Poradna duly
Jana Čurdová
Taky mam porad vypouklý bříško i když jsem nebyla tehotna.. Dneska mi dokonce manžel řekl ze ani tehotna nevypadal spis jen ze mam oplacany bricho:( přitom me prijde ze uz ho docela i mam:-D
Ahoj
v prvním těhu touto dobou měla + 6kg… a momentálně ted ve druhém mám -2kg. Na začátku mi bylo zle, tak jsem shodila 5kg. Doktorka na to nic neříkala, prý maminy zhubnou i 10kg. Ale fakt nevím, kde to ubývá, protože bříško mám už opravdu pořádné (synek mi říká meloun
) a stehna stále stejná ![]()
A jinak mamince bez tatínka moc držím palce. Mám kamarádku, co je na tom možná trochu podobně, má krásného chlapečka a kolem sebe spoustu lidí, co jí vždy podrží. Přeju, abys to taky tak měla ![]()
Tak to já v 16 tt měla v prvním těhu o 4 kg méně jak teď
po prvním porodu mi nic teda nezbylo a byla jsem ještě níž pod svou vahou, ale teď budu mít asi nahoře dost kilo…se z toho picnu
na KO ve 21tt jdu za dva týdny, to na tu váhu snad ani nejdu ![]()
Ahoj holky, chtela jsem znova nadhodit otazku, jestli nechcete prejit do soukromi? Muzete napsat vsechny, jak to vidite, i pokud ne? Abych vedela a neptala se znova:-) Ja bych to uvitala, asi bych se nebala i vic rozepsat:-)
Jinak tehotenstvi jsem zacinala na 58kg (trochu vic nez cely zivot mivam) a v prvnich dvou mesici jsem to zase shodila na 56kg kvuli nevolnostem…pred mesicem jsem nabrala na 58kg a ted jsem se zvazila a mam 58,5kg. Doktorka me posledne doporucila nasadit vitaminy, ze pry jsem krehka a docela stihla. No stihla nejsem, ale v tehotenstvi jsou myslim jine standardy. A byla jsem hodne bila, delaly se me koutky a tak celkove jsem vypadala prepadla. A ty vitaminy me hodne pomohli. Ted jeste beru navic horcik a snazim se jist hodne mlecne produkty, az me to leze krkem:-)
Podle me tu vahu doktorka monitoruje, proto nas vazi, takze kdyz by clovek nebyl v norme, tak neco doporuci. 4kg v prvnim trimestu jsou v pohode! Taky myslim, ze zalezi asi na vaze pred tehotenstvim. Podle me kdyz nekdo je zvykli jist vic, tak v tehu bude jist v pomeru k puvodni prijmu vice v nasobku a pribere vic, nez clovek ktery jedl min, tomu se asi tezko ubranit. To by musel nasadit dietku a dietovat v tehu je podle me blbost. Jsem to napsala trosku kostrbate, ale snad bude pochopeno:-)Proste zustat v klidu a pokud clovek ji zdrave veci, tak se preci ukladaji do zasoby dobre veci, no ne?:-)… spis bych hlidala, co clovek ji, ne kolik:-)
![]()
@Anet94 Jsem 15+2 a mám 6kg nahoře ![]()
@kakinka13 Máme stejný TP ![]()
Šak počkej, on se ještě bude tlouct do hlavy a navíc, s mimčem na toho blbečka nebudeš muset ani myslet
a třeba si jednoho krásného dne uvědomí co udělal za chybu… hlapy jsou prostě chlapy ![]()
Dekuju za odpovedi:-) Takze jsem zalozila skupinu a cekam na schvaleni…:-) Pak jsem nakopiruju odkaz a kdo bude chtit, tak se tam snadno proklikne…
https://www.emimino.cz/…vsim-241671/
tady to je, snad jsem to udelala spravne:-)
@KayaRepublic píše:
Dekuju za odpovedi:-) Takze jsem zalozila skupinu a cekam na schvaleni…:-) Pak jsem nakopiruju odkaz a kdo bude chtit, tak se tam snadno proklikne…
Super:)
holky ja jsem dnes 19+0 a už od včerejška mě boli celý spodek břicha, magnesko nezabírá, tak snad bude vše ok…
Akorat nevim, proc se neukazuje v seznamu skupiny podle TP, zadavala jsem to tam..:-( Ukazuje se Vam to?
@štěpánka11 neohybala ses nejak vic? Ja mela stejnou situaci par dni zpet a pak jsem zjistila, ze me klidne rozboli brichno na cely den, kdyz cistim neco pri cem musim sedet na bobku, nebo se nejak ohybat…dokonce jsem zasla i za gyn, nic nenasla, vsechno ok, dala me horcik a nakazala at se setrim…