně jako u nás
Doktor se ani nezmínil a já se nechtěla ptát ![]()
@Anet94 asi si doktor nebyl jisty pohlavim… Kdyz trosku neco uvidi nebo si je jisty, tak se zepta, jestli to chteji rodice vedet
ale pokud nevi tak mlci, asi aby si nepripadal, ze je neschopny ![]()
@Kaca1992 to jsem si taky říkala, v tu chvíli mi to bylo i celkem jedno, bylo důležitý že řekl že je vše negativní a miminko prospívá tak, jak má ![]()
Holky jaké berete vitamíny? Já jen listovku a občas k tomu z DMka AZ mama… myslíte že to stačí?