Poradna duly
Jana Čurdová
Mamavit s hořčíkem… vzhledem k tomu, že předtím sjem vitamíny viděla leda v reklamě, tak je z toho tělo trochu zblblé
listovku mi dala na začíátku doktorka, mamavit má vitamíny a větši dávku listovky. A často zapomínám vzít cokoliv ![]()
Já mám femibion, příští asi koupím chytré miminko, je to prý ekvivalent femibionu, ale o půlku levnější ![]()
@štěpánka11 Tak to by mi měly ty vitamíni z DMka stačit, četla jsem složení a je srovnatelné s chytrým miminkem ![]()
@Trixia @štěpánka11 Já jsem si teď koupila taky Mamavit s Prefolinem a DHA. Předtím mi dr. mi dal na 3 měsíce dost silnou dávku listovky a pak jsem přešla na Femibion 1.
První trimestr jsem jela na femibionu a ted ob den zobnu chytrý mimčo s tím DHA
Tak ja jenom listovku… a kdyz se me delaji koutky tak b komplex… Ale snazim se jist hodne ovoce, mlecny produkty a tak…
Tak jak se koukam, tak vitaminky jedou
ja se zatim chystam na lnena seminka, chia seminka… Poradila mi to znama, ze je to super.. Lnena seminka na cisteni vnitrniho organismu a chia seminka pro dobrou vlastnost drzet v sobe tekutinu a dodavat ji postupne do tela ![]()
@KayaRepublic Bohužel mi nic nepomáhá
Zítra mám jít na rehabilitaci - elektroléčbu, ale co jsem se dočetla, tak to asi není zrovna bezpečné
A mockrát děkuji ![]()
Ahoj holky,
přidávám se k vám
termín mám 25.4. a jsem 12+6. Už mám za sebou 1. screening a vše je zatím dle utz v pořádku. Na krev jdu až v listopadu, tak snad to nějak přežiju, mám z toho hroznou fobii
Trápí tady některou hrozné akné? Já jsem na ně nikdy netrpěla, ale co jsem těhotná se mi vždycky někde udělá několik docela velkých pupínků… Podle toho mi tady všichni předpovídají holčičku, ale doktorovi se to prý zdá spíš na kluka, tak uvidíme ![]()
@mesiah takt mam problemy s aknem a hrozne.. Nepomaha mu nic, jen od ryoru pena-akne stop, mam to misyo sprchace
pomalucku, ale jiste se to lepsi ![]()
@Kaca1992 A už u tebe doktor tuší pohlaví?
Mě se dělají i na krku, je to děs ![]()
@mesiah ja mam každý den novou "várku " pupínků a jak píšeš tak i na krku, doufám, že se to časem zlepší
a čekám kluka ![]()
@mesiah vypada to na kluka, takze asi kluk bere mamince krasu ![]()
Pupínky forever
mívala jsem občas pupínek na obličeji i když jsem nebyla těhu… Ale teď to stojí za to
pupínky v uších, na kraji nosu, na tvářích, bradě, dekoltu, na ramenech a i na zádech…
Ale co jsem vypozorovala - nemastí se mi vlasy
16 dní jsem vydržela s nemytýma.. pak už jsem to nedala, i když nevypadaly mastně
Tak jsem zvědavá, co se nám ukáže - jestli kluk nebo holka - do teď jsem měla tušení na kluka (slaná jídla, sladké vůbec), ale teď jsem na vážkách ![]()