Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9209
7.9.15 09:40

@Malvína86 Já mám také celodenní ranní se jenom tomu říká. Divím se že to ještě nikdo na mě nepoznal, když stále měním barvu. A v obchodě se mám co ohánět abych byla rychle pryč. A lednička je za trest stačí když ji někdo s rodiny otevře a tak se mi zvedne pajšl grrrrrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 11:12

@Eliza2, @Anet94 já mám chutě… hrozný je, že mám na něco chuť, tak si to udělám a pak po prvním soustu odkládám, bo se mi z toho houpe žaludek.

Ale co mě teď krapet natahuje je předpírání pokaděných plen, než je hodím do pračky. respektive ani ne tak to potření žlučákem, ale předtím sebrání nadílky toaleťákem a spláchnutí do záchoda. Dneska jsem tam ráno rovnou i zůstala :poblion: Ale naštěstí malá kadí jednou denně, tak se to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
7.9.15 11:54

Ahojky holky…u nás vše v plném proudu a já zvracím o sto šest..teda v sobotu jsem se držela (byli jsme s dětma na pouti),ale dnes opět ráno úprk na WC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
7.9.15 11:55

@Anonym05 Většina aerolinek pouští do 34 tt bez omezení, 34-38 jen s papíry od doktora, že je vše ok (v USA třeba některé linky neomezují vůbec, tam je létání bráno prostě jako nomální způsob dopravy, ne něco extra). S dvojčaty je ta hranice pro lítání posunutá. Před koupením letenek doporučuji kouknout na stránky konkrétní společnosti, se kterou chceš letět.
Pokud chceš naplánovat dovolenou, doporučuji ve druhém trimestru, to už člověku není tak zle a ještě si to i užije. Můj muž mi při každé nevolnosti připomene, že do druhého trimetru, tedy nejkrásnějšího období v životě ženy, mi zbývá už jen xy dní, tak ať to vydržím. To je podpora, co? Vždycky mám sto chutí po něm něco hodit (myslím třeba polštář, ne šavli :D).

@Miranda1 píše:
A prukazku jste už někdo dostal? Nějaká první vlaštovka? :*

JJ, na kontrole v 9tt, to mi zároveň naplánoval i odběry (11tt) a screening (12tt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
7.9.15 11:56

@Lízo-s-chobotnicí Náš expert kadí 4-5 denně, taky mám co dělat, abych obsah žaludku udržela na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
7.9.15 12:38

Ahoj holky, taky by me zajimalo, kam na screening v Praze a ve kterem tydnu se objednavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
7.9.15 14:02

No ja jsem ráda, že syn chodi už normalne na záchod, pleny bych fakt nedala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.9.15 14:55
@Malvína86 píše:
Holky, taky je vám tak zle.. :(

Já jsem umírala celodenně téměř 4 týdny v kuse. O víkenendu jsem si zapomněla vzít femibion a hned mu bylo lépe, včera jsem si ho nevzala schválně a dnes jsem v práci poprvé úplně v pohodě. Tak nevim. Mám i obyc listovku ale bojim se že mi bude zase na umření když zacnu zobat. Znám pár holek co z neznalosti nebrali celou dobu nic ani před otěhotněním a mimi jsou OK.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.9.15 14:59
@Junkyska píše:
Ahojky holky…u nás vše v plném proudu a já zvracím o sto šest..teda v sobotu jsem se držela (byli jsme s dětma na pouti),ale dnes opět ráno úprk na WC :zed:

Taky každé ráno zazivam úprk na WC, ale zaludek je prázdný, tak se spíš tak davim nějakým žlutým horkým hnusem a pak jsem v poho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.9.15 15:01

@Miranda1 O femibionu jsem slyšela že nedělá dobře… být tebou zkusila bych brát tu obyč. listovku já taky beru jen tu… bojím se že kdybych nebrala nic a nedej bože by se něco stalo tak bych si to vyčítala kvůli tomu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
7.9.15 17:21

Ahoj holky. Tak jsem zpátky z kontroly a připadám si jako Alenka v říši divů. Doufala jsem v zázrak ale to, co se ve mně děje předčilo všechna má očekávání. Takže. Miminko, kterému minulý týden slabě doťukávalo srdíčko, umřelo. Ale, je tam druhé, tomu tluče srdce jako zvon a odpovídá 7. týdnu. Tedy, otěhotněla jsem dvakrát, 3 týdny po sobě! Prý se to může stát, že jsou dvě ovulace v cyklu, ale takto se s tím prý doktorka ještě nesetkala. Pak u počítače kroutila hlavou a říkala: No, ale co já tam mám napsat? :-D Naději zvýšila z 10% na 50%, žádné nové hematomy tam nejsou, takže ty, které tam jsou, by se prý mohly také vstřebat, stejně jako ten mrtvý plod. Ne, nic jsem si nešlehla, i když si teď připadám poněkud sjetá :-D Vyhráno není, ale naděje je větší!
Manžel, když to slyšel, tak prohlásil, že prý až do konce těhotenství nebude žádný sex, aby jich tam nakonec nebylo 10. Za týden jdu na další kontrolu, tak jsem zvědavá, co se zase vyvrbí za překvápko. Doufám, že už budou jen pozitivní!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
7.9.15 17:23

@JituleF Tak to je mazec!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.9.15 17:43

@JituleF to je krásná zpráva :potlesk: držím palce ať je vše už jen dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.9.15 17:46
@Renca5500 píše:
Holky, na ten screening se objednáváte ke svému gynekologovi, nebo jsou nějaká specializovaná pracoviště?

Ahoj, chodívám na spec. pracoviště, konkrétně ve Zlíne na Prediku jsou super ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
7.9.15 17:49
@Lízo-s-chobotnicí píše:
@Eliza2, @Anet94 já mám chutě… hrozný je, že mám na něco chuť, tak si to udělám a pak po prvním soustu odkládám, bo se mi z toho houpe žaludek.Ale co mě teď krapet natahuje je předpírání pokaděných plen, než je hodím do pračky. respektive ani ne tak to potření žlučákem, ale předtím sebrání nadílky toaleťákem a spláchnutí do záchoda. Dneska jsem tam ráno rovnou i zůstala :poblion: Ale naštěstí malá kadí jednou denně, tak se to dá :mrgreen:

a nezkoušíš už nočník? jednou za den, to by šlo už hezky vychytat..naše malá kadí mimo plenu už od 7mi měsíců (držívala jsem ji nad miskou, vysledovala že chodívá po obědě)…pleny bych nedala. Mám co dělat s tím abych vysypala ten nočník :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex