Poradna duly
Jana Čurdová
@KayaRepublic spíš to bude víkendem
to tu bývá klid, myslím, že se za chvíli přesuneme všechny vedle ![]()
Ahojky jsem 27+2 termin mam 19.4 takze patrim mezi vas
vsem tehulkam preju nejhezci tehulkovani ![]()
Chodí sem ještě někdo?? Holky prosiim, omylem jsem se odhlásila ze skupiny “všeobecně tlachání…” a rada bych zpět. Zadost jsem posílala už daaaavno a nic.:( nevěděl by někdo jak mi pomoct prosím?
Ahoj
koukam na historii vseobecneho tlachani a tam uz nikdo od zari 2017 nepsal, tak mozna ani ta zakladatelka, co schvaluje zadosti o prijeti tam uz nechodi. A jak se mate?
@jakalm dala jsem ozivit diskuzi, uvidíme, ani nevim,kdo je vlastně zakladatelka, ale je tam mrtvo jak psala @Papulka85
@Papulka85 @Trixia aha
tak dekuju no, zkusim počkat ještě ![]()
My se máme skvěle:) je to šílený ze dětem už budou tři roky, co??? Nám se loni v dubnu narodil druhy chlapeček takže teď budeme slavit dvoj-narozky:)) Užíváme si to spolu doma, Martinek ve školce ještě není a půjde asi až příští rok..
Co vy??
@jakalm gratuluju ![]()
loni v lednu se mi narodila druha holčička, takže taky veselo
skolku pro Elli neplanuju zatim, jeste neodrostla plenkam a snadnobse vystresuje,tak nehrotim,kdyz nemusi
Tak tady to ožívá
zdravím
jinak nám se teď v prosinci narodila další dcerka ![]()
Ahoj holky
jak se mate? Dlouho jsem tu nebyla. Kdo čekáte druhe, třetí?
my čekáme druhe dítko. Zatím jdu zítra na 2.kontrolu teprv, tak bude snad vše ok
mějte se pěkně ![]()
Ahojky…my jsme stále ve čtyřech
Starší 7,5 a mladší bude mít v dubnu 3
Hrozné jak to vše letí
Od října chodí do školky a super…moc se jí tam líbí. Furt nám říká básničky, písničky, hraje nám divadlo a řádí se starší ségrou, takže doma je veselo
Všem novým miminkům přeji pevné zdravíčko a hodné rodiče ![]()
@Junkyska to je super
mala strašne chtěla do školky. První týden Dobrý a ted breciva občas. Ale dnes po dlouhém dobe nebrecela, tak možná se to v ni zlomilo
![]()
@Anonym05 Mají to ve vlnách
Teda starší vůbec, ta tam byla od prvního dne jako doma
U mladší byl ze začátku problém, teď se tam strašně těší…i na spaní
Akorát teda chodí do soukromé a od září půjde do státní, tak se obávám, že bude dělat fóry ![]()
@Junkyska tak to máš pohodu
no mala ted musím zaklepat v pohodě, akorát teda musím malou do školky vozit na kole. Když máme jet autem, nechce se oblékat a nic. Takže mám každý den 2km rozcvicku ranni
![]()
@Anonym05 Tak to je zase dobrý ne
Minulý týden jsem s malou byla na tříletce a doktorka říká, že nemusíme pak chodit na pětiletku, že strčí pětiletý do kapsy
Ale je to žížala…má 98 cm a 13,5 kg ![]()