Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky uvidíme, já jsem z toho totiz zmatena, mam pocit, ze by to mohla byt i pupecni snura, chvili byla tam, pak zase jinde i na te foce to spis vpada jako neco u telicka nez na
kdo vi. Chteli jsme holcicku, ale samozrejme budeme stastni i za camprlika
prijladam foto onoho vystupku, tak zhodnotte ![]()
@Anet1990 já se v tom moc nevyznám, ale pindík by to i mohl být. Nám řekli u první taky ve 12+5 holčičku a pak ji jen potvrzovali. Ale výbavičku bych raději ještě nekupovala ![]()
Já jdu na screening až za tři týdny, ale z vás všech mám asi nejpozdější termín - 25.4 ![]()
@bikulala tak se necháme překvapit co nám pan doktor rekne za 4 tydny
ja mam termin 10.4.
Jinak chute ani nemluvim, dnes mam uz potreti za tyden zelnacku, ujizdim na podmasli a kysce. Vylozene chut nemam na nic, ale tohle fakt ted muzu. Uz mi neni ani tak moc zle, jen me parkrat za den proste natahne, ale obsah zaludku udrzim, tak snad bude jen lepe. Jo a pribrala jsem cely 1kg ![]()
Já jdu na screening za 14 dní. Ale krev mi budou brát až potom, tak stejně asi nebudu nic moc vědět. Jinak dneska jsem úplně nemožná. Dlouho jsem spala a jak jsem stala mohla bych si zase lehnout. Celý den jsem strašně unavená a polehávám. Navíc když si lehnu, tak někdy cítím strašné bušení srdce, ani usnout z toho nemužu. Nemáte někdo podobné pocity? ![]()
@Sofieee Já jdu na screening až za 14 dní… ten čas vůbec neutíkáá
![]()
@Anet1990 super
a kdy mají říkat ty celkové výsledky dohromady i s tou krví? Já právě myslela že to už řeknou na screeningu… už se nemůžu dočkat
A jinak s tím pohlavím říct to můžou ale je jasné že to není 100%… takhle v začátku se prý i dobře zaměňuje pindík se stydkou kostí holčiček ![]()
@Anet1990 No podle té fotky mi to nepřijde ako pindík.. ale kdo ví.. ale podle tech tvých chutí jak píšeš tak jasnej kluk.. ![]()
@Anet94 Vid..? VUBEC..!
ale dočkame se všechny..
zachvilku budeme rodit :d
Ahoj holky. Tak dnes konečně screening a vše bylo v naprostém pořádku. Sledoval rychlost srd.tepu a jestli je to pravidelne. Viděli jsme nožičky, ručičky, mozek a dvě hemisféry, moc. měchýř, zaludek a srdce ulozene na správné straně, klíční kosti, nosní kustku, oči, pusu no prosteeeeee… Riziko vývojových vad vypočítali na 1 k 14tisicům, vše nad 1000 je prý jako negativní. A jako třešnička na dortu, že jsme neplatili nic, protože jsem měla žádanku od mojí Dr. Moč jsem nepotřebovala. A na 60% to bude holčička, ale prý ještě nemáme nic kupovat, že je to hrozně předčasně určené.
akorát jsem si zapomněla říct o obrázek a pak už bylo pozdě.. ![]()
Ahojte holky, jestli muze tak se mezi vas pridam
screening mam za sebou minuly tyden a super zazitek ![]()
@Sofieee píše:
@štěpánka11 NO to se ti vuuubec nedivim,..!HLAVNĚ dej OKAMŽITĚ vedět..!! budu netrpělivě čekat
Přesně moje slova
Taky budu netrpělivě čekat, ale jak tak koukám, pomalu ale jistě se to tu začíná hemžit pozitivními zprávami
my jdeme s přítelem příští pondělí a nevím, kdo se nemůže dočkat víc ![]()
@Miranda1 No tak to je super zprava..!!! MOC gratuluju.. a holčičku moc, přeju a zavidím..
snad nam taky dopadne.. ![]()
@Kaca1992 Vííítej..:) a gratuluji
a co ti řekl na screeninku..? tipnul si pohlaví..?
![]()