Poradna duly
Jana Čurdová
Gratulujiiiiii k super výsledkům
já na screening chlapa beru ![]()
Jéé Já úplně hledím kolik je nás tady tak mladých maminek
myslela jsem že už jsem skoro jediná
je mi 22 a čekám druhé…je to prostě to nejkrásnější období v životě ženy
…Nechápu ženy co se začnou snažit třeba až po 30ce a pak se divý že jim to třeba nejde…
@novomamina přesně tak! A chceme být krasne mlade maminy a uzivat si potom na stara kolena
![]()
Myslím, že v našem případě je věk úplně vedlejší
třeba většina mých bývalých spolužaček a vrstevnic si klepe na čelo když řeknu že se chceme s přítelem za rok brát a to ani nevědí o mimču… Ony žijí nakupováním hadříků, užíváním si s klukama a diskotékama
tak o věku to asi není ![]()
Holky to je tak, když 20ti leté holky nechápou proč jejich kamarádka chce nebo má dítě, tak jako 30ti leté si užily, mají rozjeté kariéry, zázemí a chtějí dítě právě až teď…každá je jiná…já jsem sportovala studovala a na dítě nějak nemyslela. Pracovat jsem začala když mi bylo 23, to jsme začali s přítelem tak nějak bydlet, chtěla jsem chvíli pracovat a první mimčo přišlo neplánovaně ve 27 letech a teď čekám druhé. Věk mě naštěstí neomezuje a teď jsem ráda, že děti přišly tak nečekaně, že jsme nemuseli nic plánovat a stresovat se ![]()
Teda já vás nestíhám pomalu ani dočítat natož ještě i přispívat ![]()
Mylsím, že každé se ta touha po dítěti objeví jindy, někomu v 18ti, někomu ve 30ti, někomu i nikdy. Mě teda nakupování a diskotéky nebavily nikdy, byla jsem vždycky takový rodinný typ. Měla jsem jasnou představu, že rodinu chci, ale byla to spíš taková povšechná představa, ne vyloženě touha po dítěti. Když se sestře narodilo dítě, bylo mi 23 a když jsem za nima byla v porodnici, říkala jsem si: „Tý jo, ségra má dítě, to je tak zvláštní“, když se jí 2 roky nato narodilo druhý a byla jsem za nima zas v porodnici říkala jsem si, „páni, já chci taky“, takže za mě tak
No ale nebylo tehdy ještě s kým, takže teď už je mi 30 - a čekáme s manželem druhý:-)
Jo a co se týče toho, jak jste různě pro okolí divný-myslím, že okolí považuje za divnýho snad každýho
Já byla taky za divnou, že se „už“ vdávám-když se pak lidi dozvěděli, že je mi 28, tak to jakoby vzali na milost, že teda v tomhle věku už to snad až tak podivné není, ale že si stejně šlapu po štěstí, že jsem mohla být klidně ještě x let singl ![]()
Jinak vám závidím, co si dáváte za dobroty, mně je ze všeho pořád špatně, mám problém vůbec něco sníst a pak to ještě třeba zas hned vyzvracím
Jen doufám, že ty nevolnosti nepotrvaj až do půlky těhotenství, jako minule ![]()
@Agittka do klubu stařen? ![]()
Holky jak vam je? Mé dneska hrozne honí mlsna ![]()
@štěpánka11 Tak nějak
oproti ostatním holčinám tadyk jsme dloooouho za zenitem ![]()
Mě konečně začalo parádně chutnat… I když, občas mám hlad jako vlk a když se na to jídlo podívám, tak je mi z toho zle ![]()
Ja vam holky zase závidím nechutenství.. Ja bych mohla sníst vsecko a jestli to takhle bude pokračovat tak budu jak sumo na konci ![]()
No holky, ja jsem na mrtvici.. už par dní.. mam pokaždy na něco hroznou chut.. napr: měla jsem obrovskou chut na domací pizzu tak jsem jela do města aby nakoupila co bylo potřeba.. a tak jsem se už nemohla dočkat až si pochutname.. no a jen co jsem jí dopekla.. vynadala z trouby, uplně se mi obratil žaludek a nemohla jsem jí ani cejtit..
a takhle je to ted skoro pořad.. taky to tak někdo má..?
![]()
Já teda žádný chutě ani nechutě nepociťuju
já jsem byla mlsná vždycky a jen teď si všechno dopřeju
ale že bych měla třeba na něco chuť a za 5 minut zase na něco jiného to ani né ![]()