Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jak to máte s přibíráním? Kolik jste přibraly? Já jsem dneska 16+0 a podle dnešní kontroly jsem za 3 týdny přibrala skoro 4 kila. Není to moc? ![]()
Já jsem ted 17+4, cpu se jak blázen a mam jen 1,6 nahoře:( za poslední 4 týdny mám nahoře 0,6 kg..ale ty 4 kg jsou podle mě normální v téhle době..
Ahoj holky, dnes jsem 15+1, TP máme 26.4. Doma už jednoho čtyřleťáka máme
, ráda se k vám vetřu
![]()
Tak ty kilča vám řeknu v pátek, na to jsem taky zvědavá( nemáme doma váhu, raději
)
@Kaca1992 Já se taky moc těším, až budu vědět. Ale taky bych raději kluka
, ale hlavně aby bylo miminko zdravé a šťastné ![]()
Mockrát děkuji, mám velikou oporu v rodině
Už jsem se s tím smířila a moc se těším ![]()
@Renca5500 Neuměl se postavit k té situaci a plakal mi do telefonu, ať jdu na potrat nebo že jsem povinna si ho vzít kvůli dítěti.. :/
@misixka na potrat?? tak to bych ho kopla rovnou mezi jeho…!!! Toto nechápu, dělání dětí je baví, ale když dojde do tuhého a ženstká je těhotná, tak už se k tomu staí jinak, jak kdyby u toho nebyli!!! ![]()
Co se přibírání u mě týče, tak jsem za první 2 měsíce přibrala 1,5kg, a minulý měsíc mi váha klesla o 3kg dolů.. Sestřička říkala, že to je v pořádku, že se nic neděje.. za poslední týden jde váha pomalu ale jistě nahoru.. momentálně to je opět 1,5kg…
No, jsem zvědavá, jaký bude strop ![]()
@Kaca1992 Úplně s tebou souhlasím, je to hulvát, který si nezaslouží být otcem. Zvládnu to i bez něj a budu hrdá maminka
Ještě před časem jsem byla v depresích a brečela každý den, ale teď už se těším a jsem za mimi šťastná ![]()
Já zatím přibrala 3,5 kg a už si připadám jak slon
Snad se to teď na nějakou dobu pozastaví, jinak budu za chvilku jak před porodem
Mimochodem, máte už některá vypouklé bříško? Já jsem 15+2 a bříško mám už pěkné a to se nepřejídám ![]()
Já zatím přibrala 3,5 kg a už si připadám jak slon
Snad se to teď na nějakou dobu pozastaví, jinak budu za chvilku jak před porodem
Mimochodem, máte už některá vypouklé bříško? Já jsem 15+2 a bříško mám už pěkné a to se nepřejídám ![]()
@Kaca1992 píše:
@Natalienaty ja jdu taky az 18.11. a nemuzu se dockat, ja strasne chci klukatakoveho maleho pankacka
Tak toho už doma máme je to takový malí dablicek ![]()
@misixka Držím palce
Já si myslím, že mám vidět bříško:-) jenže to už mi lidé říkali i předtím, že jestli nejsem těhotná ( a nebyla jsem
) Mám takovou postavu.