Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.10.15 11:48
@moncicin píše:
Aha, tak v tom případě je to jasný.. Já mam Bulovku taky nejblíž, ale nějak se tam nehrnu :/ ještě mám týden na rozmyšlenou, ale už se budu muset rozhodnout.. A kdy máš termín? Třeba se potkáme nakonec v Neratovicích :palec:

Já se na tu Bulovku hnát nebudu.. Půjdu k Apolináři, teda hlavně už ať je vše zamnou :D.
Termín mám 19.4, jenže kdo ví, muže to přijit dřív či později :-) at to prijde kdy to přijde, hlavně at je to v porádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 11:50

Holky nevíte kolik zkumavek krve berou na testy vrozenych vad? Mám fobii z odběru krve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
9.10.15 12:07

@monikazoubek U mé mi brala sestřička 6 plus pak 2 kvůli dovyšetření (mám vadu Rh faktoru) a kvůli screeningu jen jednu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.10.15 12:07
@monikazoubek píše:
Holky nevíte kolik zkumavek krve berou na testy vrozenych vad? Mám fobii z odběru krve :D

Ahoj mam stejny problem jako ty u kazdeho odberu musim lezet a nesmim na to koukat. Zda jsi dobre pamatuji tak me braly asi 4 zkumavky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
9.10.15 12:09

@monikazoubek me brali 6 a musim teda rict ze ke konci uz nic moc.. Poprvé v životě jsem si musela jit v ordinaci taky lehnout:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
9.10.15 12:13

Já byla na krvi ted v utery a taky mi brali 6+2 kvůli negativnímu Rh faktoru, ale me se ještě ke všemu nemohli trefit a když už se trefily, tak nic neteklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.10.15 12:21

@monikazoubek mě brali tři zkumavky, ale jak jsem pročítala diskuse, tak to je pomalu doktor od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
9.10.15 13:47

Nevim kolik mi brali zkumavek, asi jen dvě. Já se na to nemůžu dívat totiž :lol: a miminko na utz vyvádí jen když jdu odpolko, ale v dopoledních hodinách pospavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 16:29

No panečku, jak na to koukám, tak je to fakt doktor od doktora… Mě doktor řekl že mi bude brát jednu :D tak to jsem na to zvědavá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
9.10.15 19:01
@Sandra 1988 píše:
Při každém ultrazvuku ne, ale při screeningu tam miminko dělalo psí kusy. Doktorka vůbec nemohla změřit vše potřebné. Nakonec tedy změřila, ale byli jsme tam 2× delší dobu než prý bývá běžné.
:-) takze to jsme meli stejne:-) :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
451
10.10.15 15:55
@jakalm píše:
Holky, co jsem těhotná tak se na me lepí všecka smula:-D před 14 dny me kousla kocka, ruka opuchla takze na pohotovost.. Ted se to zahoji a slapnu dneska na hřebík:-D ma někdo taky takovou smulu? Tohle se mi nestalo za cely roky a ted po takový chvilce:-D

Úrazy se mi naštěstí (ťuk ťuk) vyhýbají, ale co se mi fakt nevede - to je všechno v kuchyni - připálený mlíko na pudink, zdrclá bábovka, přesolená omáčka, maso jako podrážka, nedovařený knedlíky… utržený ucho u rendlíku, zlomená vařečka, atd :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
12.10.15 08:30

Dobré ráno holky…tak v sobotu jsme měli oslavu…ta naše cácorka slavila 4.narozeniny :jazyk: to to letí…a v sobotu máme svatbu a já už začínám pěkně nervóznět :think: jinak mě tak cca dva dny bolela bedra a břicho…pupek roste a roste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
12.10.15 08:35

@Junkyska dobre ráno :) my měli v sobotu synovu oslavu třetích narozenin :)
Tu svatbu závidím, ja se zřejmě nikdy nevdam :lol:
Holky už cítíte někdo pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
12.10.15 08:40

@štěpánka11 Noooo já jsem zasnoubená sice podruhé, ale čekala jsem asi na toho pravého a dočkala se :dance:…taky mě chlap překvapil a hlavně vše chtěl rychle, takže po měsíci od zasnoubení se bereme…nemám ráda když jsem středem pozornosti, takže budu „trpět“ :roll: ale neboooj…chlapovi to dojde a požádá Tě o ruku, když to budeš nejméně čekat :kytka: Pohyby zatím nic…ale jsem štíhlá tak snad tak za dva týdny už bych něco cítit mohla, ani si nepamatuji jak to bylo u prvního těhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.10.15 15:29

@klara1711, @monikazoubek: Ahoj holky, tak mě nevyšla ani Bulovka - plno, ani Motol - rekonstrukce… Takže zatím nejsem nikde přihlášená, protože jsem s žádnou jinou variantou nepočítala (krom těch Neratovic podle situace). Takže asi tak :? Večer bude válečná porada kam teda, jestli bude ještě vůbec někde volno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí