Poradna duly
Jana Čurdová
@jakalm to jo
i kdyz priteli konecne zkoncili fotbaly, tak chodime na prochazky a hned se citim lip
po uklizeni sem jak hromadka bolesti a zlomenych zad ![]()
@Kaca1992 To mě povídej… stírání odkládám už 3 týdny… předtim jsem to nestíhala kvůli práci a řikala jsem manželoj: až budu doma, to bude super budu stírat třeba každý den.. a prd..je to snad horší než když jsem chodila do práce
my maminky to máme těžký…
Nevim jestli jste to už viděly ale je to vtipný:)) http://g.cz/…brezlych-zen?…
@jakalm to je dobré
hej já jsem si koupila ten mop jak se sám vymačká a je to super, to mi vytírání už nevadí a nepřijde mi tak namáhavé nev v kleku na zemi ![]()
@Kaca1992 Ty obrázky jsou super vid.. vtipný ale hlavně pravdivý
Ja ho mam taky asi půl roku..prvních pár stírání super..ale už mě to taky omrzelo ![]()
Jen v rychlosti, mam fofrik:-) Snazila jsem se vsem poslat pozvanky do uzavrene skupiny (ze krome nas to nikdo jiny nebude moct cist). Kdo jsem nedopatrenim nedostal, tak zde je odkaz, staci zazadat o clenstvi.
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
zatim papa ![]()
Ahoj holky, taky posledni dobou trpim na bolesti podbrisku a mam z toho strach. V jake forme vam dr. dala to magnesko? Je to jedno, co si koupim nebo je to neco specialne pro tehotne?
@Papulka85 Magnesko jsem měla v tabletách. Normálně v lékárně řekneš, že chceš magnesko pro těhotný.
@Papulka85 ale aby jsi tam mela minimalne 250mg magneska… Jinak je to naprd…
@Kaca1992 @kiwa dekuju za rady. Asi to zkusim, krom bricha me berou i nohy, tak by to melo pomoct na oboji
@Gabriela3 Děkuju
Tak já předtím taky neměla nic moc ploché bříško, ale teď když někoho potkám, tak první věta zní, že už se pěkně zakulacuju
Nahoře už mám 4 kila, ale jde mi to hlavně do bříška ![]()
@x.betty Mockrát děkuji
Jsem šťastná i bez tatínka a moc se těším ![]()
Cus holky, tak jsem zalozila tu uzavrenou skupinku, poctive rozeslala pozvanky a nejak vsechno ztichlo, tak nevim, cim to je. Jestli to pokracuje tady, nebo proste shoda nahod:-)