Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Republic
3.11.15 22:12
@Gabriela3 píše:
@Ladeka
Ahaa, no já jsem byla také na 1.screeningu.. a před měsícem mě hned dala žádanku, ať se objednám. Objednali mne na konec listopadu. Jako, že si byla u dr. zatím 2×? Tak každý dr. to má asi jinak :think: A bral ti krev? Já pokaždé nosím moč a nedávno mi brali krev- a mám rh negativní :-/

uf, a co te ted ceka s tim rh?:-( Jinak ahoj, vitej:-) My taky nevime pohlavi, kazdej doktor rika neco jinyho a kdyz jsem je na to upozornila, tak zacali rikat, ze nevi…:-) mam taky koncem listopadu 2.screening, tak snad uz nam reknou…usnadnilo by nam to vybirani jmena, uz tak se nemuzeme shodnout, tak bysme se neshodli aspon jenom v jednom:-) Me taky delaji ten UTZ pokazdy a byla jsem dvakrat i mimo pravidelnou prohlidku, protoze se me neco nezdalo…taky jsem platila 1500, ale za ten klid to stoji…A odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
1803
3.11.15 22:24

@Gabriela3 Jo, u dr. 2× + první screening. Krev mi brali hned jak jsem byla poprvé na potvrzení těhu. A pak 2× na genetice na první screening a na integrovaný screening. Ale dr. mě na ten první screening poslal na uplně hraniční poslední termín, takže jsem skoro dostala vynadáno od sestry, že jdu pozdě. :? Tak to mi toho doktora trochu znechutilo. Navíc mi ani nekontroloval čípek, ani neposlouchal srdeční frekvenci mimča, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 07:27

Ahojky

Holky neni tu některá že Říčan u Prahy??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.11.15 09:22

Zdravím nově příchozí :kytka: jinak pohlaví už víme…řekl nám to doktor na screeningu a pak mi ho i potvrdila má doktorka, tak snad to tak i bude :lol: jinak doktorka mi dělá UTZ pokaždé a pokaždé nosím i moč…na krvi jsem byla asi třikrát s tím, že měli problém v laborce kvůli mé úúúžasné vadě krve :roll: u prvního těhu se to tak neřešilo jako teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
4.11.15 10:47
@Ladeka píše:
@Gabriela3 Ahooj :) Já pohlaví nevím. Za týden mám kontrolu u dr., ale nevím, jestli bude i UTZ. TP cca 16.4. :)

Já byla na kontrole dneska a utz mi doktor nedělal. Jen sestřička poslechla srdíčko nějakým menším přístrojem. Další mi bude dělat až v tom 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.11.15 10:55

Ahoj holky potřebuju se zeptat, 5 dni zpátky jsem ležela ve špitále se špiněním, ale druhý den to zmizelo, včera večer jsem mela na papíře čerstvou krev (spíše do ruzova) a dnes od rána hnede špinění, máte nektera podobnou zkušenost? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.11.15 11:09

@Gabriela3 zdravím tě, taky se přidávám, že mám rh negativní, jakorát nás čeká kolem 27tt injekce a po porodu taky… aby se nám tz lýtky nějak dali to kupy a neohrozily mimčo… dřív se dávala injekce až po porodu a teď se preventivně dává i před porodem :-)

Jinak na screening jdu až 18.11. :-( se nemůžu dočkat, jdu tam v až v 21tt tak doufám, že mi toho pindíka potvrdí už na 100% nechám si ho i vyfotit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
4.11.15 11:12

Já mám rh negativní a dávali mu injekci pouze po porodu, během těhu mi jenom brali častěji krev na protilátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.11.15 11:26

@štěpánka11 já vím, že mi doktor říkal, že ve 27tt mi píchnoou nějakou injkci a po porodu taky… jinak fakt nevím, neviznám se v tom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.11.15 11:59

Mně ještě před prvním těhu zjistili na dárcovství krve, že mám Rh pozitivní, ale poloviční, sice komplikace, ale nakonec to brali jako +…ale teď se nad tím pozastavovali a nakonec řekli, že mám A neg., ale jako dárce jsem A+ a jako příjemce lze použít D+ přípravky. V těhu s D+ plodem není nutné podávat anti-D profylaxe…prostě děs :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
4.11.15 12:33

@Junkyska tak tomu snad ani nechci rozumět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.11.15 12:35

@Trixia Nesnaž se :lol: i laborka nevěděla, proto jsem musela znovu na odběry aby udělali podrobnější testy…děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 13:06

Ahojky

My jdeme až 25.11… :-( a doufáme že to bude holčička :-) jen mě znervoznuje že mám problémy se srdcem i přes to že beru prášky půl ráno a půl večer stejně ho mám někdy rychlejší než po prášku… Má někdo skutečnosti z rychlejším srdickem?? Beru nato visocardin. Nevědí jestli je to z těhotenství nebo jestli to mám normálně začala jsem mít problémy pred měsícem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.11.15 13:26

@Natalienaty ja jdu taky az 18.11. a nemuzu se dockat, ja strasne chci kluka :-D takoveho maleho pankacka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
4.11.15 13:31

@Natalienaty Já, ale teda zatim jsem to vůbec neřešila, asi začnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí