Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
11.9.15 20:21
@verulicek píše:
Holky já čekám na kontrolu abych mohla na sushi :oops: mám strašnou chuť…
Klidně si dej..;) určitě se nic nestane když si daš.. jako kdyby jsi to měla den co den tak neřeknu ale takhle male množství nemuže snad uškodit..;)
@Miranda1 píše:
@Sofieee Nene tak jsem to urcite nemyslela. Jde spíš o to že v 8-11tt je norma HCG od 26tic až po 266 tic a obě hodnoty jsou v pořádku. A ty můžeš mít tu nižší hladinu a nevolností nemaš a já zase tu vyšší a nevolností mám. Rozumíme? :hug:

Jojojo..:) tak snad to tak bude.. :palec: jako kontrolu mam až 24.9 a na poslední jsem byla tak před 3 tydny.. přijde mi to jako nenormální jít takhle hrozně od sebe.. jsem z toho uplně hotová.. nejradši bych šla hned ted.. at vím že se vše vyvyjí jak ma.. ale zas nechci bejt hysterka.. no.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
11.9.15 20:23

@Sofieee Já jdu taky po 3 týdnech. Ono se v těch začátcích prý chodí tak za 3-4 týdny. Takže to holt my zvědavé musíme vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.15 20:30
@Ladeka píše:
@Sofieee Já jdu taky po 3 týdnech. Ono se v těch začátcích prý chodí tak za 3-4 týdny. Takže to holt my zvědavé musíme vydržet :lol:

no ja pravě jdu dyl jak po třech.. byla jsem tam před 3 tydny a jdu až 24.9.. takže je to 5 tydnu..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.9.15 20:37

@Ladeka Já jdu teď po 14 dnech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.9.15 20:52

@Anet94 no tak to už fakt nechapu tech 5tydnu..:/
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
11.9.15 21:11

Já byla v 7tt a další mám v 11tt takže střed 4tydny… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
11.9.15 21:13

@Sofieee A nemá ten dr. třeba dovolenou? Když jsem šla na první kontrolu, tak mě chtěla sestra objednat dřív, ale dr. měl dovolenou. Tak jsem šla cca v 8. týdnu poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.9.15 07:28

Já třeba chodim každých 14 dni. Mám doktora co pracuje jen v po. A já zas kvůli práci můžu jen každý sudý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.9.15 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
12.9.15 11:26

@Ailen každých 14 dni, tak to je luxus. Tak alespoň hezký vidíš jak mimi pěkně roste že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.9.15 11:39

@štěpánka1 jedla jsem ho v pevním těhotenství myslim 3× a dobré :mrgreen: je tam toho masa minimum.

• Citovat
  • Upravit
1740
12.9.15 11:53

@verulicek ja zase v prvním jedla ještě v 6. měsíci tatarak, teda do ty doby než mi vydesena kamarádka že to nesmím :mrgreen: nějak me vůbec nenapadlo, že by to mohl byt problém :mrgreen: ale syn je očividně v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.9.15 12:41

@štěpánka11 já jsem zas byla včera hrát na jedné oslavě na hotelu a prima jsem se tam najedla..raut opravdu kvalitní, i jsem tochu zhřešila na jedné roládě kde byla parmská šunka (s olivama. sýrem atd.), kromě klasiky jako kuře, losos..(to jsem přeskočila ) byla vynikající vepřová panenka Welington v nějakém těstíčku s opékaným bramborem na bylinkách, vynikající marinované telecí s tuňákovým dipem, pak jsem si fakt pošmákla na salátu s rukolou a sušenýma rajčatama…bylo tam fakt hodně co ochutnávat (zkusila jsem i gorgonzolovou kuličku s ořechy a hroznem), jako dezert čokoladový mousse ale hlavně mi chutnalo mascarpone s lesním ovocem a strouhanou čokoládou… třeba to někoho inspiruje na dnešní oběd jediné mínus bylo, že jsem přijela domů až ve tři ráno (ale naštěstí můj vzal malou dopoledne ven tak jsem to v rámci možností dospala…jelikož dnes mě to čeká podobně, ve čtyři to doma balím a letím hrát na svatbu – to bude asi taky žraso manžel hraje na svatbě teď, tak mám pořešeno, že teď nemusíme o víkendu vařit

• Citovat
  • Upravit
1740
12.9.15 12:57

@verulicek no při tom výpisu jsem začala nekontrolovatelne slinit :mrgreen: na co hrajete?
Jinak jdu si dneska koupit těhotenský kalhoty, včera mi uletěl už knoflik :lol: a to mám 2 kila dole :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
12.9.15 13:04

@štěpánka11 manžel na housle, já na cimbál..většinou hrajeme spolu ale teď se to nějak vyvrbilo že dva dny hrajem každý jinde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex