Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabriela3 Jo, u dr. 2× + první screening. Krev mi brali hned jak jsem byla poprvé na potvrzení těhu. A pak 2× na genetice na první screening a na integrovaný screening. Ale dr. mě na ten první screening poslal na uplně hraniční poslední termín, takže jsem skoro dostala vynadáno od sestry, že jdu pozdě.
Tak to mi toho doktora trochu znechutilo. Navíc mi ani nekontroloval čípek, ani neposlouchal srdeční frekvenci mimča, tak nevím ![]()
Zdravím nově příchozí
jinak pohlaví už víme…řekl nám to doktor na screeningu a pak mi ho i potvrdila má doktorka, tak snad to tak i bude
jinak doktorka mi dělá UTZ pokaždé a pokaždé nosím i moč…na krvi jsem byla asi třikrát s tím, že měli problém v laborce kvůli mé úúúžasné vadě krve
u prvního těhu se to tak neřešilo jako teď ![]()
@Ladeka píše:
@Gabriela3 AhoojJá pohlaví nevím. Za týden mám kontrolu u dr., ale nevím, jestli bude i UTZ. TP cca 16.4.
Já byla na kontrole dneska a utz mi doktor nedělal. Jen sestřička poslechla srdíčko nějakým menším přístrojem. Další mi bude dělat až v tom 20tt.
Ahoj holky potřebuju se zeptat, 5 dni zpátky jsem ležela ve špitále se špiněním, ale druhý den to zmizelo, včera večer jsem mela na papíře čerstvou krev (spíše do ruzova) a dnes od rána hnede špinění, máte nektera podobnou zkušenost? ![]()
@Gabriela3 zdravím tě, taky se přidávám, že mám rh negativní, jakorát nás čeká kolem 27tt injekce a po porodu taky… aby se nám tz lýtky nějak dali to kupy a neohrozily mimčo… dřív se dávala injekce až po porodu a teď se preventivně dává i před porodem ![]()
Jinak na screening jdu až 18.11.
se nemůžu dočkat, jdu tam v až v 21tt tak doufám, že mi toho pindíka potvrdí už na 100% nechám si ho i vyfotit
![]()
Já mám rh negativní a dávali mu injekci pouze po porodu, během těhu mi jenom brali častěji krev na protilátky…
@štěpánka11 já vím, že mi doktor říkal, že ve 27tt mi píchnoou nějakou injkci a po porodu taky… jinak fakt nevím, neviznám se v tom ![]()
Mně ještě před prvním těhu zjistili na dárcovství krve, že mám Rh pozitivní, ale poloviční, sice komplikace, ale nakonec to brali jako +…ale teď se nad tím pozastavovali a nakonec řekli, že mám A neg., ale jako dárce jsem A+ a jako příjemce lze použít D+ přípravky. V těhu s D+ plodem není nutné podávat anti-D profylaxe…prostě děs ![]()
@Trixia Nesnaž se
i laborka nevěděla, proto jsem musela znovu na odběry aby udělali podrobnější testy…děs ![]()
My jdeme až 25.11…
a doufáme že to bude holčička
jen mě znervoznuje že mám problémy se srdcem i přes to že beru prášky půl ráno a půl večer stejně ho mám někdy rychlejší než po prášku… Má někdo skutečnosti z rychlejším srdickem?? Beru nato visocardin. Nevědí jestli je to z těhotenství nebo jestli to mám normálně začala jsem mít problémy pred měsícem…
@Natalienaty ja jdu taky az 18.11. a nemuzu se dockat, ja strasne chci kluka
takoveho maleho pankacka ![]()
@Natalienaty Já, ale teda zatim jsem to vůbec neřešila, asi začnu ![]()
uf, a co te ted ceka s tim rh?:-( Jinak ahoj, vitej:-) My taky nevime pohlavi, kazdej doktor rika neco jinyho a kdyz jsem je na to upozornila, tak zacali rikat, ze nevi…:-) mam taky koncem listopadu 2.screening, tak snad uz nam reknou…usnadnilo by nam to vybirani jmena, uz tak se nemuzeme shodnout, tak bysme se neshodli aspon jenom v jednom:-) Me taky delaji ten UTZ pokazdy a byla jsem dvakrat i mimo pravidelnou prohlidku, protoze se me neco nezdalo…taky jsem platila 1500, ale za ten klid to stoji…A odkud jsi?