Poradna duly
Jana Čurdová
@Trixia Tak to jsme na tom stejně
Břicho mi vyleze jenom večer, když se poradně najít a ráno je zase fuč ![]()
@štěpánka11 A kolik tak ampulek se odebírá? Ja mám z braní krve hroznou fobii, tak snad to zvládnu ![]()
Tak jsem dneska byla na odběru krve na genetice. Prý na integrovaný test na VVV, ale výsledky z prvního screeningu už mi řekli minulý týden. Tak nevím, asi to budou ještě kombinovat s těmito výsledky
Od včerejška mě občas poboůívá podbřišek a cítím se kvůli tomu dost unavená. Někdy je to taková nepříjemná tupá bolest, no snad je to normální. ![]()
@mesiah no docela dost 6-8 ampulí? Ale ja půjdu na KO po 6 ti týdnech, tak mi brali krev na víc věcí:)
@štěpánka11 ja na krvi za cele těhotenství jeste nebyla, tak to nechci vidět ![]()
@štěpánka11 a jak dlouho to tak trvá, než odeberou takový množství?
@mesiah ja byla v nemocnici na odběrech v nemocnici, když dostaneš šikovnou sestru co se trefi na poprvé, tak cca 30 vteřin
ale ja dostala nějakou paní, která se trefila na 6. pokus ![]()
@mesiah to bylo za chvilku, mě brali pět a ani jsem se nestačila leknout
záleží na tom, jak jsou šikovné sestřičky
@Trixia tak to bych s sebou snad nemusela stihnout ani švihnout, jestli je to takhle rychlé ![]()
@Junkyska na ten se teď docela i těším
ikdyž ještě nevím, do čeho jdu
ale to, že mi někdo píchá do žíly… brrrr ![]()
@mesiah To je dobře, že se těšíš…to jsem měla u prvního taky
a i když byl rychlý, tak k němu mám teď respekt ![]()
@Junkyska to věřím
to víš, že se bojím, ale zatím je to spíš ve fázi těšení se, že už bude miminko doma ![]()
Začínám se těšit, až přestanu chodit do práce. Nšějak je to moc dělako pořád.. ale štvou mě tu čím dál víc.. myslím že vhodněji mi to celé přijít ani nemohlo ![]()