Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
2.11.15 08:04

Po plavání u čokolády bych šťouchala taky :D tenhle týden to zkusím taky :) (16tt pochybuju, že ucítím víc, jak „bublinky“ :?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.11.15 08:27

@Trixia Mě manžel položil ruku na břicho, chvíli hledal a čekal, jestli něco neucítí a nakonec prý cítil nějaký pohyb. :D Ale já ne :lol: Takže manžel to nakonec citil dřív než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
2.11.15 08:32

No ja nevím, jestli už něco citim nebo ne a to bych to snad už poznat měla :lol: I když u syna jsem se tolik nepozorovala a jako první pohyb jsem brala kopanec az mi vyjela boule na břiše :) ted sem tam něco, ale ja proste nepoznám jestli to je ono nebo střeva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.11.15 09:59

Já jsem teď v 18tt a pohyby cítím už asi týden (bublinky, šťouchanečky..) u druhorodiček je to prý dřív…ale já u první cítila pohyby taky docela brzy… :nevim: jinak mě už opět druhý den strašně bolí hlava a jakmile prudčeji vstanu tak motolice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
2.11.15 10:08

@Junkyska to mi povídej, mám migrenu o kterou bych se mohla i opřít. Sedím v práci a marně se snažím aspoň předstírat, že něco dělám… meduňka nezabrala a kozlík si nechávám jako poslední záchranu na noc. Nemáte někdo nějakou bylinkovou radu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.11.15 10:15

@Trixia žádný bylinky me nezabiraji.. Mam 5 denní migrény (poslední 2 dny prozvracene) a nic nepomáhá.. Prášky nemam rada ale z nouze jsem si vzala paralen.. Doktor rikal ze tim ze se to snažím vydržet a trpím tak ublížuju miminku vic, než když si dam 1 prášek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.11.15 10:23

@Trixia Já jím magne, piju, jím hodně ovoce a prd z toho :( Teď v práci mě bolí oči tak, že se mi zavírají a řežou…včera jsem si vzala dva paraleny, ale extra nezabraly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.11.15 11:39

Holky zkuste kapky Algifen na migrény, vlastně je to jedinné co mi zabírá a hlavně rychle, je fakt, že jakmile na sobě začnete pociťovat příznaky migrény, tak si to už musíte dát a z vlastní zkušenosti mám za 10min pokoj.. Když si to nestihnu dát v čas, tak mi to zabere třeba až za 20min a je mi ok :-) bavila jsem se o Algifenu i na gyndě a dok mi řekl, že mimi už je vyvinuté, taže mu to neublíží, prý je horší, když se budu trápit v bolestech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
2.11.15 13:05

@Kaca1992 otázkou je, kdo mi algifen předepíše. Jsem jak polenem praštěná, zkouším to zahnat pitím, ale nevím, jestli to zabere. Pracovat se s tím moc nedá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.11.15 13:19

@Trixia Já tu taky bojuju…už se to nedá…asi zkusím zase ty paraleny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
2.11.15 13:21

@Junkyska vydržím, aspoň do večera, to mi pak kozlík pomůže, ještě zkusím ředěné červené víno k večeru, třeba to povolí a pomůže trochu s uvolněním tlaku v hlavě… uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.11.15 14:28

@Trixia jak obvodak, tak gynekolog :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.11.15 16:43

Ahoj holky, dneska jsme byli na kontrole, jsem 17+1 a máme pindíka :pankac: Byl to pro nás celkem šok, protože jsme byli skálopevně přesvědčeni, že to bude holčička a ono ne :)
Jinak se přidávám s migrénou, už 14 s ní bojuju, zatím to není tak hrozné, ale za to trvající někdy už od probuzení a k tomu šílené pálení očí… Doktorka mi dnes řekla ať vysadim citrusy, že to občas spouští a pak sem taky slyšela zkusit kafe (nějaký kvalitní ne rozpustný), ale já kafe nepila ani před tím tak nevim co by to se mnou udělalo, ale že prý jedno denně mimču neuškodí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.11.15 18:34

Holkyy jestli chcete cítit pohyby tak jdete na cviceni..takove,,mrskani,, jako pri relaxaci na konci jsem jeste necítila :-D budeme mit asi lenocha když se na me za cviceni tak zlobil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
2.11.15 19:08

@jakalm a kam chodis na cviceni do nemocnice nebo na soukrome cviceni?? Sice cvicim doma, ale uz me to nebavi, tak si rikam, ze zajdu mezi maminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí