Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3799
16.9.15 13:12

@Anet1990 mozna bych to odlozila, pokud to jde, ale zas na druhou stranu ma byt krasne a treba tam prijdes na jine myslenky a udela se ti lip. Do auta zkus Cocculine, homeopatika, mne vzdycky na chvili pomuzou. Jinak auto je hruza, vsechno to tam tak smrdi a otevrit okynko nejde, protoze ty auta okolo taky smrdi, desne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6431
16.9.15 13:18

@Papulka85 a co teprve lidi v metru jak smrdej :mrgreen: to nechces hele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.9.15 13:35

@Papulka85 právě, že nejde a vyhodit peníze jen tak oknem. Taky myslím na to, že na čerstvém vzduchu mi bude lépe. Tu cestu si ani nepředstavuju, a když smrdí auto je to ještě fajn, ale mi občas smrdí i přítel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
16.9.15 13:36

@Anet1990 Tak hlavu z okna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
16.9.15 14:46

@Papulka85 skoncilo to v 7tt samovolnym potratem. Taky jsem mela navaly, ale pred tim jsem nezvracela, asi se to nestihlo rozjet na plno. Kde kupujes homeopatika? Taky bych to zkusila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
16.9.15 15:30

@Miranda1 normalne v lekarne a vcera jsem jeste objevila Emesin a kdyz jsem ho vycucala, tak mi asi hodinu bylo uplne dobre!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
16.9.15 19:11

Tak holky srdíčko hezky bije, jsem 9+5, miminko odpovídá asi 10+2, zítra se objednám na screening. Podle MS jsem si to asi blbě spočítala, termín mám 17.4. (z obrázku nad břichem je pupčník, z obou stran u hlavy ruce, dole nohy) :dance: skoro se nehýbalo. prostě si tam jen tak lebedí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116
16.9.15 19:15

@verulicek super, to hned člověka povzbudí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.9.15 19:18

Holky, tak torecan jsem vzala před 2.hodinou a po několika dnech jsem mohla fungovat…nakonec jsme odjeli a je to tu balzám na duši :) snad bude i zítra lépe ať si to užijem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.9.15 19:25

Tak holky, poctivě jsem dočetla všechny příspěvky :) taky přispěji troškou do mlýna.. Dnes jsem měla plánovanou kontrolu u dr, ale včera navečer jsem začala krvácet. V tu chvíli ve mě byla malinkatá dušička. S přítelem jsme okamžitě vyrazili do nemocnice. Naštěstí vše s mimčem bylo v pořádku a pan doktor, který sloužil byl vtipálek. Ptal se mě na nevolnosti, tak jsem mu poctivě a pravdivě řekla, že do minulého týdne jsem byla živa na polívkách, pomazánkách a rohlíkách, tak pokyvoval.. Jenže pak jsem se přiznala, že jsem včera k obědu dostala neskutečnou chuť na rajskou a že jsem si jí teda uvařila, a že se mi povedla jako nikdy a chutnala jako od babičky :srdce: Tak se smál a povídá „Prdlačky krvácení, rajská z vás teče - kolik jste jí měla?“… Přiznala jsem se, že 4 vrchovaté talíře.. :lol: slyšela jsem srdíčko na utz, pan dr. naznal, že mimi je o 4 dny starší a že krásně prospívá, napsal Utrogestan a kys. askorbovou, a nakázal klid na lůžku. Dovedete si představit, jak se mi ulevilo. Jenže v noci jsem šla na WC, opět všude krev, tak jsem nemohla dospat rána, jak jsem z toho byla vyplesklá. Ráno jsem to zavolala své dr.co se dělo a co se děje, takže jsem tam normálně šla, a ta mě uklidnila, že se to prostě v 50% stává, ale že mám být v klidu.. Ulevilo se mi podruhé, příští týden jdu na sreening, tak jsem zvědavá..

A k vašim nevolnostem - dodneška mi nedělá dobře když otevřu ledničku a myčku - to bych šla hned do oněch míst :lol: zkrátka, již 2 měsíce mám každodenní celodenní kocovinu, ale už to začíná být lepší :dance:

Holky, držte se, nestresujte se, škodí to vám i mimču :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
16.9.15 20:03

@verulicek Hezká fotečka :palec: Já budu mít nějakou použitelnou fotku až ze screeningu, kam jdu za 14 dní, tak snad bude mimís taky chvíli v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
17.9.15 08:33

@Agittka To ses dobrá, že jsi vše docetla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
17.9.15 08:38

Holky mám takový blby dotaz. Ty cipky Torecan zavádět, ale kam do zadku nebo do pipky? :oops: Nikdy jsem nic nezavadela a návodu je jen zavádět, tak nevim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
17.9.15 11:07

@Miranda1 no cipek se zavádí snad do zadku, do vagíny jsou globule nebo tak nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
17.9.15 15:09

@Miranda1 To by si je chlapi neměli kam zavádět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie