Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Republic
5.11.15 15:46

No nic holky, musim jit varit…zatim pa!!!

• Citovat
  • Upravit
1740
5.11.15 15:48

Mam i trochu tlaky a chodim pořád na záchod, tak aby to nebyl ještě mocak :( i když včera jsem celý den dělala takový ten vánoční úklid - nenechala jsem doma na kameni kámen, myslíš že to může být takhle do druhého dne? Dnes se opravdu celý den valim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
5.11.15 15:50
@štěpánka11 píše:
Mam i trochu tlaky a chodim pořád na záchod, tak aby to nebyl ještě mocak :( i když včera jsem celý den dělala takový ten vánoční úklid - nenechala jsem doma na kameni kámen, myslíš že to může být takhle do druhého dne? Dnes se opravdu celý den valim…

myslim, ze to muze byt tim…a s tim zachodem, ach jo…ale podle me je to tim, ja mimco tlaci na mocak…nevim…

• Citovat
  • Upravit
315
5.11.15 18:49

@štěpánka11
Já si myslím, že miminko tlačí na moč. měchýř. Já také poslední dobou chodím neustále na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
5.11.15 19:04

Snad jo, doufam, že je to nějaká takováhle blbina :) zítra ráno budu snad vědět na čem jsme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
5.11.15 19:08

@štěpánka11 preventive radsi vypij pred spanim hrnek tehotenskeho caje, nebo jestli mas doma brusinkovy sirup, vsak asi vis:-)

• Citovat
  • Upravit
1099
5.11.15 19:23

Ona nejde primo tahle skupina uzamknout? To se musi zakládat nova?:( ja vubec nevim jak to tu chodi tak se jen ptam:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
5.11.15 20:14

@jakalm ale ja jsem taky nova, no byla jsem v jeste jedne tematicke skupince a tam jsme take chtely uzavrit a pozadali jsme admina a ten to po par dnech prevedl na skupinu, ale zustalo to otevrene…tak jsem myslela, ze nez tyhle peripetie, tak to udelat rovnou, ale urcite dejte vedet, co byste radsi…

• Citovat
  • Upravit
5864
6.11.15 07:02

@štěpánka11 @KayaRepublic to bolení břicha mám po práci, když zapomenu, měnit polohy při sezení a neprojdu se aspoň jednou za hodinu (což né vždy jde) tak pak večer trpím až mi je toho tvorečka dole líto. A na WC chodím půlku noci, někdy si myslím, že ttrávím víc času tam než v posteli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.11.15 07:47

Tvrdnutí?

Ahoj holky,

jsem v 16tt a dnes v noci a ještě teď me občas píchne na prave straně v podbříšku. Navíc mam pocit, že mi tvrdne břicho, rano z nej takovou kuličku teda nemivam. Mam docela strach, jestli vše OK, dnes na Dr dovolenou a na kontrolu jdu přesně za tyden :( je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.11.15 09:55

@mesiah Mám úúúplně to samé. Zrovna dneska jsem na to u sebe koukala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.11.15 09:56

@Anet94 A taky tě píchá v podbříšku? :( mám docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.11.15 10:17

Tak dneska jsem mela nadhernej sen! Porodila jsem!!:-D porod byl necekany, doma a trval asi 10 minut jeste jsem se pak divila ze uz je hotovo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.11.15 10:35

@jakalm hej ja rodim co druhou noc :-D tedy presneji receno, rodim, otehotnim a prebaluju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.11.15 10:42

@Kaca1992 tak to já ani nepřebaluju :-D vylítl ze mě (určitě takovej porod budu skutečně mít) a hned jsme šli někam na diskotéku kde byl Michal David :-D Už nám ta neschopenka asi leze na mozek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí