Poradna duly
Jana Čurdová
No to jste mě tu moc nepotěšily, mám ještě týden než se budu moct někam nahlásit… a zatím koukám, že asi budu muset někam 40km daleko. To jsem si myslela, že to bude snažší a výběrem ![]()
@jakalm Nevím jak jinde, ale v Praze od ukončeného 14tého týdne… ![]()
@klara1711 Zatím ne, jako je ještě v záloze Apolinář, Podolí a Vinohrady, ale chci to večer probrat s přítelem.. I když Podolí a Apolinář si myslim že už bude taky full ![]()
@jakalm bezne v porodnicich staci se hlasit tusim kolem 35 tydnu ale kazda porodnice to ma jinak vse se da zjistit na jejich internetovych strankach ale jelikoz v tech nejlepsich Prazskych porodnicich casto rezervuji mista i pro vazne pripady z cele Cr je potreba se prihlasit do porodnice presne v terminu 14+0
@klara1711 mám i v těhotenském průkazu, že se mám registrovat 14+0. hold si na to vemu dovolenou a oběhnu všechno, co bude v praze trelativně na dosah, co jsem koukala na mapu, tak cokoliv v rámci středočeského kraje je pro mě těžko dostupné, ač bych si raději vybrala menší porodnici někde stranou.
@moncicin uprimne myslim jsi ze Podoli bude urcite plne jelikoz tam je celkem tezke se dostat zkouseli jsme to z 5 pocitacu presne kdyz jsem byla 14+0 v 8 rano kdy otviraji formulare a v 8:02 bylo vse obsazene. Apolinar jsem zkousela jen ja na jednom pocitaci a dostala jsem se tam ale v 8:05 take bylo plno. U Apolinare je dobre ze se tam muzes zkusit hlasit kazdy den od 14+0 do max. 14+6 ale doporucuji se tam hlasit hned v 8 rano
@Trixia nemusis nic obehavat vsechny porodnice v Praze maji internetove registrace ktere spousteji presne kazdy den v 8:00 a jak jsem jiz psala u tech nejlepsich porodnic je vetsinou v 8:05 je plno ![]()
@klara1711 Díky za info, to jsem nevěděla
Tak snad se někde chytnu ještě ![]()
@moncicin neni za co kolegyne v praci je o 2 mesice s tehotenstvim pred nami tak mam od ni vsechny informace spolu jsme i vyplnovali jeji prihlasky do porodnice. Doporucuji kdyz se budes prihlasovat k tomu zneuzit celou rodinu
cela moje rodina na 5 pocitacich semnou 5 minut pred osmou vyplnovala prihlasku ![]()
Ty jo tak tl je mazec, to vam prazackam nezávidím:-D naštěstí jsem z menšího města ale zitra si to radeji zjistím jste me pěkné znejistely:-D
Ty jo tak tl je mazec, to vam prazackam nezávidím:-D naštěstí jsem z menšího města ale zitra si to radeji zjistím jste me pěkné znejistely:-D
Co vím, tak všude jindy se registruje až opravdu před porodem, u nás kolem 35tt. U první jsem cítila pohyby v 18tt, čekám že by to teď mohlo být stejně nebo i dřív, ale před 15tt to určitě nebude. Taky záleží na poloze placenty. Jinak já jdu příští týden na screening, tak se těším ![]()
Ahoj, jenom add Podoli, me se tam nepodarilo zapsat i prez snahu ctyr mych pribuznych, 15 sekund po osme uz je to plne a za tu dobu se ten jejich formular proste vyplnit nepodari..Apolinar ma terminy az na rijen 2016, tomu rikam planovane rodicovstvi, zajistovat si porodnici tri mesice pred pocetim, hahaha:-)… Jinak v Krci aktualne berou pokud jste cerstve 14+. Je to nemocnice, tak tam maji JIPku a inkubatory atd., to je pro me dulezitejsi nez ciste zachody:-)Je to fakt posahany s tema porodnicema v Praze…A s tema registracema to je fakt nefer, ne kazdy pise vsema deseti a ma doma ultrarychly internet…