Poradna duly
Jana Čurdová
Tak my už víme od dvou doktorů co vlastně v tom bříšku nosím, ale jméno bude problém…s manželem se nějak neshodneme
jinak teď přemýšlím, jestli má cenu kupovat ještě jarní fusak nebo už ne…prvorozená je v říjnu, tak tam měla fleece fusak a na podzim super, ale teď jsem zmatená s tím jarem/létem
oblečení jsem ještě nekupovala…nakoupím pár body, dupaček, overálků atd.do začátku a zbytek asi za pochodu ![]()
@mesiah ja mam teda pupek jak blázen, doufám, že se to trochu zastaví, nevím jak bych to ke konci tahala ![]()
@mesiah nee ja už mám doma tříleťáka, ale takový pupek jsem u něj měla v 8. měsíci ![]()
@štěpánka11 jsme na tom úplně stejně, já mám taky pořádné břicho. Tipuji tak 6,7 měsíc
Dneska ráno jsem už nedopnula bundu ![]()
@štěpánka11 tak to potom jo
u druhorodiček a více prý pupík vyleze dříve
A ty už máš za sebou ty krevní testy na vývojové vady? ![]()
@karafiát to ha už si byla koupit těhu kabát před 14 ti dny, nezapla jsem už nic ![]()
@mesiah ja ti ani nevím, minule jsem dostala štos žádanek na krev, tak to mezi nima možná bylo
ani nevím jestli to muj gynekolog dělá, dělal mi totiž screening, po tom je ten triple v podstatě na nic ![]()
Jsem v nějakém 14+4 a břicho jen když se přejím
no aspoň to v práci ještě chvíli utajím:D
@štěpánka11 To já takyyy…nechápu…s tímhle co mám teď jsem šla skoro k porodu ![]()
@štěpánka11 píše:
@KayaRepublic podle me je uplne jedno, kdy začneš nakupovat, navíc když jde o takový pálky. Ne každý podědí nebo je schopný dát najednou takovou částku, navíc je toho hrozne moc
No ja to nechtela takhle natvrdo - ale ja treba jsem po spontannim potratu a dneska je to nejaky az moc casty. Takze nechci riskovat, ze se pak budu divat na prazdnou kolibku. Tak v tom byla jenom moje poznamka. Jak to napsat nedepresivne? ![]()
@Trixia píše:
@KayaRepublic stejně by jsi měla vybírat oboje
Taky oficiálně nevím, co čekáme, ale cítím to na holčičku od začátku
Jinak brisko mam malinky. Vubec to neni poznat. Az na ty dny, kdy mam zacpu, to mam pak tak sesty mesic:-D
@KayaRepublic a proto jsem si dneska dala McDonalda, to je lepší jak glycerinové čípky
sice se te´d chvíli nemůžu ohnout, ale pak budu zase jako kdybych nebyla těhotná