Poradna duly
Jana Čurdová
Holky nějaký čas jsem tu nebyla, ale když sem konečně zavítám, tak čtu samé takové zprávy…Je mi to hrozně moc líto.
Držte se, ať je brzy zase vše jak má a můžete se znovu snažit.
Sama mám pořád strach, zda to je ok a vždycky přijde nějaká taková zpráva, tak mi to nepřidá. ![]()
@JituleF @Atomovka3 Holky držte se, je to hodně na palici, ale snad se podaří brzo, já to vzdala a ani nedoufala že bychom se snažili znovu, ale myslím že to asi nevydržím i přes ten můj věk a jestli nevyjde ani to, tak říkám stop. Revizi jsem měla v pátek a ještě jsem neusínala bez slz, tak snad už to bude klidnější.
@JituleF píše:
@Atomovka3 To mě mrzí. Tak třeba se setkáme v nějaké další skupince s pozdějším termínem porodu
Věřím tomu ![]()
@Atomovka3 je nás tu vážně dost, to si budeme moc udělat pomalu další skupinu ( nová šance) a třeba se to podaří brzo všem až do konce. K doktorovi mám jít až za dva týdny, tak jsem zvědavá co řekne a kdy doporučí další snažení. Vím že se doporučuje aspoň jedna ms, ale každý doktor říká něco jiného, jeden 3ms a další 6 ms. Jenže já vzhledem věku moc času nemám. Tak snad bude na ultrazvuku vše ok a bude stačit 1 ms která teprve dojde aby se sliznice trochu vzpamatovala. Při propuštění mi řekli že revizi mám brát jako 1ms a další má přijít za 4-až 5 týdnu.
@Eliza2 Taky počítám s jednou ms a pak na to hupnem, bez ohledu na to, co budou říkat doktoři. A já bych chtěla zase dvojčátka, ale tentokrát bez komplikací ![]()
@JituleF Tak to ti budu fandit mě postačí jedno a zdravé. Takže nebudu jediná, která na to skočí po první ms, ale mám strach že se to zas půl roku nebude dařit.
@Eliza2 Nám se teď „zadařilo“ až po 11 měsících, to už bych asi nedala. Věřím, že tentokrát to půjde hned. ![]()
Ježiš holky to je hrozný! To jsem nečekala, že nás bude tolik. Až si řikám, že je to fakt asi běžný a neovlivnitelný. Posílám všem hromadu sil. A třeba se potkáme na foru za 3 měsíce. Doufám, že pak už to vyjde.
@JituleF to je teda také doba, ale říká se že je to po revizi pohnojené, tak uvidíme. Chci si dát metříky těch ostatních dětí a vždy dám všechny jak mám a stejně se mi objeví 3, ale všechny stejné, nechápu a přitom to dělám tak jak mám. Ty máš metříky vedle sebe a já pod sebou asi dělám něco špatně. ![]()
Holky mě je to tak líto že vám to nevyšlo
Ale tak asi byl důvod proč to miminko nemohlo být a příroda to tak zařídila… držte se ![]()
Abych tu náladu trochu rozvětřila tak jsem dneska byla na kontrole, miminko povyrostlo, podle utz jsme 8+6. Za 14 dní na odběry a za dalších 14 dní ultrazvuk.
Chtěla jsem se zeptat na ten screening ale dr. mě předběhl a řekl mi to jako naprostou samozřejmost že mě objednává. Dělá to přímo on tak jsem ráda že nikam jinam nemusím ![]()
@Sofieee píše:
Ahooooj..:) no tak jsme naprosto stejně..![]()
dneska jsem taky 10+3tt na na screenink jdu 29.9..:) zrovna dneska jsem se objednala a strašně se těším..
Jeee, to je hezké. Taky už se těším a zároveň trochu bojím, ale věřím, že bude vše v pořádku. A kdy Ti vychází TP? Mi 10.4. Podle UZ i PM. ![]()
@JituleF @Atomovka3 @Eliza2 To je mi moc líto holky
![]()
Měli jste nějaké nevolnosti nebo jste právě psali že vám nic není a cítíte se netěhotně? Příště to určitě vyjde ![]()
@Anet94 ahoj,chapu to dobre, ze ted 4 tydny nepujdes na zadny utz? Ja to mam taky tak a prijde mi to jako hrozne dlouha doba, kdy nebudu vedet, jestli je prcek v poradku. No snad bude vse ok. Ja byla na kontrole pred tydnem v 8+4, takze ted jeste musim vydrzet 3 tydny ![]()
@Miranda1 Mě bylo stále zle a i víc než u ostatních těhu ještě ten večer než jsem šla na kontrolu k doktorovi jsem objímala mísu a i večer před zákrokem.
@Miranda1 Já myslím že ty nevolnosti snad nic neukazují.. mě od minulé kontroly nebylo naprosto nic a miminko vyrostlo přesně tak jak mělo… ![]()
@Papulka85 jj jdu za 4 týdny, ale zase tak dlouhá doba mi to nepřijde… snad ti doktoři vědí co dělaji ![]()