Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
22.9.15 10:23

@novomamina já jsem dnes 11+1tt a jsem plochá jak prkno :lol: ale je fakt, že večer když si lehnu tak mám lehce vystouplý podbříšek a takový tvrdší :think:
na KO držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
22.9.15 10:23
@AngeliikaGina píše:
A jak se mate, devcata? :kytka: ja jsem v praci :? :P

Taky dnes po třech týdnech pracovně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 10:24

@AngeliikaGina já momentálně odpočívám dokud malá spinká..má střevní chřipku, tak jsem celou noc nespala a jsem příšerně unavená. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
22.9.15 10:58

Ja jsem dneska děvčatka 11+3..hrozně to letí.. :) za dva dny jdu po měsíci na kontrolu a
už se nemužu dočkat.. :) :dance: jinak holky ja mam velky břicho jak hrom.. ale ne podbříšek no..:D takže jsem spíš pořad nonstop nafoukla a vypadam jak v patym měsíci.. do toho ještě jsem neměla splaskle břiško z první těhu.. tak snad brzo splaskne.. :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
22.9.15 11:05

@Sofieee No tak to já mám špek jak hrom, ale taky kvůli prvnímu těhu :)..takže si na bříško asi fakt ještě počkám…
@Paktena Tak díky za uklidnění:) a děkuju :hug:
Holky co váříte? já vytáhla z mražáku kotletu a nevím co sní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
22.9.15 11:37

To ja bych zase ráda aby bříško ještě pockalo, docela se děsim jak budu vypadat na konci :lol: trochu se bojim aby tam nebyly ty mimina dvě :mrgreen: jinak ja dnes super dopoledne, syn má mini klub a ja byla s kamarádkou v kavárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 11:59

@novomamina já dělám řízek s bramborovou kaší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 12:02

@štěpánka11 tyyy brdo, ty máš bříško jako já ve 28-30tt s malou :D ale aspoň je vidět, že jsi těhotná :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
22.9.15 12:19

@Paktena ja jsem u prvního takový mela na konci 6. Měsíce, docela mě to desi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 12:33

@štěpánka11 Já zatím nic moc nemám :D na to, že jsem 12tt..s malou jsem měla v této době už aspoň lehce :think: ale třeba ještě vyleze. Tady můj pupek, ale teď jsem dojedla, takže to může být ovlivněno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
22.9.15 13:10

@štěpánka11 zírám jak puk :D takový bříško jsem měla v 6. měsíci :D ale jako závidím a je krásný těhulkovský, abys tam neměla spon tři ty mimča :D…a ty si ještě nebyla na kontrole že nevíš kolik jich tam máš? :think: :mrgreen:
@Paktena hmmm taky bych si dala kužízek :)… a taky máš krásný bříško, hold na vás hubených to jde vidět hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
22.9.15 16:31

@novomamina právě že byla a bylo tam jen jedno 8) ale je to děs, mamka se me lekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
22.9.15 16:33

@štěpánka11 :) Tak užívej bříška :)…Já se na něho zatím budu jen těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 17:21

@novomamina no bříško se mi po obědě docela vyvalí, ale ráno jsem plochá a přítel mi dnes ráno řekl, kde to miminko schovávám :D jako mě se zdá až moc malé na 12tt :think: já se těším hlavně na období pohybů :dance: na velké zřetelně těhu břicho i jo i ne..hlavně ne na ty kecy a pohledy okolí, když mě uvidí s pupendem a ročnákem :oops: a taky se bojím abych na konci neměla obrovské břicho, abych byla schopná lítat za malou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.9.15 17:23

Holky berete nějaké vitamíny? já od té doby co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, jsem začala brát Femibion, ale jelikož ho beru až od 10tt tak nevím jestli ho dobírat i ve druhém trimestru, nebo od ukončení 1.trimestru Femibion 800 vysadit a koupit 400 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí