Poradna duly
Jana Čurdová
@novomamina já jsem dnes 11+1tt a jsem plochá jak prkno
ale je fakt, že večer když si lehnu tak mám lehce vystouplý podbříšek a takový tvrdší ![]()
na KO držím pěsti!
@AngeliikaGina píše:
A jak se mate, devcata?ja jsem v praci
![]()
Taky dnes po třech týdnech pracovně ![]()
@AngeliikaGina já momentálně odpočívám dokud malá spinká..má střevní chřipku, tak jsem celou noc nespala a jsem příšerně unavená. ![]()
Ja jsem dneska děvčatka 11+3..hrozně to letí..
za dva dny jdu po měsíci na kontrolu a
už se nemužu dočkat..
jinak holky ja mam velky břicho jak hrom.. ale ne podbříšek no..:D takže jsem spíš pořad nonstop nafoukla a vypadam jak v patym měsíci.. do toho ještě jsem neměla splaskle břiško z první těhu.. tak snad brzo splaskne..
![]()
@Sofieee No tak to já mám špek jak hrom, ale taky kvůli prvnímu těhu
..takže si na bříško asi fakt ještě počkám…
@Paktena Tak díky za uklidnění:) a děkuju ![]()
Holky co váříte? já vytáhla z mražáku kotletu a nevím co sní ![]()
To ja bych zase ráda aby bříško ještě pockalo, docela se děsim jak budu vypadat na konci
trochu se bojim aby tam nebyly ty mimina dvě
jinak ja dnes super dopoledne, syn má mini klub a ja byla s kamarádkou v kavárně ![]()
@štěpánka11 tyyy brdo, ty máš bříško jako já ve 28-30tt s malou
ale aspoň je vidět, že jsi těhotná
![]()
@Paktena ja jsem u prvního takový mela na konci 6. Měsíce, docela mě to desi ![]()
@štěpánka11 Já zatím nic moc nemám
na to, že jsem 12tt..s malou jsem měla v této době už aspoň lehce
ale třeba ještě vyleze. Tady můj pupek, ale teď jsem dojedla, takže to může být ovlivněno ![]()
@štěpánka11 zírám jak puk
takový bříško jsem měla v 6. měsíci
ale jako závidím a je krásný těhulkovský, abys tam neměla spon tři ty mimča
…a ty si ještě nebyla na kontrole že nevíš kolik jich tam máš?
![]()
@Paktena hmmm taky bych si dala kužízek
… a taky máš krásný bříško, hold na vás hubených to jde vidět hned ![]()
@novomamina právě že byla a bylo tam jen jedno
ale je to děs, mamka se me lekla ![]()
@štěpánka11
Tak užívej bříška
…Já se na něho zatím budu jen těšit ![]()
@novomamina no bříško se mi po obědě docela vyvalí, ale ráno jsem plochá a přítel mi dnes ráno řekl, kde to miminko schovávám
jako mě se zdá až moc malé na 12tt
já se těším hlavně na období pohybů
na velké zřetelně těhu břicho i jo i ne..hlavně ne na ty kecy a pohledy okolí, když mě uvidí s pupendem a ročnákem
a taky se bojím abych na konci neměla obrovské břicho, abych byla schopná lítat za malou ![]()
Holky berete nějaké vitamíny? já od té doby co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, jsem začala brát Femibion, ale jelikož ho beru až od 10tt tak nevím jestli ho dobírat i ve druhém trimestru, nebo od ukončení 1.trimestru Femibion 800 vysadit a koupit 400 ![]()