Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
19.10.15 06:37

Ahoj holky, jak to máte se spánkem? Já už melu z posledního. Vůbec nemůžu spát, buď se v noci vzbudím a čumím do stropu i tři hodiny nebo jdu spat´ jako dnes 2:30 a 5:40 vzhůru a znovu už prostě neusnu. Přitom unavená jsem strašně, ale tři, čtyři hodiny spánku a víc ani za mák :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
19.10.15 07:01

Ahoj holky,

s dovolením bych se k vám do diskuze přidala :) termín mám 23.4. a 1.screening za sebou a výsledky ok. tak snad se teď už nic nepodělá a nějak do konce dobojujem. Bude to s největší pravděpodobností holčička a doma ji všichni už teď milují. A já kvůli ní pořád jím sladké :( před těhu jsem nedala do pusy ani bonbon nic a teď vše na co si vzpomenu.

Jinak vitamíny zobu Chytré miminko s DHA ale teď už jen jeden den tabletu a druhej den tu průhlednou kapsli. Předtím jsem to brala zaráz každý den, ale teď už mi to připadne zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.10.15 07:25

@Anet1990 taky nějak blbě spím, přitom tlak na hodnotách, jako u mrtvoly a kozlík na spaní a pak mám pocit, že jen celou noc čučím do blba… možná to je tím, že jsem sobotu proklimbala skoro celou…

@ivetta.san jeslti se to pozná podle toho, jedení sladkého, tak to musím čekat holky aspoň 4 :D ale tak hlavně, že nám něco hutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
19.10.15 08:36

Ahoj holky, tak mám také 1. screening za sebou a negativní. Doktorce se zdálo, že to je chlapeček :) Tak uvidíme.
Jinak nemám potíže, ani akné, spím dobře, ALE…jsem pořád hrozně labilní a na všechny doma řvu, myslela jsem, že ve druhém trimestru se to srovná, ale pořád nic. A taky pořád nemám chuť na sex. U prvního těhu se mi ve 2. trimestru zvedlo libido a přítel se na to pořád těší, ale já pořád nemám zájem. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
19.10.15 09:30

@Trixia no o tom sladkým mi říkala kamoška, že to tak většinou bývá, ale pohlaví mi potvrdil doktor, takže na tom asi něco vážně bude :( a nejhorší na tom je, že mi všichni to sladký začali podstrkovat…na tady máš tvou oblíbenou margotku, tady jsme ti koupili čokoládu, nechceš zmrzlinu? :) to je prostě mazec.

@PerlaMarina chuť na sex se mi vytratila, ale občas se zadaří. Jsem zvědavá jestli se to změní a bude to lepší :) já jsem na ostatní řvala hlavně v tom prvním trimestru a teď jsem až moc klidná, což mě děsí…aby to nebyl nějaký klid před bouří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.10.15 09:45

Chud na sex jsem diky bohu nestratila ani v zacatku tehotenstvi, jen ji trosku omezila, pac jsem se bala, ze miminku ublizim, ale pak jsem zjistila, ze je vse ok, tak me to uklidnilo a chut na sex se vratila :-) tak preji hodne zdaru at se chut zase pekne vrati ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.10.15 09:47

@ivetta.san taky mi podstrkují, ale snařžím se odolávat, už takhle jsem měla se střevama potíže, tak kdybych se k tomu cpala čokoládou, na kterou mám chuť, tak se asi ucpu definitivně :D

@PerlaMarina bohužel nejsem v tomhle (jak říká klasik) „smeroplatná. S partnerem jsme spolu chvíli, tak těžko odhadnu, jeslti je naše "frekvence v sexu“ běžná, nebo jeslti se to bude lepšit či horšit. Zatím is myslím, že mám častěji náladu já, než on… pokud to tedy není tím, že se bojí, aby mi nějak neublížil. A pak když nad tímhle začnu přemýšlet, začne mě chaytat stihomam a jsem ráda, že mám doktorku i na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.10.15 10:49

Ale je dneska divnej den, nemůžu se na nic soustředit, nic mi nejde od ruky, jako by na mě něco lezlo… chci se vidět, jak budu v práci platná dneska :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
19.10.15 11:16

Ahojky holkyyy…tak od soboty vdaná paní :srdce: dnes KO, prcek v pořádku, dostala jsem pochvalu…za měsíc na velký UTZ…akorát mi přijde, že více přivírám…ale to mohlo být tím obžérstvim o víkendu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
19.10.15 11:18

@Junkyska Gratuluji! Nedáš sem fotku, jak jsi byla krásná? :-) Jsem zvědavá, jaké jsi nakonec měla šaty. :kytka: Užili jste si to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.10.15 11:18

@Junkyska jůů gratuluj mladá paní :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.10.15 11:24

@Junkyska blahopřeji :kytka: :kytka: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.10.15 12:39

Holky mam na vas prosbicku :-) ma nejaka z vas nebo kamaradka zkusrnost s kocarkem pres AUKRO? Jsou tam fakt krasne kocarky za super cenu, ale nevim nevim… Samozdrejme, ze bych si kocarek objednala na dobirky, abych si ho prohledla, popripade neprebrala.. Dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.10.15 12:40

@Junkyska Jůů, gratulace, a ať vám to šlape  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.10.15 12:42

@Kaca1992 na aukru jsem nakupovala dřív jiné věci, má to výhodu, že prodejci jsou prověřeni, v komentářích si můžeš přečíst, jak je kdo spokojen. Taky jsem si tam vybrala od prodejce kočárků Altrak24, mají i stránky, sice to jsou poláci, ale je tam pěkný výběr a zadjí se spoleliví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí