Poradna duly
Jana Čurdová
@moncicin píše:
Aha, tak v tom případě je to jasný.. Já mam Bulovku taky nejblíž, ale nějak se tam nehrnu :/ ještě mám týden na rozmyšlenou, ale už se budu muset rozhodnout.. A kdy máš termín? Třeba se potkáme nakonec v Neratovicích
Já se na tu Bulovku hnát nebudu.. Půjdu k Apolináři, teda hlavně už ať je vše zamnou
.
Termín mám 19.4, jenže kdo ví, muže to přijit dřív či později
at to prijde kdy to přijde, hlavně at je to v porádku.
Holky nevíte kolik zkumavek krve berou na testy vrozenych vad? Mám fobii z odběru krve ![]()
@monikazoubek U mé mi brala sestřička 6 plus pak 2 kvůli dovyšetření (mám vadu Rh faktoru) a kvůli screeningu jen jednu ![]()
@monikazoubek píše:
Holky nevíte kolik zkumavek krve berou na testy vrozenych vad? Mám fobii z odběru krve
Ahoj mam stejny problem jako ty u kazdeho odberu musim lezet a nesmim na to koukat. Zda jsi dobre pamatuji tak me braly asi 4 zkumavky ![]()
@monikazoubek me brali 6 a musim teda rict ze ke konci uz nic moc.. Poprvé v životě jsem si musela jit v ordinaci taky lehnout:-D
Já byla na krvi ted v utery a taky mi brali 6+2 kvůli negativnímu Rh faktoru, ale me se ještě ke všemu nemohli trefit a když už se trefily, tak nic neteklo ![]()
@monikazoubek mě brali tři zkumavky, ale jak jsem pročítala diskuse, tak to je pomalu doktor od doktora.
Nevim kolik mi brali zkumavek, asi jen dvě. Já se na to nemůžu dívat totiž
a miminko na utz vyvádí jen když jdu odpolko, ale v dopoledních hodinách pospavá ![]()
No panečku, jak na to koukám, tak je to fakt doktor od doktora… Mě doktor řekl že mi bude brát jednu
tak to jsem na to zvědavá… ![]()
@Sandra 1988 píše:
Při každém ultrazvuku ne, ale při screeningu tam miminko dělalo psí kusy. Doktorka vůbec nemohla změřit vše potřebné. Nakonec tedy změřila, ale byli jsme tam 2× delší dobu než prý bývá běžné.
@jakalm píše:
Holky, co jsem těhotná tak se na me lepí všecka smula:-D před 14 dny me kousla kocka, ruka opuchla takze na pohotovost.. Ted se to zahoji a slapnu dneska na hřebík:-D ma někdo taky takovou smulu? Tohle se mi nestalo za cely roky a ted po takový chvilce:-D
Úrazy se mi naštěstí (ťuk ťuk) vyhýbají, ale co se mi fakt nevede - to je všechno v kuchyni - připálený mlíko na pudink, zdrclá bábovka, přesolená omáčka, maso jako podrážka, nedovařený knedlíky… utržený ucho u rendlíku, zlomená vařečka, atd
![]()
Dobré ráno holky…tak v sobotu jsme měli oslavu…ta naše cácorka slavila 4.narozeniny
to to letí…a v sobotu máme svatbu a já už začínám pěkně nervóznět
jinak mě tak cca dva dny bolela bedra a břicho…pupek roste a roste ![]()
@Junkyska dobre ráno
my měli v sobotu synovu oslavu třetích narozenin ![]()
Tu svatbu závidím, ja se zřejmě nikdy nevdam ![]()
Holky už cítíte někdo pohyby?
@štěpánka11 Noooo já jsem zasnoubená sice podruhé, ale čekala jsem asi na toho pravého a dočkala se
…taky mě chlap překvapil a hlavně vše chtěl rychle, takže po měsíci od zasnoubení se bereme…nemám ráda když jsem středem pozornosti, takže budu „trpět“
ale neboooj…chlapovi to dojde a požádá Tě o ruku, když to budeš nejméně čekat
Pohyby zatím nic…ale jsem štíhlá tak snad tak za dva týdny už bych něco cítit mohla, ani si nepamatuji jak to bylo u prvního těhu ![]()
@klara1711, @monikazoubek: Ahoj holky, tak mě nevyšla ani Bulovka - plno, ani Motol - rekonstrukce… Takže zatím nejsem nikde přihlášená, protože jsem s žádnou jinou variantou nepočítala (krom těch Neratovic podle situace). Takže asi tak
Večer bude válečná porada kam teda, jestli bude ještě vůbec někde volno ![]()