Poradna duly
Jana Čurdová
@Anet1990 mozna bych to odlozila, pokud to jde, ale zas na druhou stranu ma byt krasne a treba tam prijdes na jine myslenky a udela se ti lip. Do auta zkus Cocculine, homeopatika, mne vzdycky na chvili pomuzou. Jinak auto je hruza, vsechno to tam tak smrdi a otevrit okynko nejde, protoze ty auta okolo taky smrdi, desne ![]()
@Papulka85 a co teprve lidi v metru jak smrdej
to nechces hele ![]()
@Papulka85 právě, že nejde a vyhodit peníze jen tak oknem. Taky myslím na to, že na čerstvém vzduchu mi bude lépe. Tu cestu si ani nepředstavuju, a když smrdí auto je to ještě fajn, ale mi občas smrdí i přítel
![]()
@Papulka85 skoncilo to v 7tt samovolnym potratem. Taky jsem mela navaly, ale pred tim jsem nezvracela, asi se to nestihlo rozjet na plno. Kde kupujes homeopatika? Taky bych to zkusila… ![]()
@Miranda1 normalne v lekarne a vcera jsem jeste objevila Emesin a kdyz jsem ho vycucala, tak mi asi hodinu bylo uplne dobre!!! ![]()
Tak holky srdíčko hezky bije, jsem 9+5, miminko odpovídá asi 10+2, zítra se objednám na screening. Podle MS jsem si to asi blbě spočítala, termín mám 17.4. (z obrázku nad břichem je pupčník, z obou stran u hlavy ruce, dole nohy)
skoro se nehýbalo. prostě si tam jen tak lebedí ![]()
Holky, tak torecan jsem vzala před 2.hodinou a po několika dnech jsem mohla fungovat…nakonec jsme odjeli a je to tu balzám na duši
snad bude i zítra lépe ať si to užijem ![]()
Tak holky, poctivě jsem dočetla všechny příspěvky
taky přispěji troškou do mlýna.. Dnes jsem měla plánovanou kontrolu u dr, ale včera navečer jsem začala krvácet. V tu chvíli ve mě byla malinkatá dušička. S přítelem jsme okamžitě vyrazili do nemocnice. Naštěstí vše s mimčem bylo v pořádku a pan doktor, který sloužil byl vtipálek. Ptal se mě na nevolnosti, tak jsem mu poctivě a pravdivě řekla, že do minulého týdne jsem byla živa na polívkách, pomazánkách a rohlíkách, tak pokyvoval.. Jenže pak jsem se přiznala, že jsem včera k obědu dostala neskutečnou chuť na rajskou a že jsem si jí teda uvařila, a že se mi povedla jako nikdy a chutnala jako od babičky
Tak se smál a povídá „Prdlačky krvácení, rajská z vás teče - kolik jste jí měla?“… Přiznala jsem se, že 4 vrchovaté talíře..
slyšela jsem srdíčko na utz, pan dr. naznal, že mimi je o 4 dny starší a že krásně prospívá, napsal Utrogestan a kys. askorbovou, a nakázal klid na lůžku. Dovedete si představit, jak se mi ulevilo. Jenže v noci jsem šla na WC, opět všude krev, tak jsem nemohla dospat rána, jak jsem z toho byla vyplesklá. Ráno jsem to zavolala své dr.co se dělo a co se děje, takže jsem tam normálně šla, a ta mě uklidnila, že se to prostě v 50% stává, ale že mám být v klidu.. Ulevilo se mi podruhé, příští týden jdu na sreening, tak jsem zvědavá..
A k vašim nevolnostem - dodneška mi nedělá dobře když otevřu ledničku a myčku - to bych šla hned do oněch míst
zkrátka, již 2 měsíce mám každodenní celodenní kocovinu, ale už to začíná být lepší ![]()
Holky, držte se, nestresujte se, škodí to vám i mimču ![]()
@verulicek Hezká fotečka
Já budu mít nějakou použitelnou fotku až ze screeningu, kam jdu za 14 dní, tak snad bude mimís taky chvíli v klidu ![]()
Holky mám takový blby dotaz. Ty cipky Torecan zavádět, ale kam do zadku nebo do pipky?
Nikdy jsem nic nezavadela a návodu je jen zavádět, tak nevim.. ![]()
@Miranda1 no cipek se zavádí snad do zadku, do vagíny jsou globule nebo tak nějak ![]()