Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet94 Já nejsem taky schopná nic. Nutím se i mýt nádobí a to tam leží jen pár kousků. A nejde to. Jindy bych to měla umyté už stokrát… ![]()
@Ginuš nejhorsi je, ze my bydlime ve 3.patre bez vytahu a ja uz ted po mesici lezeni jdu nahoru dyl nez duchodci, takze kdyz uz ted mam fyzicku nulovou, tak nevim nevim, jak to bude postupem casu ![]()
Ahoj holky, tak jsme z „dovolene“ doma, bylo tam nadherne a skvele jsem si odpocinula
tem, co byly na kontrole a vse je v poradku moc gratuluji
a tem, kterym je stale spatne preju at to brzy prejde i ja si to strasne preju ![]()
Jinak brisko mam velke uz dost, az koukam, za chvili ho urcite neskryju, ale ja mela teda bricho i pred tim, akorat ted je takove jinaci no. Zda se mi ze vypadam na polovinu tehotenstvi
doufam, ze v zime neco oblecu teda. Hezky den vsem
a posilam Vam fotku meho mrnouska, je to v dobe 9+4 a ted bych mela byt 11+0, asi moc se v tom nevyznam ![]()
@Papulka85 @Ginuš Tak holky, o zadýchávání mi něco mluvte… Připadám si, že když vyfuním taky do 3. patra, že plíce zůstaly ještě dole u vchodových dveří… a to je teprve začátek ![]()
My bydlime ve 2.p a vždy jsem chodila pěšky, ale už tak 2-3 týdny jezdim výtahem, přesně jak duchodci ![]()
My výtah nemáme, ale doufám, že po novém roce se budeme stěhovat do domečku, tam jsou schody jen do patra, a když bude nejhůř, budu byvakovat v obýváku až od porodu ![]()
Ahoj
tak patřím taky do dubna 2016. Jsem těhotná podruhé, ale druhé miminko není plánované, otěhotněla jsem přes Depo-Proveru, což nikdo nechápeme. TP bych měla mít 11.4.2016, teď doufáme, že screening dopadne dobře, tím jak mi byla podána injekce antikoncepce už v těhotenství, tak je vše nejisté, jestli je miminko zdravé, ale snad ano. Jinak je to u nás celkově stížené, jsem hodně mladá maminka, je mi 19.let a dodělávám SŠ posledním rokem, jenomže v době maturit, spíš budu rodit..první dcerka je taky neplánovaná, otěhotněla jsem v 17ti letech a porodila v 18ti. Všem k těhotenství gratuluji ![]()
@štěpánka11 Děkuji
a vzala, ale absolutně neúmyslně ![]()
@Anonym05 Děkuji ![]()
Holky není spíš nějaká uzavřená skupina? Raději bych psala soukromě než veřejně ![]()
Jsem na tom podobně - 4. patro bez výtahu a jsem zadýchaná jako lokomotiva ![]()