Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
2.11.15 19:19

@Kaca1992 No já pořád plánovala jak budu cvičit doma.. mam i vdea stažená ale za celou tu dobu jsem cvičila pouze 1!!:-D… heled je to jakoby těhotenské centrum..ale vede to porodní asistentka přímo od nás z porodnice a to je super..říká příhody z porodu a hlavně jak to chodí v tý konkrétní porodnici:)).. Ale těšila jsem se jak se tam s někým seznámím.. a pokecám..ale holky si tam vykaj a nebavěj se :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
2.11.15 22:24

Já byla zatím jednou v Brně u Majky ( a to mám koupenou permanentku :D) a je to tam pěkné… maximálně je ve skupině 8 mamin a cvičí se převážně na míči… Tam jsem poprve zjistila, že mám na chodidlech nějaké svaly, co jsou zatnout :D dost tam na nohy kladou důraz (aspoň v té jedné hodině, co jsem byla), protože ony to chudinky odskáčou, až přibereme 20 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
3.11.15 07:45

V praze by jste o nějakém cvičení nevěděy?? protože už jsem pratnerovi prokecla, že v práci nebudu déle jak do konce listopadu (fakt mi to za ty nervy nestojí) tak abych se pak dopoledne trochu zabavila:D a nedřepěla jen doma s háčkováním a televizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
3.11.15 10:33
@Trixia píše:
V praze by jste o nějakém cvičení nevěděy?? protože už jsem pratnerovi prokecla, že v práci nebudu déle jak do konce listopadu (fakt mi to za ty nervy nestojí) tak abych se pak dopoledne trochu zabavila:D a nedřepěla jen doma s háčkováním a televizí :D

Cus, zalezi odkud jsi. Ja jsem taky z PHY a uz jsem sjizdela internet a nasla jsem neco 5 minut od meho bydliste a je toho fakt hodne, i v centru i na sidlistich…Mrkni na net a urcite najdes…A s tou praci, uz jsem si vsimla, ze ses o tom zminovala, ze se nebudes zbytecne stresovat…ja ti to uplne schvaluju!!!..ja jsem taky ted doma i za cenu, ze mi hrozilo, ze nebude materska…mam spatnou zkusenost z byvale prace a nevydarenym tehotenstvim…samozrejme nemuselo to mit souvislost, ale pamatuju se, jak jsem byla v nervech, napnute cele telo…a jak jsem se vratila z nemocnice uz ne-tehotna, tak me hned vyrazili…proste zarid se po svem a neber ohledy, vetsina zamestnavatelu je podle me take nebere…ten system nas ma chranit a pravda je, ze tehotenstvi je obvykle namahave, tak proc se stresovat nesmyslama v praci… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Republic
3.11.15 10:36

@Trixia a kdyby ses nejak extremne nudila, muzeme nekam vyrazit, my teda ted stehujeme, tak jsem zaneprazdnena az na pudu (doslova:-) ), ale casem ( tak po vanocich) take uvitam spolecnost…nezavazne, prochajda…-)

• Citovat
  • Upravit
5864
3.11.15 13:12

@KayaRepublic vesměs se ted pohybuju v centru, takže někam dojet je otázka půl hodiny skoro kamkoliv… noo pokud se neztratím, což dse mi děje pořád, bohu dík za telefony s navigací :D
v prosinci budu mít asi dost volna na to zajít na kafíčko a třeba po krámech kouknout na oblečeníčko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
3.11.15 14:28

@Trixia Vidis, tak v centru urcite neco najdes, urcite jsem neco videla na netu…ani jsem moc nehledala…ja jsem na periferii:-)… No tak vyborne, tak neco podnikneme.-)

• Citovat
  • Upravit
Republic
3.11.15 18:52

Holky, chtela jsem navrhnout, nechcete udelat z toho uzavrenou skupinu? Rikam si, jestli by to nebylo lepsi, aby si nase denni radosti a starosti kolem tehotenstvi necetl kazdy uzivatel internetu. Jen takovy navrh.

• Citovat
  • Upravit
1740
3.11.15 18:55

@KayaRepublic to neni špatný nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
3.11.15 19:52

To je fakt, at mame trochu soukromi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.11.15 20:01

Ahoj holky :mavam: můžu mezi vás? :srdce: TP 6.4.2016 :srdce: Mohu se zeptat, zda -li už víte pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.11.15 20:16

@Gabriela3 Ahooj :) Já pohlaví nevím. Za týden mám kontrolu u dr., ale nevím, jestli bude i UTZ. TP cca 16.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.11.15 20:27

@Ladeka :mavam:
Já mám jít k doktorce teď v pátek a minule už mi říkala, že by to mělo být vidět :-) Tobě nedělá UTZ pokaždé? Ahaaa, tak to má každý dr. jinak. Já jsem si zaplatila nějaký balíček za 1.500,– a pokaždé, když tam jdu. Dělá mi UTZ a dá fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.11.15 21:15

@Gabriela3 Zatím jsem tam byla 2× a UTZ dělal a pak na prvním screeningu. Ale to jsem měla UTZ napsané v kartičce, když mě objednával a ted ne. Tak právě nevím, jestli bude i UTZ. To by mě mrzelo, jdu tam po 4 týdnech. Trochu doufám, že mě dá žádanku na velký UTZ screening, protože mám trochu pocit, že on to tak nějak fláká. Na screeningu si mimčo krylo rukou nosánek, takže nebyla vidět nosní kůstka a nijak to neřešil. Někdo mi říkal, že si je pak pozval za týden na kontrolu a zkouknul to. Můj ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.11.15 21:32

@Ladeka
Ahaa, no já jsem byla také na 1.screeningu.. a před měsícem mě hned dala žádanku, ať se objednám. Objednali mne na konec listopadu. Jako, že si byla u dr. zatím 2×? Tak každý dr. to má asi jinak :think: A bral ti krev? Já pokaždé nosím moč a nedávno mi brali krev- a mám rh negativní :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí