Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, od kolikátýho tt vám bylo špatně, ale jako fakt špatně třeba celý den?
Jak jste to řešily v práci?
@kiwa Mě bylo špatně třeba od 6tt cca tuším… Ale asi to bylo i tím počasím jaký byly hrozný horka…
@kiwa jj od 6tt a stále je, práci neřeším jsem doma, ale i tak nic příjemného, když se musím starat o 3 princezny. ![]()
@kiwa Já jsem naštěstí na nemocenské, v práci bych to určitě nedala
začalo mi být špatně na přelomu 7 a 8 tt a minulý týden mi začalo být dobře no a dnes jsem začala 10 tt a je mi nejhůř snad za celou dobu, nepomáhá nic, co mi předtím pomáhálo!!! no a jídlo to je martýrium, nic mi nechutná
![]()
@Kytičkaaa @Eliza2 @Anonym82 Díky holky…
zítra začínám 8tt a včera a dnes mi bylo šíleně šoufl
, ale nezvracím. Jsem na pribinácích a polívkách
jsem zvědavá na zítřek v práci ![]()
@kiwa Já měla taky hrozný nevolnosti, ale nezvracela jsem jako ty.. Tak držím palce ať to přejde co nejdříve
Pokud to nepůjde, tak si vezmi pár dní volno pokud můžeš.
@Kytičkaaa A co ti pomáhalo? Děkuju
. Volno si vzít nemůžu jsem ve zkušebce… doktorka mě včera chtěla dát neschopenku, ale odmítla jsem ![]()
@kiwa Nepomáhalo mi vůbec nic, asi tě nepotěším… Ze začátku cola, ale ta mi pak přestala chutnat.. Já sem to fakt musela přežít, nebyla jsem schopná nic a hodně sem spala…
@Kytičkaaa no… nepotěšilas
… spánek je na to fajn - dneska jsem měla 3hodinový šlofík
. Ale zítra v práci si o tom můžu nechat zdát
… no nic, musím vydržet ![]()
@kiwa Ono to přejde uvidíš, ale je to hrozný, já fakt byla nesnesitelná
Drž se ![]()
@Kytičkaaa Přejde, ale kdy
jsem dnes byla hnusná na muže… naštěstí to tak nějak bere, ale mě samotnou to štve
. Prostě hormony… Děkuju ![]()
@kiwa Já se poslední dobou taky necítím dobře. Když se nenajím je mi zle, když se najím tak pomalu taky. Nezvracím, ale dáví mě to. Při dlouhém sezení v práci mě někdy bolí břicho a vůbec mi z toho není dobře. Ale zase to bude dobrý, věřím tomu ![]()
Ahoj děvčátka, také se k vám přidávám.. máme termín 6.4. dle gynekoložky a 4.4. dle UTZ:-) potkáme se s někým u apolináře?