Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
20.10.15 12:48

Pan doktor nám ještě říkal, že jsou čistě jen krevní testy na vývojové vady. Které jsou prý ještě víc spolehlivější než ten screening, který se dělá do konce 13tt. Výhodou je, že odpadá riziko potratovosti, které hrozí při invazivních vyšetření. Nevýhodou je cena - okolo 16tis. Chápu, že ty testy něco stojí a jsou čistě o rozhodnutí rodičů, ale je to hnus, jak se vydělává na ještě nenarozeném dítěti, které může být navíc postižené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.10.15 13:05

V prvním těhotenství jsem šla na ten v 16. týdnu. Ale teda, i když jsem věděla, že si miminko necháme, ať to dopadne jak to dopadne, tak jsem o sobě zjistila, že jsem hrozný nervák a na výsledky jsem čekala, jak na smilování :D Tak jsem to tentokrát nechtěla, zdá se mi že teď těhu prožívám ještě víc a nervila bych příšerně :) Teď su v klidu, říkám si, že jsme mladí, ultrazvuk v pohodě, tak jsem taky v pohodě :) O tom za 16tis jsem ještě neslyšela, to je pořádná cena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.10.15 13:45

No taky mě to dost překvapilo, ale to je hlavně pro ty, kteří mají Downa v rodině a opravdu chtějí co nejpřesnější výsledek a pro takové je dítě přednější než peníze. Taky jsem měla z výsledků strach ikdyž vím, že hluboko do obou rodin se Down nikde nevyskytuje. Ale prostě člověk nikdy neví a z takových věcí je lepší mít respekt. Obdivuju rodiče, kteří pečují o jakkoli postižené dítko a smekám klobouk hluboko dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.10.15 16:08
@klara1711 píše:
Tak my jsme snad jediny kterym na screnningu nerekli pohlavi :,( ted uz jsem prvni tyden 5 mesice tak snad nam to reknou na dalsi kontrole 2.11 :)

Jediní nejste, nám to taky neřekli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
20.10.15 16:17

Ahojky, jak se se tu máte? já jsem ve skupině poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.10.15 20:19

Chci se zeptat, jestli je tu nějaká těhulka, která je také sama bez přítele? Blbý dotaz asi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
20.10.15 22:14

@misixka drzim ti palecky, at to sama krasne zvladnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
20.10.15 22:31

Mě dnes brali krev na vývojové vady v 16tt a zdarma jakou součást prohlídky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
20.10.15 22:49

Jojo, ty odběry v 16. týdnu jsou zdarma a ty dřívější se platí. :) ale i tak na ně nepujdu, jsem prostě nervík. myslím, že i zdravé miminko by si pak z mého vyšilování neslo nepěknou památku :zed: :D A mamince bez přítele držím moc palečky, ať to vše zvládne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
20.10.15 22:59

@klara1711 Já taky pohlaví nevím. A výsledky screeningu budu vědět snad zítra - čekám na ně už týden. Ani nevím, jestli půjdu na triple testy, můj dr. to nějak nic moc neřeší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
21.10.15 07:44

@misixka sice nejsem ve stejné kategorii, ale není jisté, jestli mi zůstane, ještě se nějak nevyjádřil, zda bude taťka nebo ne. Ale beru to tak, že ať to dopadne jakkoliv, tak já na tom vydělám, protože ve mě ten život roste a bude mi dělat radost :hug: nakonec jak vidím kolem sebe, najít přítele i když už máš dě´tátko není tak nesnadné, dneska už rádi kluci chodí k hotovému :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
21.10.15 08:33

@misixka A jééé..další nezodpovědný chlápek? :roll: držím palce…s prckem to zvládneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.10.15 09:44

Ahoj holky, tak se mi vrátily nevolnosti a hrozna únava, mela jsem už asi tři týdny klid a je to tu znovu :( snad zmizí s pohybama :) jinak už jsem koupila dvě bodycka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
21.10.15 09:59

@štěpánka11 :hug: neboj, to zase zmizne, jen si rovná chutě :) a zase bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
21.10.15 10:08

@štěpánka11 Já jsem opět taky dost unavená…naštěstí nevolnosti nemám, jen občas nával, ale vše v mezích :roll: to já musím nejprve probrat co mám po dceři a pak začnu asi kupovat…už koukám i po plenách…každý měsíc 4 balení aby to pak nebyla darda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí