Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
25.10.15 17:37

Aha tak to me prekvapilo no uvidime co mi reknou na dalsi kontrole 2.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.15 17:39

@klara1711 já jdu teď v úterý ke svý dr, tak se jí zeptám, jaký má na to názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.10.15 17:44

@nezna_margarita ja jsem to ted googlila a docetla jsem se ze nekdy posilaji na triple test ackoliv byl screnning v poradku zeny ktere maji nad 35 let a tim jsou v rizikove skupine :? Ale vzapeti tam psali ze triple test je mene presny nez screnning. Tak to nechapu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
25.10.15 19:01

To je divny. Kamaradka je nad 35 a krome I.trim screeningu ji delali uz je detailnejsi rozbor krve a i ji z krve rekli, ze to bude holcicka… Taky jsem cetla, ze ten tripple je nepresnejsi nez I.trim screening a ze to zbytecne mate a stresuje…

• Citovat
  • Upravit
Republic
25.10.15 19:05
@klara1711 píše:
Tak my jsme snad jediny kterym na screnningu nerekli pohlavi :,( ted uz jsem prvni tyden 5 mesice tak snad nam to reknou na dalsi kontrole 2.11 :)

Jediny nejste, my to stejny…respektive kdyby byly tri pohlavi, tak kazdy z tech doktoru, co me delal ultrazvuk by rekl neco jineho…nakonec to uzavreli s tim, ze je jeste brzo… vcetne nasledne kontroly minuly tyden u gynekolozky…taky jsem se tesila, ze neco rekne..:-) Tak snad az ten screening ve 20tem tydnu…

• Citovat
  • Upravit
Republic
25.10.15 19:07
@štěpánka11 píše:
@Ladeka třeba škodovacka a dokonce 1200 :)

Ty brdo… a VZP proplaci velky kulovy…krome 500kc za i.trim screening…

• Citovat
  • Upravit
Republic
25.10.15 19:11

@Vena123 Uf, tak to je masakr. Ja jsem jednou na rizikovym lezela a byla tam taky se mnou holka s hematomem, zacalo ji to nekdy kolem 13tydne. Nejsme v kontaktu, tak nevim, jak to dopadlo. Tak drzim moc palce. A ty jsi predtim nabyla na ultrazvuku, ze si toho nevsimli? Nebo se to tak rychle z niceho nic udelalo?

• Citovat
  • Upravit
25.10.15 19:14

@klara1711 je mi 33 a prý nejsem zdaleka stará těhotná :nevim: I když nám genetické testy v CARu vyšly prý skvěle, tak genetička řekla, že na důležitý vyšetření budu chodit do gennetu.Asi proto ty tripple testy.Ale nadšená z toho nejsem. Vlastně pokud nejdu do poradny nebo na vyšetření, tak jsem v klidu a užívám si těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
25.10.15 19:16

Jinak holky, jste docela odvazny s tim, jak uz ted nakupujete. Ja se drzim dost zpatky. Tesne pred porodem koupim to nezbytne a pak az bude mimco na svete a bude se na nas krasne usmivat, tak ten zbytek…:-)

Mate uz vybrana jmena? Tam jsem na tom stejne, my jeste nevime ani pohlavi, a tak nejak mi prijde, ze to jmeno bych mela vybrat podle pocitu, co k miminku(zatim v brisku) bude sedet a kdyz ani nevim, jestli mam vybirat klucici nebo holcici…

• Citovat
  • Upravit
5864
25.10.15 19:41

Asi takhle, mě sice je 35let ale testy vyšli dobře na screeningu, vím jen že mi budou te%d zase brát krev, ale už můžu být najedená, že to nebude na cukr. Třeba to je jen pro jistotu, ale moje doktorka si zbytečně práci nepřidělává :D né že bych se cíila nějak odstrčeně… ale jsem zvědavá, jestli mi pak napíše v lednu nemocenskou, jak chci. Zatím se k ničemu netváří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
25.10.15 19:44

@KayaRepublic stejně by jsi měla vybírat oboje :)
Taky oficiálně nevím, co čekáme, ale cítím to na holčičku od začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.10.15 20:40

Pokud se ti na triple test nechce, tak lze odmítnout. Při prvním těhu jsem to nevěděla, ale ted jsem ho odmítla (i ten dřívější screening) a nic doktor nenamítal. Prý vše jde odmítnout, když chceš :D No a s tím nakupováním, docela jste mě tu nakazily :D taky už koukám po obchodech a hledám nějaké pěkné dupajdy. Víc kupovat nebudu, mám to zakázané od muže, prý až vyklidím skříňku pro mimi, tak můžu nakupovat, ale dřív ne, protože bychom se domu nevešli :D A taky citím, že to bude holčička, doma už máme jednoho klučinu a zdá se mi, že to těhu probíhá jinak, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
26.10.15 06:00

@KayaRepublic podle me je uplne jedno, kdy začneš nakupovat, navíc když jde o takový pálky. Ne každý podědí nebo je schopný dát najednou takovou částku, navíc je toho hrozne moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
26.10.15 08:49

Ahoj holky,

tak jak jste na tom? :-) Já jsem ve 14.týdnu a zatím na mě není nic vidět. Máte už některá vidět bříško? :-) Já jenom večer, ale to je asi s jídla, jinak ráno už tam zase nic není :lol:
Jinak přemýšlím nad odmítnutím tripplů, protože screening vyšel v pořádku a krevní tesyt prý vycházejí falešně pozitivní, tak bych se nerada stresovala zbytečně :-( sice jsem na ně už objednaná, ale až za 14 dní, tak mám ještě čas se rozmyslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.10.15 09:48

Ja zacnu nakupovat pi 2.screeningu, az budu vedet kluk nebo holka.. Ratsi nakupuju postupne, nez abych videla jakou palku naraz utratim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí