Poradna duly
Jana Čurdová
@mesiah Jak píšu…to je nejlepší, než když jdeš se strachem rodit, že to nezvládneš ![]()
@Trixia Jo to tak bývá…já při prvním těhu makala ještě týden před TP a rodila jsem 9dní po TP ![]()
@Junkyska kdepak, žádná práce, jsem stará prvorodička, hajat budu:D až mě mrzí, že mě neuznali hned na začátku:D Víš kolik už toho mohlo být uháčkovaného?? Snad to kolem vánoc ukecám…pak už by se mi fakt nechtělo nervovat v práci ![]()
@Trixia No jooo to já jsem na háčkování levá
prý stará prvorodička
já to nyní u těhu vidím na konec března…uvidím jak mi bude ![]()
no je mi 35, to sice už dneska není takový věk, ale mladice nejsem:D já to vidím tak, že zjistím, kolik dovolené budu moct vyčerpat z roku 2016 a podle toho ukecám nějakého doktora, aby mi napsal aspoň na měsíc nemocenskou, myslím, že bude stačit 3 neděle… zbytek vyberu letoční dovolenou a těch pár dnů co můžu z roku 2016 a pak už 8týdnů před termínem hurá na „mateřskou“. Chci si to trochu užít a né se jen stresovat v práci
@Trixia Jasný…vždyť proč ne…
a jinak 35 na dnešní dobu není zase tak moc na těhu… ![]()
Ahoj holky, jsem po kontrole v 16.týdnu, vše v pořádku. A doktor teda po camprlikovi ve 12.týdnu dnes říkal, že snad holka, kuličky tam nikde nebyly a ani pidník a to byly nožičky krásně roztahnuté
tak se doma radujeme, princeznu jsme chtěli. ![]()
Taky gratuluju k holčičce
taky mám dnes skvělý den
Asi jsem cítila mimčo kopat. Ale nejsem si tím jistá, u prvního jsem cítila jakoby pukání a ted jsem cítila spíš takové jemné ťukání, ale střeva to podle mě nebyla. Jsem v 17. týdnu, tak by to asi už mohlo být malé. No a taky jsem konečně dopsala bakalářku, takže skvělý den ![]()
@x.betty Taky jsem v 17tt a pohyby jsem tuším také cítila…takové bublinky…u prvního těhu jsem je taky cítila docela brzy…tak alespoň vím, že je vše v pořádku, protože teď u druhého mě víc bolí břicho…u prvního jsem nevěděla ani co jsou to poslíčci ![]()
@Junkyska zjistila jsem, že se nesmím rozčilovat, jinak se mi tam mrně snad staví na hlavu
takhle se mi do pupeční šňury zamotá hned na začátku, podle toho jak tam vyvádí ![]()
Taky už jsem párkrát něco cítila ![]()
@Anet1990 gratuluju k holčičce ![]()
Děkuji všem. ![]()
Já teda ještě nic necítím, ale už bych chtěla, strasně se na to těším.
Ahojda holky
Tak já teda pohyby taky nic ale zato dneska ráno po sexu mi pěěkně ztvrdlo břicho. Vypadalo to hrozně komicky, hrozná boule mi vyjela.
Naštěstí je to prý v pořádku ale čuměla jsem
. Stalo se to některé?
@Anet1990 taky gratuluji k holčičce
já doufám že mi příští týden doktor taky už řekne co se nám to tam ukrývá ![]()
@Anet94 já dnes doktorovi říkala, že snad mi nebude říkat co měsíc něco jíneho
ale řekl třikrát, že pindíka nevidí a ani já s mamčou neviděla nic a to byla zǎměřená pořád mezi nožky
už bych nejradši vše nakupovala