Poradna duly
Jana Čurdová
Mam i trochu tlaky a chodim pořád na záchod, tak aby to nebyl ještě mocak
i když včera jsem celý den dělala takový ten vánoční úklid - nenechala jsem doma na kameni kámen, myslíš že to může být takhle do druhého dne? Dnes se opravdu celý den valim…
@štěpánka11 píše:
Mam i trochu tlaky a chodim pořád na záchod, tak aby to nebyl ještě mocaki když včera jsem celý den dělala takový ten vánoční úklid - nenechala jsem doma na kameni kámen, myslíš že to může být takhle do druhého dne? Dnes se opravdu celý den valim…
myslim, ze to muze byt tim…a s tim zachodem, ach jo…ale podle me je to tim, ja mimco tlaci na mocak…nevim…
@štěpánka11
Já si myslím, že miminko tlačí na moč. měchýř. Já také poslední dobou chodím neustále na wc.
Snad jo, doufam, že je to nějaká takováhle blbina
zítra ráno budu snad vědět na čem jsme ![]()
@štěpánka11 preventive radsi vypij pred spanim hrnek tehotenskeho caje, nebo jestli mas doma brusinkovy sirup, vsak asi vis:-)
Ona nejde primo tahle skupina uzamknout? To se musi zakládat nova?:( ja vubec nevim jak to tu chodi tak se jen ptam:))
@jakalm ale ja jsem taky nova, no byla jsem v jeste jedne tematicke skupince a tam jsme take chtely uzavrit a pozadali jsme admina a ten to po par dnech prevedl na skupinu, ale zustalo to otevrene…tak jsem myslela, ze nez tyhle peripetie, tak to udelat rovnou, ale urcite dejte vedet, co byste radsi…
@štěpánka11 @KayaRepublic to bolení břicha mám po práci, když zapomenu, měnit polohy při sezení a neprojdu se aspoň jednou za hodinu (což né vždy jde) tak pak večer trpím až mi je toho tvorečka dole líto. A na WC chodím půlku noci, někdy si myslím, že ttrávím víc času tam než v posteli ![]()
Ahoj holky,
jsem v 16tt a dnes v noci a ještě teď me občas píchne na prave straně v podbříšku. Navíc mam pocit, že mi tvrdne břicho, rano z nej takovou kuličku teda nemivam. Mam docela strach, jestli vše OK, dnes na Dr dovolenou a na kontrolu jdu přesně za tyden
je to normální?
@mesiah Mám úúúplně to samé. Zrovna dneska jsem na to u sebe koukala. ![]()
Tak dneska jsem mela nadhernej sen! Porodila jsem!!:-D porod byl necekany, doma a trval asi 10 minut jeste jsem se pak divila ze uz je hotovo:-D
@jakalm hej ja rodim co druhou noc
tedy presneji receno, rodim, otehotnim a prebaluju ![]()
@Kaca1992 tak to já ani nepřebaluju
vylítl ze mě (určitě takovej porod budu skutečně mít) a hned jsme šli někam na diskotéku kde byl Michal David
Už nám ta neschopenka asi leze na mozek ![]()
No nic holky, musim jit varit…zatim pa!!!