Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
15.10.15 14:46

@Vena123 Ahoj :) jojo měla by to být holka :dance: tak máme radost, ale rádi bychom byli i za kluka. Hlavně, že je to zdravé :pankac:
V Lindexu jsem nebyla tak nevím jaký jsou ceny. Ale v CA 5 bodýček za 250,– a podobně je na tom i Tesco. :lol: což se mi zdá jako krásný ceny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
15.10.15 14:57

@kiwa to jo to je fajn cena, v lindexu stojí blbej overálek bílý podotýkám 300 jeden… :roll: :roll: :roll:
Kočko já jsem dnes hotová, nevím jak sedět, ležet, abych necítila záda…cvičení se kvůli hemtomu bojím, já snad chci ten půlrok zaspat bo co
Jinak :potlesk: :potlesk: k holčičce, přesně, hlavně že mimi bude a zdravé, ale manža by rád na UZV fífála neviděl :mrgreen: :mrgreen:
Tak to je mazec, jsem zvědavá, zda příští týden budou schopni rozpoznat něco u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.10.15 15:02

@Vena123 Heh, tak to bych nekoupila :nevim: miminko z toho stejně rychle vyroste…
Raději necvič, to by sis mohla ublížit… no záda jsou hrozný. Mě ještě pomáhalo se masírovat v kříži…A trochu to pomohlo, zkus to. V případě, že bys to nemohla vydržet tak paralen :nevim: ještě zkus ležet na boku a mezi kolena si den polštář…
Doktor se nás ptal jestli chceme vědět pohlaví. A my že jo. Zeptal se, co si myslíme že to je a ukázal na utz. A manža no jasnej kluk já to vím… no a prd :lol: myslím si, že to už poznat bude :pankac: a ono je to ve výsledku fakt jedno, hlavně když je to ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
15.10.15 17:35

@Vena123 Ahoj, me taky boli bricho, zezacatku porad a tak od 9tyho tydne obcas a i jinak, predtim to bylo v brichu a ted to zacina jakoby v pateri, podobny jako to citim pri menses. To bude OK:-) To ma leckdo:-) Ted me tak uz tejden jeste obcas chytne jakoby krec zrejme nekde ve strevech:-D Zatim se me to nestalo na verejnosti, takze nikoho nedesim tim, jak sebou pokazdy trhnu:-) Je to zabava. Aspon, ze uz me pomalu prestavaji ty nevolnosti a unava uz je skoro v normalu:-) Presne, nechapu, ze to nekdo nepozna, ja bych v prvnim trimestru ani do prace dojit nezvladla, natoz tam 8 hodin drepet u pocitace. Jo a zada me taky zacinaji bolet, v krizi, ale nic extremniho, coz takhle zkusit gravijogu?

A ohledne obleckuuu, ja jsem taky zacala premyslet o nakupovani a ledva jsem se zminila ve spolecnosti, tak vsichni chteji venovat…On toho ma kazdy hromady a nevi, co s tim…

• Citovat
  • Upravit
1803
15.10.15 19:01

@kiwa Gratuluju ke screeningu :kytka: Nás se doktor ani nezeptal, jestli chceme vědět, co to je. Asi to ani sám neviděl. Chudák hledal ten překrytý nosánek. A mě by zrovna atak zajímalo, copak se nám to tam skrývá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.10.15 19:18

Ahoj těhulky, ráda bych se k vám přidala :) Dnes jsem 12+3 a TP mám 22.4. - o 3 dny dřív podle úterního screeningu, který dopadl dobře a teď už jen čekám na výsledky krve :) Chtěla bych se zeptat, zda se někomu objevila bolest beder vystřelující přes zadek do nohy? Já teď dost trpím a v nemocnici mi bylo řečeno, že když nepomůžou rehabky, tak se mnou nemůžou nic :(

Přeji pohodové těhulkování :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.10.15 19:23

@misixka Ahoj :kytka: Mě zrovna teď docela bolí v kříži. Tak nějak se mi to střídá. Jednou mě bolí podbřišek, jedou v kříži, pak zas nebolí nic… Někdy to bolí dost, někdy celkem málo. :) Prostě něco se tam děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.10.15 19:31

@Ladeka Ahoj :) Já podle všeho mám skřípnutý sedací nerv :( Je to dost nepříjemný a omezující. Snad rehabilitace pomůžou, jinak nevím :( Bolest podbřišku hlídám, jen občas mě tam dloubne nebo píchne. Přesně tak, člověk aspoň ví, že se tam něco děje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.10.15 19:34

@Ladeka Děkuju :) nás se zeptal hned jak viděl mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
15.10.15 19:47

@misixka Sedací nerv je potvora, to hrozně bolí. Tak snad se ti to brzo srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
15.10.15 20:15

@misixka to me napadlo, ze jde o skripnuty nerv. A zkousela jsi relaxovat, uvolnovat? To je teda ciste laicka rada, ja mam obcas potize s krcni pateri a kdyz se dobre uvolnim, at uz ve vane, nebo jakkoliv, tak to ma tendence si vsechno sednout jak ma a je dobre. Drzim palecky a gratuluju k dobrymu screeningu! :)

• Citovat
  • Upravit
663
16.10.15 08:54
@Ladeka píše:
@kiwa Gratuluju ke screeningu :kytka: Nás se doktor ani nezeptal, jestli chceme vědět, co to je. Asi to ani sám neviděl. Chudák hledal ten překrytý nosánek. A mě by zrovna atak zajímalo, copak se nám to tam skrývá :lol:

Přesně jako u nás :D Doktor se ani nezmínil a já se nechtěla ptát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.10.15 11:04

@Anet94 asi si doktor nebyl jisty pohlavim… Kdyz trosku neco uvidi nebo si je jisty, tak se zepta, jestli to chteji rodice vedet :-) ale pokud nevi tak mlci, asi aby si nepripadal, ze je neschopny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
16.10.15 12:13

@Kaca1992 to jsem si taky říkala, v tu chvíli mi to bylo i celkem jedno, bylo důležitý že řekl že je vše negativní a miminko prospívá tak, jak má :)

Holky jaké berete vitamíny? Já jen listovku a občas k tomu z DMka AZ mama… myslíte že to stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
16.10.15 12:15

@Anet94 Jestli to stačí to netuším… Beru Femibion 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie