Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, včera jsme se s přitelem milovali
a v noci ještě vstavam tak 3× k malymu a jak mě vždycky vzbudi tak si hned neuvědomim že musím pomalu ale ja vždycyk uplně vylítnu a pak mě z toho bolí v podbřišku..
bolelo mě v noci až do rana.. a ted i sem tam pobolíva, ale nic hrozneho to není.. ale bojím se abych mimi nějak neublízila.. a ten pocit že není vše jak ma mě štve..
mate to taky tak nějaka..?
@Junkyska jsem úplně stejně jako ty a modlím se ať to prvním trimestrem skončí. Jinak děkuji ![]()
@Anet94 to zalezi na vas
ja se tesim, ze jestli bude vse v poradku a po screeningu to zacneme oznamovat rodine, ze to bude super, pac vsichni budou mit velkou radost, uz dlouho se tesi na prvni vnouce. Tak doufam, ze prcek bude zdravy!!!
@Anet94 tak u nas cekame na prvni screening, nevi to ani rodice jen pritel. Minule to prave nedopadlo a pak na me mamka koukala jako bych prisla o obe nohy… ![]()
@Papulka85 ja prave nesnasim ten pocit byt nemocna, snasim to spatne i psychicky, lezet doma jak na smrtelny postely, ztracim pak nadeji na lepsi casy vubec, tak radeji zobu.. Ale je pravda ze jsem po tom tak hodku jak oblbla a chce se mi hrozne spat.. Bez toho bych musela do te nemocnice. Tam pry maji pochopeni a staci rict, ze mas nevolnosti a nemuzes nic jist a pit at ti pomuzou.. ![]()
@Anet94 Ahoj jmenovkyně
u mě to ví moji rodiče, přitelova rodina ne, ale tam je to dost tězké, takže to nebudeme říkat dokud to půjde, nejlepší kamarádka a kámoš a tři moc dobří rodinní známí. Jinak na babi a zbytek počkám až po screeningu, ten mám 29., ale nevím jestli už jim ty moje celodenní nevolnosti nevrtají hlavou, tak to možná i ti všímaví už tuší ![]()
@Sofieee mě teda v podbříšku bolí nebo píchne každý den, ale Dr. mi řikal, že je to bežné, že nesmí být křeče a krev…tak neboj, ono je to určitě, že na jednou uděláš prudký pohyb ![]()
@Anet1990 No ja doufám nooo.. jako křeč musím uznat jsem taky par krat měla ale byla to jenom takova ta klasicka… že tě to chytne a za par sekund odezní. jinak nekrvacim ani nešpinim..(tuk, tuk) tak to asi nic nebude..:)
U nas je to neco jineho mi mame mimco z umeleho oplodneni takze cela rodina + nejblizsi pratele vedeli ze tim prochazime, takze ted vi ze jsem tehotna. I muj sef uz to vi jelikoz chtel at v listopadu letim na sluzebku do Indie ja to odmytla ale musela jsem udat duvod. vcera jsem byla na kontrole a uz jsem videla nozicky I rucicky uz se nemuzu dockat na pristi tyden na screening kde prcka uvidi take partner.
@Sofieee určitě! Já se snažím pořád myslet pozitivně, že je všechno fajn a bude a při kdejaké blbosti tak šílím. Mxslím, že je to oprávněně, že se bojíme ![]()
@Miranda1 ty jo, to jsem nevedela, ze to minule nedopadlo
to je mi lito. A to ti bylo taky tak spatne? Jen zobej, proste delejme cokoliv, co nam pomuze ![]()
U nás to ví už téměř všichni…krom práce…tam to ví jen kolegyňka, která mi jde za svědka na svatbu
Dcera to totiž všude rozkřikovala ![]()
Tak jsem holky byla u sve obvodní Dr. šla jsem jen na poštu a myslela jsem, že zůstanu někde na cestě
napsala mi Torecan, ale jelikož čípky nikde nejsou, tak mám tablety, vzala jsem jednu a uvidím co to udělá. V 16hod by jsme měli jet na tří denní wellnes a já se rozhoduji jestli to má smysl… Ach jo ![]()
@Anet1990 Uvidíš jak ti zaberou ty tablety…jinak ti nevím, jestli by to mělo cenu…my si měli jít asi cca 2 týdny zpátky večer sednout s přáteli a nakonec jsme nikam nejeli…nemělo by to význam ![]()