Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky ![]()
Můžu se k Vám také přidat? Jmenuji se Aneta a dnes bych měla být 10+2 tt. U Dr. už jsem byla dvakrát, vše vypadá OK,
krásně bije a máme doma už dvě fotečky. Další kontrolu mám 29.9 a v tom i screening. Všem moc gratuluji k fazolkám a přeji ať je vše v pořádku ![]()
Holky, mně doktor řekl, že screening až ve 13. týdnu, že na to je času dost. Je to tak? Vy hodně chodíte už v 11. týdnu…
@Ailen To mě moc mrzí
hned se víc jak těším spíš bojím. Ale večer jsem se zase dávila a je mi blbě, tak snad to mimísovi prospívá. ![]()
@Anet1990 píše:
Ahoj těhulkyMůžu se k Vám také přidat? Jmenuji se Aneta a dnes bych měla být 10+2 tt. U Dr. už jsem byla dvakrát, vše vypadá OK,
krásně bije a máme doma už dvě fotečky. Další kontrolu mám 29.9 a v tom i screening. Všem moc gratuluji k fazolkám a přeji ať je vše v pořádku
Ahooooj..:) no tak jsme naprosto stejně..
dneska jsem taky 10+3tt na na screenink jdu 29.9..:) zrovna dneska jsem se objednala a strašně se těším.. ![]()
Ahojte těhulky, po dlouhé době jsem se tu opět dostala a snažím se vše dočíst…Gratuluji novým nastávajícím maminkám a moc mě mrzí, že některé o své fazolky přišly - holky držte se, mačkám vám všem palce
Nicméně novinky u nás - včera kontrola 7+4 - vše je naštěstí v pořádku, máme 1,5cm. Dr mě hned objednala na začátek 10týdne na krev a pak mě objedná na screening během 13týdne. Říkala, že dneska už to doporučuje všem těhulkám bez rozdílu, takže se určitě u svých doktorů připomínejte a ptejte. Co se týče vitamínů, tak mi doporučila akorát Femibion1.
@Ailen moc mě to bolí a mrzí že i ty si procházíš stejnou událost, kterou stále nemohu vstřebat ani já. Tak držím pěstičky, aby si to měla bez komplikací a vše se rychle zahojilo jak na srdci i na duši a ty se mohla pustit do dalšího snažení. ![]()
@Ailen Přeji hodně sil. Já jdu na revizi zítra. Zázrak se bohužel nekoná, ani druhé „dvojčátko“ to bohužel nezvládlo.
Ahoj holky @Eliza2 a @Ailen a další, mrzí mě co se vám stalo. Už jsem psala do uzavřené diskuze, u mě to stejné. Náhodou se přišlo na to, že plod se přestal vyvíjet a srdíčko není. Takže v pátek revize
Nezbývá než jít dál. Držím palce, ať těm, co se budou zase snažit dál, vyjde všechno brzy už bez problémů!
@JituleF píše:
@Ailen Přeji hodně sil. Já jdu na revizi zítra. Zázrak se bohužel nekoná, ani druhé „dvojčátko“ to bohužel nezvládlo.
Tak to je mi moc líto ![]()
@JituleF to snad ne
tolik jsem na tebe myslela a držela palce
hodně sil do dalšího snažení ![]()
@Atomovka3 To mě mrzí. Tak třeba se setkáme v nějaké další skupince s pozdějším termínem porodu ![]()
neee ty neee
s tebou jsem si moc rozumněla a vůbec bych netipla že bys mohla mít nějaký problém
tak budu moc držet palce…akorát mě to trochu postrašilo, taky mi nic není a na KO jdu ve středu (6+5 ještě nebylo srdíčkok, tak jsem v rozpacích jestli to bude ok)