Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
15.9.15 10:08

Holky nějaký čas jsem tu nebyla, ale když sem konečně zavítám, tak čtu samé takové zprávy…Je mi to hrozně moc líto. :( Držte se, ať je brzy zase vše jak má a můžete se znovu snažit.
Sama mám pořád strach, zda to je ok a vždycky přijde nějaká taková zpráva, tak mi to nepřidá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
15.9.15 10:10

@JituleF @Atomovka3 Holky držte se, je to hodně na palici, ale snad se podaří brzo, já to vzdala a ani nedoufala že bychom se snažili znovu, ale myslím že to asi nevydržím i přes ten můj věk a jestli nevyjde ani to, tak říkám stop. Revizi jsem měla v pátek a ještě jsem neusínala bez slz, tak snad už to bude klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
15.9.15 10:10
@JituleF píše:
@Atomovka3 To mě mrzí. Tak třeba se setkáme v nějaké další skupince s pozdějším termínem porodu :-)

Věřím tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
15.9.15 10:19

@Atomovka3 je nás tu vážně dost, to si budeme moc udělat pomalu další skupinu ( nová šance) a třeba se to podaří brzo všem až do konce. K doktorovi mám jít až za dva týdny, tak jsem zvědavá co řekne a kdy doporučí další snažení. Vím že se doporučuje aspoň jedna ms, ale každý doktor říká něco jiného, jeden 3ms a další 6 ms. Jenže já vzhledem věku moc času nemám. Tak snad bude na ultrazvuku vše ok a bude stačit 1 ms která teprve dojde aby se sliznice trochu vzpamatovala. Při propuštění mi řekli že revizi mám brát jako 1ms a další má přijít za 4-až 5 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
15.9.15 10:23

@Eliza2 Taky počítám s jednou ms a pak na to hupnem, bez ohledu na to, co budou říkat doktoři. A já bych chtěla zase dvojčátka, ale tentokrát bez komplikací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
15.9.15 10:25

@JituleF Tak to ti budu fandit mě postačí jedno a zdravé. Takže nebudu jediná, která na to skočí po první ms, ale mám strach že se to zas půl roku nebude dařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
15.9.15 10:30

@Eliza2 Nám se teď „zadařilo“ až po 11 měsících, to už bych asi nedala. Věřím, že tentokrát to půjde hned. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.9.15 11:11

Ježiš holky to je hrozný! To jsem nečekala, že nás bude tolik. Až si řikám, že je to fakt asi běžný a neovlivnitelný. Posílám všem hromadu sil. A třeba se potkáme na foru za 3 měsíce. Doufám, že pak už to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
15.9.15 11:12

@JituleF to je teda také doba, ale říká se že je to po revizi pohnojené, tak uvidíme. Chci si dát metříky těch ostatních dětí a vždy dám všechny jak mám a stejně se mi objeví 3, ale všechny stejné, nechápu a přitom to dělám tak jak mám. Ty máš metříky vedle sebe a já pod sebou asi dělám něco špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.9.15 11:22

Holky mě je to tak líto že vám to nevyšlo :( Ale tak asi byl důvod proč to miminko nemohlo být a příroda to tak zařídila… držte se :hug:

Abych tu náladu trochu rozvětřila tak jsem dneska byla na kontrole, miminko povyrostlo, podle utz jsme 8+6. Za 14 dní na odběry a za dalších 14 dní ultrazvuk.

Chtěla jsem se zeptat na ten screening ale dr. mě předběhl a řekl mi to jako naprostou samozřejmost že mě objednává. Dělá to přímo on tak jsem ráda že nikam jinam nemusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.9.15 11:25
@Sofieee píše:
Ahooooj..:) no tak jsme naprosto stejně.. :) :palec: dneska jsem taky 10+3tt na na screenink jdu 29.9..:) zrovna dneska jsem se objednala a strašně se těším.. :dance:

Jeee, to je hezké. Taky už se těším a zároveň trochu bojím, ale věřím, že bude vše v pořádku. A kdy Ti vychází TP? Mi 10.4. Podle UZ i PM. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
15.9.15 11:44

@JituleF @Atomovka3 @Eliza2 To je mi moc líto holky :,( :,( :,(
Měli jste nějaké nevolnosti nebo jste právě psali že vám nic není a cítíte se netěhotně? Příště to určitě vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
15.9.15 11:55

@Anet94 ahoj,chapu to dobre, ze ted 4 tydny nepujdes na zadny utz? Ja to mam taky tak a prijde mi to jako hrozne dlouha doba, kdy nebudu vedet, jestli je prcek v poradku. No snad bude vse ok. Ja byla na kontrole pred tydnem v 8+4, takze ted jeste musim vydrzet 3 tydny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9209
15.9.15 11:57

@Miranda1 Mě bylo stále zle a i víc než u ostatních těhu ještě ten večer než jsem šla na kontrolu k doktorovi jsem objímala mísu a i večer před zákrokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
15.9.15 12:02

@Miranda1 Já myslím že ty nevolnosti snad nic neukazují.. mě od minulé kontroly nebylo naprosto nic a miminko vyrostlo přesně tak jak mělo… :think:

@Papulka85 jj jdu za 4 týdny, ale zase tak dlouhá doba mi to nepřijde… snad ti doktoři vědí co dělaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí